reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny już się nie mogę doczekać waszego testowania zaglądam tu codziennie z nadzieją że któraś zrobiła wcześniej test i wyszedł pozytywny :) Trzymam za was mega kciuki :)
Anetka ty mi się tu nie zalamuj zobaczysz że uda Ci się na pewno :) weź się w garść i zobaczysz będzie ok:)

reklama
Witam po przerwie,

Rodzinka pojechała :-( ja ogólnie miałam kilka dni doła, maż biedny nie wiedział jak mi pomóc. Cykl niestety chyba był bezowulacyjny i nic nie wyszło, muszę umówić się na kontrolę no i później monitorong.

Gratuluję dobrych wiadomości i czekam na kolejne !!

Aneta jak my wszystkie dobrze Cię rozumiemy ... Ale co pozostaje? Walczyć dalej ! Chociaż czasem brak sił...

-----------------------------

Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!

A[*] S[*] E[*]

Hejka Dziewczyny

Dziękuję za wsparcie[emoji10][emoji10][emoji10]
Dzisiaj lepszy humor, ale fb odinstalowałam z telefonu, tak żeby Mnie nie korciło wchodzenie na niego. Wiem, że dużo kobiet teraz w ciąży i do tego ciepło to też bardziej te brzuszki widać. Mnie dobija to, że po 9latach małżeństwa jak już się udało to nawet nie byłam w stanie donosić tej ciąży pierwszej tak wyczekiwanej.

No ale Mniejsza o Mnie. Cio tam u was???

@xxEwelaxx znalazłaś już miejsce gdzie możecie przebadać męża??

@ni_kusia dzisiaj też robiłaś testy??

@alunia87 będę cierpliwie czekała do tego 21[emoji6][emoji6][emoji6]mam nadzieję, że i Ty wytrzymasz[emoji12][emoji12]który to będzie u Ciebie dzień po owulacji??

@aga_agi to Twoje przeczucie napawa Mnie optymizmem[emoji1][emoji1]a jak córeczka już całkiem zdrowa?? Wróciła już do koleżanek i kolegów??

@DorciaMamaOlka jak tam w pracy?? Mam nadzieję, że się nie przemęczasz. I kierowniczka już nie chodzi obrażona[emoji6][emoji6][emoji6]

@Millo dziękuję. Dzisiaj lepszy humor i nawet słoneczko świeci!!! A jak Ty się czujesz???

@90_natka [emoji10][emoji10][emoji10]główka nie boli. Wypiłam jednego drinka i zaraz poszłam spać i chyba dobrze Mi to zrobiło. Jak tam Twoje skurcze?? Mam nanadzieję, że mąż wrócił i chociaż troszkę wyręcza Cię w obowiązkach domowych!!![emoji12][emoji12][emoji12]

@Zaaaneta trzymaj mocno te kciuki im wiecej ich tym lepiej[emoji10][emoji10][emoji10]u Mnie jeszcze za wcześnie na test jestem dopiero 6/7 dpo. Także czekam do tegi 21[emoji6]chociaż lekarz kazał Mi się wstawić 14dni po zastrzyku czyli w piątek ale że jutro wolne to w piątek zrobił sobie wolne[emoji54]
A jak się czujesz?? Jakieś dolegliwości czy bezobjawowo??

@kamisia871 witam po przerwie[emoji7][emoji7][emoji7]mam nadzieję, że czas z rodzinką miło spędzony. Dobry pomysł z tym monitoringiem. Zawsze sprawdzisz jak to się mówi " co tam w trawie piszczy" [emoji12][emoji12]

Miłego Dzionka Życzę [emoji274][emoji274][emoji274]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka Dziewczyny

Dziękuję za wsparcie[emoji10][emoji10][emoji10]
Dzisiaj lepszy humor, ale fb odinstalowałam z telefonu, tak żeby Mnie nie korciło wchodzenie na niego. Wiem, że dużo kobiet teraz w ciąży i do tego ciepło to też bardziej te brzuszki widać. Mnie dobija to, że po 9latach małżeństwa jak już się udało to nawet nie byłam w stanie donosić tej ciąży pierwszej tak wyczekiwanej.

No ale Mniejsza o Mnie. Cio tam u was???

@xxEwelaxx znalazłaś już miejsce gdzie możecie przebadać męża??

@ni_kusia dzisiaj też robiłaś testy??

@alunia87 będę cierpliwie czekała do tego 21[emoji6][emoji6][emoji6]mam nadzieję, że i Ty wytrzymasz[emoji12][emoji12]który to będzie u Ciebie dzień po owulacji??

@aga_agi to Twoje przeczucie napawa Mnie optymizmem[emoji1][emoji1]a jak córeczka już całkiem zdrowa?? Wróciła już do koleżanek i kolegów??

@DorciaMamaOlka jak tam w pracy?? Mam nadzieję, że się nie przemęczasz. I kierowniczka już nie chodzi obrażona[emoji6][emoji6][emoji6]

@Millo dziękuję. Dzisiaj lepszy humor i nawet słoneczko świeci!!! A jak Ty się czujesz???

@90_natka [emoji10][emoji10][emoji10]główka nie boli. Wypiłam jednego drinka i zaraz poszłam spać i chyba dobrze Mi to zrobiło. Jak tam Twoje skurcze?? Mam nanadzieję, że mąż wrócił i chociaż troszkę wyręcza Cię w obowiązkach domowych!!![emoji12][emoji12][emoji12]

@Zaaaneta trzymaj mocno te kciuki im wiecej ich tym lepiej[emoji10][emoji10][emoji10]u Mnie jeszcze za wcześnie na test jestem dopiero 6/7 dpo. Także czekam do tegi 21[emoji6]chociaż lekarz kazał Mi się wstawić 14dni po zastrzyku czyli w piątek ale że jutro wolne to w piątek zrobił sobie wolne[emoji54]
A jak się czujesz?? Jakieś dolegliwości czy bezobjawowo??

@kamisia871 witam po przerwie[emoji7][emoji7][emoji7]mam nadzieję, że czas z rodzinką miło spędzony. Dobry pomysł z tym monitoringiem. Zawsze sprawdzisz jak to się mówi " co tam w trawie piszczy" [emoji12][emoji12]

Miłego Dzionka Życzę [emoji274][emoji274][emoji274]

Robilam ale 23dc dopiero i znow nic. Testuje w niedziele bo wg testow owu powinbam miec 10dpo... W 23fc wyszedl mi pozytyw raz ale musialam miec wcześniej owulke.
A ty się nie mozesz lamac i poddawac. W dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe. Medycyna ruszyła tak do przodu ze wuerze w to ze zostaniesz mama [emoji5]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Anetko to dobrze ze wyszlo sloneczko dla Ciebie dzis:*
Trzeba wierzyc!Uda się kazdej z Was bez wyjątku!!:*

Ja odliczam czas do wtorku az po msc zobacze Dzidziusia i mam nadzieje ze potwierdzi się,co do płci:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

@Millo który to już tyd u Ciebie??? Mam nadzieję, że na grudniówkach wszystko w porządku!!!

@mfifi04 nie odpuszczę puki nie dojdę do celu!!!! U ale masz korone[emoji16]moderatorką jesteś?? Czy jak to się ta zwie??

@Millo który to już tyd u Ciebie??? Mam nadzieję, że na grudniówkach wszystko w porządku!!!

@mfifi04 nie odpuszczę puki nie dojdę do celu!!!! U ale masz korone[emoji16]moderatorką jesteś?? Czy jak to się ta zwie??

Tak na forum prywatnym:)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry