Hejka Dziewczyny
Dziękuję za wsparcie[emoji10][emoji10][emoji10]
Dzisiaj lepszy humor, ale fb odinstalowałam z telefonu, tak żeby Mnie nie korciło wchodzenie na niego. Wiem, że dużo kobiet teraz w ciąży i do tego ciepło to też bardziej te brzuszki widać. Mnie dobija to, że po 9latach małżeństwa jak już się udało to nawet nie byłam w stanie donosić tej ciąży pierwszej tak wyczekiwanej.
No ale Mniejsza o Mnie. Cio tam u was???
@xxEwelaxx znalazłaś już miejsce gdzie możecie przebadać męża??
@ni_kusia dzisiaj też robiłaś testy??
@alunia87 będę cierpliwie czekała do tego 21[emoji6][emoji6][emoji6]mam nadzieję, że i Ty wytrzymasz[emoji12][emoji12]który to będzie u Ciebie dzień po owulacji??
@aga_agi to Twoje przeczucie napawa Mnie optymizmem[emoji1][emoji1]a jak córeczka już całkiem zdrowa?? Wróciła już do koleżanek i kolegów??
@DorciaMamaOlka jak tam w pracy?? Mam nadzieję, że się nie przemęczasz. I kierowniczka już nie chodzi obrażona[emoji6][emoji6][emoji6]
@Millo dziękuję. Dzisiaj lepszy humor i nawet słoneczko świeci!!! A jak Ty się czujesz???
@90_natka [emoji10][emoji10][emoji10]główka nie boli. Wypiłam jednego drinka i zaraz poszłam spać i chyba dobrze Mi to zrobiło. Jak tam Twoje skurcze?? Mam nanadzieję, że mąż wrócił i chociaż troszkę wyręcza Cię w obowiązkach domowych!!![emoji12][emoji12][emoji12]
@Zaaaneta trzymaj mocno te kciuki im wiecej ich tym lepiej[emoji10][emoji10][emoji10]u Mnie jeszcze za wcześnie na test jestem dopiero 6/7 dpo. Także czekam do tegi 21[emoji6]chociaż lekarz kazał Mi się wstawić 14dni po zastrzyku czyli w piątek ale że jutro wolne to w piątek zrobił sobie wolne[emoji54]
A jak się czujesz?? Jakieś dolegliwości czy bezobjawowo??
@kamisia871 witam po przerwie[emoji7][emoji7][emoji7]mam nadzieję, że czas z rodzinką miło spędzony. Dobry pomysł z tym monitoringiem. Zawsze sprawdzisz jak to się mówi " co tam w trawie piszczy" [emoji12][emoji12]
Miłego Dzionka Życzę [emoji274][emoji274][emoji274]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom