reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny już się nie mogę doczekać waszego testowania zaglądam tu codziennie z nadzieją że któraś zrobiła wcześniej test i wyszedł pozytywny :) Trzymam za was mega kciuki :)
Anetka ty mi się tu nie zalamuj zobaczysz że uda Ci się na pewno :) weź się w garść i zobaczysz będzie ok:)

reklama
Witam po przerwie,

Rodzinka pojechała :-( ja ogólnie miałam kilka dni doła, maż biedny nie wiedział jak mi pomóc. Cykl niestety chyba był bezowulacyjny i nic nie wyszło, muszę umówić się na kontrolę no i później monitorong.

Gratuluję dobrych wiadomości i czekam na kolejne !!

Aneta jak my wszystkie dobrze Cię rozumiemy ... Ale co pozostaje? Walczyć dalej ! Chociaż czasem brak sił...

-----------------------------

Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!

A[*] S[*] E[*]

Hejka Dziewczyny

Dziękuję za wsparcie[emoji10][emoji10][emoji10]
Dzisiaj lepszy humor, ale fb odinstalowałam z telefonu, tak żeby Mnie nie korciło wchodzenie na niego. Wiem, że dużo kobiet teraz w ciąży i do tego ciepło to też bardziej te brzuszki widać. Mnie dobija to, że po 9latach małżeństwa jak już się udało to nawet nie byłam w stanie donosić tej ciąży pierwszej tak wyczekiwanej.

No ale Mniejsza o Mnie. Cio tam u was???

@xxEwelaxx znalazłaś już miejsce gdzie możecie przebadać męża??

@ni_kusia dzisiaj też robiłaś testy??

@alunia87 będę cierpliwie czekała do tego 21[emoji6][emoji6][emoji6]mam nadzieję, że i Ty wytrzymasz[emoji12][emoji12]który to będzie u Ciebie dzień po owulacji??

@aga_agi to Twoje przeczucie napawa Mnie optymizmem[emoji1][emoji1]a jak córeczka już całkiem zdrowa?? Wróciła już do koleżanek i kolegów??

@DorciaMamaOlka jak tam w pracy?? Mam nadzieję, że się nie przemęczasz. I kierowniczka już nie chodzi obrażona[emoji6][emoji6][emoji6]

@Millo dziękuję. Dzisiaj lepszy humor i nawet słoneczko świeci!!! A jak Ty się czujesz???

@90_natka [emoji10][emoji10][emoji10]główka nie boli. Wypiłam jednego drinka i zaraz poszłam spać i chyba dobrze Mi to zrobiło. Jak tam Twoje skurcze?? Mam nanadzieję, że mąż wrócił i chociaż troszkę wyręcza Cię w obowiązkach domowych!!![emoji12][emoji12][emoji12]

@Zaaaneta trzymaj mocno te kciuki im wiecej ich tym lepiej[emoji10][emoji10][emoji10]u Mnie jeszcze za wcześnie na test jestem dopiero 6/7 dpo. Także czekam do tegi 21[emoji6]chociaż lekarz kazał Mi się wstawić 14dni po zastrzyku czyli w piątek ale że jutro wolne to w piątek zrobił sobie wolne[emoji54]
A jak się czujesz?? Jakieś dolegliwości czy bezobjawowo??

@kamisia871 witam po przerwie[emoji7][emoji7][emoji7]mam nadzieję, że czas z rodzinką miło spędzony. Dobry pomysł z tym monitoringiem. Zawsze sprawdzisz jak to się mówi " co tam w trawie piszczy" [emoji12][emoji12]

Miłego Dzionka Życzę [emoji274][emoji274][emoji274]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka Dziewczyny

Dziękuję za wsparcie[emoji10][emoji10][emoji10]
Dzisiaj lepszy humor, ale fb odinstalowałam z telefonu, tak żeby Mnie nie korciło wchodzenie na niego. Wiem, że dużo kobiet teraz w ciąży i do tego ciepło to też bardziej te brzuszki widać. Mnie dobija to, że po 9latach małżeństwa jak już się udało to nawet nie byłam w stanie donosić tej ciąży pierwszej tak wyczekiwanej.

No ale Mniejsza o Mnie. Cio tam u was???

@xxEwelaxx znalazłaś już miejsce gdzie możecie przebadać męża??

@ni_kusia dzisiaj też robiłaś testy??

@alunia87 będę cierpliwie czekała do tego 21[emoji6][emoji6][emoji6]mam nadzieję, że i Ty wytrzymasz[emoji12][emoji12]który to będzie u Ciebie dzień po owulacji??

@aga_agi to Twoje przeczucie napawa Mnie optymizmem[emoji1][emoji1]a jak córeczka już całkiem zdrowa?? Wróciła już do koleżanek i kolegów??

@DorciaMamaOlka jak tam w pracy?? Mam nadzieję, że się nie przemęczasz. I kierowniczka już nie chodzi obrażona[emoji6][emoji6][emoji6]

@Millo dziękuję. Dzisiaj lepszy humor i nawet słoneczko świeci!!! A jak Ty się czujesz???

@90_natka [emoji10][emoji10][emoji10]główka nie boli. Wypiłam jednego drinka i zaraz poszłam spać i chyba dobrze Mi to zrobiło. Jak tam Twoje skurcze?? Mam nanadzieję, że mąż wrócił i chociaż troszkę wyręcza Cię w obowiązkach domowych!!![emoji12][emoji12][emoji12]

@Zaaaneta trzymaj mocno te kciuki im wiecej ich tym lepiej[emoji10][emoji10][emoji10]u Mnie jeszcze za wcześnie na test jestem dopiero 6/7 dpo. Także czekam do tegi 21[emoji6]chociaż lekarz kazał Mi się wstawić 14dni po zastrzyku czyli w piątek ale że jutro wolne to w piątek zrobił sobie wolne[emoji54]
A jak się czujesz?? Jakieś dolegliwości czy bezobjawowo??

@kamisia871 witam po przerwie[emoji7][emoji7][emoji7]mam nadzieję, że czas z rodzinką miło spędzony. Dobry pomysł z tym monitoringiem. Zawsze sprawdzisz jak to się mówi " co tam w trawie piszczy" [emoji12][emoji12]

Miłego Dzionka Życzę [emoji274][emoji274][emoji274]

Robilam ale 23dc dopiero i znow nic. Testuje w niedziele bo wg testow owu powinbam miec 10dpo... W 23fc wyszedl mi pozytyw raz ale musialam miec wcześniej owulke.
A ty się nie mozesz lamac i poddawac. W dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe. Medycyna ruszyła tak do przodu ze wuerze w to ze zostaniesz mama [emoji5]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Anetko to dobrze ze wyszlo sloneczko dla Ciebie dzis:*
Trzeba wierzyc!Uda się kazdej z Was bez wyjątku!!:*

Ja odliczam czas do wtorku az po msc zobacze Dzidziusia i mam nadzieje ze potwierdzi się,co do płci:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

@Millo który to już tyd u Ciebie??? Mam nadzieję, że na grudniówkach wszystko w porządku!!!

@mfifi04 nie odpuszczę puki nie dojdę do celu!!!! U ale masz korone[emoji16]moderatorką jesteś?? Czy jak to się ta zwie??

@Millo który to już tyd u Ciebie??? Mam nadzieję, że na grudniówkach wszystko w porządku!!!

@mfifi04 nie odpuszczę puki nie dojdę do celu!!!! U ale masz korone[emoji16]moderatorką jesteś?? Czy jak to się ta zwie??

Tak na forum prywatnym:)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry