reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny Ja was po prostu uwielbiam!!! Kto jak nie Wy potraficie człowieka na nogi postawić!!! Już zbieram się do "kupy" bynajmniej próbuje. Ale drinka już sobie zrobiłam, ciul jak Mnie będzie jutro głowa boleć to mówi się trudno.

@ni_kusia a próbowałaś już kiedyś tych testów czy to dopiero pierwszy cykl?? Dziwne to trochę. To że 14 i 15dc były ciemne kreski to rozumiem bo to oznacza owulacje. Ale skoro jesteś już 7dpo to trochę dziwnewiem też, że niektóre dziewczyny robią je nawet co godzinę w okresie okołoowulacyjnym i też Im różnie wychodzą

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@AnetaManiak
Musimy wierzyć, ze kiedyś się uda [emoji4],chociaż jest ciężko,bo co miesiąc rozczarowanie.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Cały czas próbuje wierzyć i mieć tą nadzieję ale to jest dosłownie cios prosto w Moje serce. I zaraz pytania dlaczego to nie Ja dlaczego to Mi się nie udało. Ach ciężko ciężko. Ale @alunia87 miejmy nadzieję, że ten 21 czerwca będzie dla nas szczęśliwy.

Cały czas próbuje wierzyć i mieć tą nadzieję ale to jest dosłownie cios prosto w Moje serce. I zaraz pytania dlaczego to nie Ja dlaczego to Mi się nie udało. Ach ciężko ciężko. Ale @alunia87 miejmy nadzieję, że ten 21 czerwca będzie dla nas szczęśliwy.

Niestety może musimy bardziej uzbroić się w cierpliwość ,żeby pozniej bardziej to docenić co dostaliśmy od losu.
Czekamy [emoji4]

Niestety może musimy bardziej uzbroić się w cierpliwość ,żeby pozniej bardziej to docenić co dostaliśmy od losu.
Czekamy [emoji4]

Hmm możesz mieć racje. Nie lubie nie pewności, no ale nie ma innego wyboru. No to czekamy[emoji8][emoji8][emoji8]
Dobranoc [emoji9][emoji9][emoji9]

@Aneta kochana, tulę mocno. Doskonale znam to uczucie i wiem, że można mówić/pisać różne rzeczy niestety jesteśmy tak skonstruowani, że z własnymi emocjami nie wygramy. No ale słoneczko zaświeci. No i te moje przeczucia co do 21 :yes:

Anetka proszę mi nie smutac :) mfifi spory ta torbiel :/ na bank daje dolegliwości,ale spokojnie może się wchłonie :) też miałam i po dwóch cyklach zniknął :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Anetka nie smuć się, zobaczysz że i Ty doczekasz się Maleństwa :) i jest duża szansa że będzie to już niedługo za co trzymam kciuki :) :)
Niestety to jest nieuniknione z tym, że wokół co chwilę są jakieś ciężarne.. Mam nadzieję, że dziś już lepszy humor i głowa nie boli ;)

@ni_kusia witaj, ja testów owu nie robiłam osobiście nigdy ale koleżanki lekarz ginekolog mówił, że jeżeli testy sa zbyt czułe to u niektórych kobiet mogą stale pokazywać dwie kreski. Warto wtedy podobno wypróbować inne. No i pozytywny jest oczywiście tylko wtedy gdy kreska testowa jest tak samo ciemna jak kontrolna lub ciemniejsza. Bledziochy to i tak test negatywny :)

reklama
Anetka nie smuć się, zobaczysz że i Ty doczekasz się Maleństwa :) i jest duża szansa że będzie to już niedługo za co trzymam kciuki :) :)
Niestety to jest nieuniknione z tym, że wokół co chwilę są jakieś ciężarne.. Mam nadzieję, że dziś już lepszy humor i głowa nie boli ;)

@ni_kusia witaj, ja testów owu nie robiłam osobiście nigdy ale koleżanki lekarz ginekolog mówił, że jeżeli testy sa zbyt czułe to u niektórych kobiet mogą stale pokazywać dwie kreski. Warto wtedy podobno wypróbować inne. No i pozytywny jest oczywiście tylko wtedy gdy kreska testowa jest tak samo ciemna jak kontrolna lub ciemniejsza. Bledziochy to i tak test negatywny :)
Dzieki za odpowiedz [emoji5]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry