reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

No i kolejna znajoma w ciąży[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]i miej tu kurw... dobry humor[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Aneta i kto tu mnie ostatnio wspieral ?!
Halo dziewczymy po co te nerwy [emoji6]
A zreszta lepiej wyrzucic to z siebie wtedy jest jakaś ulga [emoji6]kilka dni temu to ja mialam doła....

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aneta zobaczysz niedługo Ty mam powiesz jesteś w ciąży. I inne dziewczyny będą zazdrosne:) na każdą przyjdzie czas

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Jeju jakie to jest dobijające. Już próbuje sobie sama przemówić do rozsądku, że będzie wszystko dobrze, że w końcu i Mi się uda, a jak zobaczę tylko taki wpis na fc albo dowiem się od kogoś to mam ochotę ryczeć i krzyczeć!!!!!! Owszem zazdroszczę tym dziewczyną ale pozytywnie, bo nigdy nie życzyła bym im tego co Ja albo która kolwiek z was przeszła. Nawet najgorszemu wrogowi. Ale to boli mimo wszystko boli jak cholera[emoji22][emoji22][emoji22]
@zosiak zostaniemy mamami musimy!!! Za wszelką cenę!!!

Aj dziękuję wam dziewczyny, że was mam, bo inaczej już bym w łeb dostała.

ja tez mam podobne odczucia tylko ze ja juz nie umialam na fb patrzec istnieje taka opcja aby noe obserwowac uzytk. a jest dalej w Twoich znajomych dzieki temu mniej sie doluje

ja tez mam podobne odczucia tylko ze ja juz nie umialam na fb patrzec istnieje taka opcja aby noe obserwowac uzytk. a jest dalej w Twoich znajomych dzieki temu mniej sie doluje
A to nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje. Chyba wypije dzisiaj jakieś wino, albo i drinka nawet

Dziewczyny czy w 22 dc mogą wychodzic bladziochy na testach owulacyjnych? Ja mam od 8dc non stop druga kreske, byl moment tego pik a teraz mam bladziochy i zglupialam. Ciazowy wychodzi ujemnie poki co...wiem wiem za wczesnie ale zal nie nasikac na test za zlotowke [emoji5]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy w 22 dc mogą wychodzic bladziochy na testach owulacyjnych? Ja mam od 8dc non stop druga kreske, byl moment tego pik a teraz mam bladziochy i zglupialam. Ciazowy wychodzi ujemnie poki co...wiem wiem za wczesnie ale zal nie nasikac na test za zlotowke [emoji5]

Dobrze zrozumiałam od 8dc non stop druga blada kreska??

Tzn byly blade mniej i bardziej na zmiane, ale ok 14 i 15 dc dwie kreski byly ciemniejsze wiec uznalam ze to ten moment pik. Dzis zrobilam kolejny test tak ot tak sobie i patrze a tu blada kreska taka ktora widac golym okiem....

Ostatnia edycja:
No i kolejna znajoma w ciąży[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]i miej tu kurw... dobry humor[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

Kochana nie smutaj [emoji11] wiem że takie wiadomości są przykre dla nas bo tak bardzo pragniemy .. Ale niedługo i Ty będziesz w ciąży [emoji4] albo już jesteś [emoji4] głowa do góry

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Znam ten ból u mnie szwagierka z 3 nawet się nie starali wpadli 5 tydzien.U teściów temat numer jeden ,aż sie nie chce odwiedzać. Ciężkie życie [emoji53][emoji22], ze dla nie których to taka ,łatwa sprawa, a tu się człowiek stara z nogami do góry leży godzinami i gowno z tego [emoji23][emoji23][emoji23].
Też dziś tylko na fb weszłam i pyk kolejna koleżanka w ciąży [emoji23][emoji23][emoji23]. Nic się już Aneta na to nie poradzi takie to życie jest nie sprawiedliwie[emoji35].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry