reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

No i kolejna znajoma w ciąży[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]i miej tu kurw... dobry humor[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Aneta i kto tu mnie ostatnio wspieral ?!
Halo dziewczymy po co te nerwy [emoji6]
A zreszta lepiej wyrzucic to z siebie wtedy jest jakaś ulga [emoji6]kilka dni temu to ja mialam doła....

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aneta zobaczysz niedługo Ty mam powiesz jesteś w ciąży. I inne dziewczyny będą zazdrosne:) na każdą przyjdzie czas

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Jeju jakie to jest dobijające. Już próbuje sobie sama przemówić do rozsądku, że będzie wszystko dobrze, że w końcu i Mi się uda, a jak zobaczę tylko taki wpis na fc albo dowiem się od kogoś to mam ochotę ryczeć i krzyczeć!!!!!! Owszem zazdroszczę tym dziewczyną ale pozytywnie, bo nigdy nie życzyła bym im tego co Ja albo która kolwiek z was przeszła. Nawet najgorszemu wrogowi. Ale to boli mimo wszystko boli jak cholera[emoji22][emoji22][emoji22]
@zosiak zostaniemy mamami musimy!!! Za wszelką cenę!!!

Aj dziękuję wam dziewczyny, że was mam, bo inaczej już bym w łeb dostała.

ja tez mam podobne odczucia tylko ze ja juz nie umialam na fb patrzec istnieje taka opcja aby noe obserwowac uzytk. a jest dalej w Twoich znajomych dzieki temu mniej sie doluje

ja tez mam podobne odczucia tylko ze ja juz nie umialam na fb patrzec istnieje taka opcja aby noe obserwowac uzytk. a jest dalej w Twoich znajomych dzieki temu mniej sie doluje
A to nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje. Chyba wypije dzisiaj jakieś wino, albo i drinka nawet

Dziewczyny czy w 22 dc mogą wychodzic bladziochy na testach owulacyjnych? Ja mam od 8dc non stop druga kreske, byl moment tego pik a teraz mam bladziochy i zglupialam. Ciazowy wychodzi ujemnie poki co...wiem wiem za wczesnie ale zal nie nasikac na test za zlotowke [emoji5]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy w 22 dc mogą wychodzic bladziochy na testach owulacyjnych? Ja mam od 8dc non stop druga kreske, byl moment tego pik a teraz mam bladziochy i zglupialam. Ciazowy wychodzi ujemnie poki co...wiem wiem za wczesnie ale zal nie nasikac na test za zlotowke [emoji5]

Dobrze zrozumiałam od 8dc non stop druga blada kreska??

Tzn byly blade mniej i bardziej na zmiane, ale ok 14 i 15 dc dwie kreski byly ciemniejsze wiec uznalam ze to ten moment pik. Dzis zrobilam kolejny test tak ot tak sobie i patrze a tu blada kreska taka ktora widac golym okiem....

Ostatnia edycja:
No i kolejna znajoma w ciąży[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]i miej tu kurw... dobry humor[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

Kochana nie smutaj [emoji11] wiem że takie wiadomości są przykre dla nas bo tak bardzo pragniemy .. Ale niedługo i Ty będziesz w ciąży [emoji4] albo już jesteś [emoji4] głowa do góry

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Znam ten ból u mnie szwagierka z 3 nawet się nie starali wpadli 5 tydzien.U teściów temat numer jeden ,aż sie nie chce odwiedzać. Ciężkie życie [emoji53][emoji22], ze dla nie których to taka ,łatwa sprawa, a tu się człowiek stara z nogami do góry leży godzinami i gowno z tego [emoji23][emoji23][emoji23].
Też dziś tylko na fb weszłam i pyk kolejna koleżanka w ciąży [emoji23][emoji23][emoji23]. Nic się już Aneta na to nie poradzi takie to życie jest nie sprawiedliwie[emoji35].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry