reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Zanetka jest dobrze, cierpliwie czekaj na serduszko :)

Ja czekam wlasnie na szybka wizyte, dostalam dzis brazowych plamnien:(
ale mam cicha nadzieje ze to tylko jednorazowe...
Moj gin na urlopie, musze isc do kogos innego :(
Ja czesto mialam plamienia na poczatku w tej ciazy. A jak szlam na wizyte to bylo czysto. Do tej pory biore duphaston i luteine. Napewno bedzie dobrze[emoji4]

f2w3yx8d8eesu797.png

Xsenia a który ty masz tydzień że dzidzia się rusza? ;) cieszę się że wszystko się wyjaśnia u każdej po kolei :) my to się mamy z tymi naszymi skarbami :)

reklama
No to pięknie ;) ale już lepiej czy nadal z porcelana się przyjaźnisz? :)
Nasza przyjazn jest bardzo namietna ale mam nadzieje ze niedlugo sie skonczy (tak nawiazujac do dzisiejszego dnia przyjaciela) bo jakos slabo sie dogadujemy ;)
Nawiasem w moim przypadku bardzo pomagaja platki z mlekiem z rana i sucharki przed snem. Jesli chodzi o imbir to w zadnej postaci nie dziala na mnie. Ani cukierki, ani korzen, ani lokomotiv. Rano coraz lepiej mi idzie. Najgorzej jest wieczorem. Mam wykupiony ten torecan, ale to na wypadek maskary. Narazie staram sie przetrwac bez tego.

@Lenka232323 jutro zaczynam 9:) bedzie dobrze nie ma sie co stresowac :) bedziesz podziwiac jak fika koziolki i macha do Ciebie:)

Ostatnia edycja:
Do góry