reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dziękuję że mnie przygarnelyscie na te forum co ja bym bez was zrobiła :( mąż mnie niby wspiera ale się nie zna i nie wie co mi powiedzieć też już się załamał :( czekam niecierpliwie jeszcze 2,5h na betę ;(proszę trzymajcie kciuki najmocniej jak się tylko da. Dziękuję za wsparcie :*
Trzymam [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] bardzo bardzo mocno [emoji11]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Boziu co ja przeżyłam przez tego lekarza masakre po prostu :( tak mnie nastraszyl głupek jeden, matko nikomu nie życzę tego :(już się zapisałam do innego ginekologa bardzo drogi ale i bardzo dobry podobno. Kasa już nie ma znaczenia oby było z dzidziusia wszystko dobrze :)

Zanetka jest dobrze, cierpliwie czekaj na serduszko :)

Ja czekam wlasnie na szybka wizyte, dostalam dzis brazowych plamnien:(
ale mam cicha nadzieje ze to tylko jednorazowe...
Moj gin na urlopie, musze isc do kogos innego :(

Zanetka jest dobrze, cierpliwie czekaj na serduszko :)

Ja czekam wlasnie na szybka wizyte, dostalam dzis brazowych plamnien:(
ale mam cicha nadzieje ze to tylko jednorazowe...
Moj gin na urlopie, musze isc do kogos innego :(
Kochana bierzesz dużo różnych leków także to może być od nich spokojnie. Albo jesteś akurat w terminie miesiączki. Spokojnie tylko się nie denerwuj[emoji10][emoji10][emoji10]daj znać jak już będziesz po wizycie

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Boziu co ja przeżyłam przez tego lekarza masakre po prostu :( tak mnie nastraszyl głupek jeden, matko nikomu nie życzę tego :(już się zapisałam do innego ginekologa bardzo drogi ale i bardzo dobry podobno. Kasa już nie ma znaczenia oby było z dzidziusia wszystko dobrze :)
Mi też się wydaje że beta ładnie przyrasta [emoji4] nie potrzebne były te nerwy. Lekarz beznadziejny dobrze że zapialas się i innego. Teraz spokojnie z uśmiechem czekaj na serduszko [emoji173]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry