reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Zanetko ZMIEŃ LEKARZA!!
Sie normalnie zagotowałam teraz!Bedzie Cie straszyl. 5t4d to za wczesniej na 100%! Przeszlam to w 2 ciazach i w obu serduszko bylo dopiero po 7 tyg.Teraz w tej w 5tyg nie bylo nawet zarodka wiec sie niczym nie stresuj wszystko jest normalnie dobrze!!!!!:***

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieje ze macie rację, tak bardzo bym chciała żebyście miały rację:( cała noc płakałam, nie mogłam spać.... :( byłam już na becie po 14 ma być wynik, nie wiem jak ja przeżyję kolejna utratę ;( jestem osobą słaba psychicznie boję się że nie utrzymam tego że coś będzie zemna nie tak:(

reklama
Zanetko co Ty piszesz Kochana!Zadnej straty teraz nie bedzie bo jest wszystko dobrze!!:*** na kolejnej wizycie bedziesz plakac ze szzczescia jak zobaczysz serduszko!!!:**

Nie znam nikogo kto widzialby serduszko w 5tyg!

Zanetko ZMIEŃ LEKARZA!!
Sie normalnie zagotowałam teraz!Bedzie Cie straszyl. 5t4d to za wczesniej na 100%! Przeszlam to w 2 ciazach i w obu serduszko bylo dopiero po 7 tyg.Teraz w tej w 5tyg nie bylo nawet zarodka wiec sie niczym nie stresuj wszystko jest normalnie dobrze!!!!!:***

Millo ale miałaś zarodek bez serduszka tak? A później się pojawiło? Czy tylko widziałas pecherzyk a później w 7t zarodek z serduszkiem?

No to super [emoji5]
Kochana napewno jest wszystko dobrze zobaczysz na wizycie [emoji5]
Trzymam kciuki i rosnijcie zdrowo [emoji5][emoji110][emoji178]

thgfyx8do52i1bov.png
A wy jak się czujecie :-)
Wiesz już co będziesz mieć
Mam taką nadzieję że jak pójdę to usłyszę że wszystko dobrze :*:*

Mam nadzieje ze macie rację, tak bardzo bym chciała żebyście miały rację:( cała noc płakałam, nie mogłam spać.... :( byłam już na becie po 14 ma być wynik, nie wiem jak ja przeżyję kolejna utratę ;( jestem osobą słaba psychicznie boję się że nie utrzymam tego że coś będzie zemna nie tak:(