reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Nasza przyjazn jest bardzo namietna ale mam nadzieje ze niedlugo sie skonczy (tak nawiazujac do dzisiejszego dnia przyjaciela) bo jakos slabo sie dogadujemy ;)
Nawiasem w moim przypadku bardzo pomagaja platki z mlekiem z rana i sucharki przed snem. Jesli chodzi o imbir to w zadnej postaci nie dziala na mnie. Ani cukierki, ani korzen, ani lokomotiv. Rano coraz lepiej mi idzie. Najgorzej jest wieczorem. Mam wykupiony ten torecan, ale to na wypadek maskary. Narazie staram sie przetrwac bez tego.

@Lenka232323 jutro zaczynam 9:) bedzie dobrze nie ma sie co stresowac :) bedziesz podziwiac jak fika koziolki i macha do Ciebie:)
O u mnie płatki rano to podstawa także ok:) na razie mi tylko nie dobrze z porcelana jeszcze nie miałam styczności ;)

reklama
Hej dziewczyny [emoji4]
Piękny słoneczny weekend to cisza tu straszna [emoji4]
Co porabiacie w ten weekend?
Ja niestety w pracy do 20 a jutro noc ..
Czekam na @ kolendarzyk pokazuje że został tylko 1 dzień [emoji4] wiem ze przyjdzie bo czuje to więc czekam a po @ do lekarza [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja od rana dokupuje rzeczy potrzebne na wakacyjny wyjazd. Potem obiadek i pewnie zabawa na świeżym powietrzu z moim małym łobuzem. A sprzątanie to nie wiem kiedy [emoji6]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka[emoji1][emoji1][emoji1]
Tak was sobie tylko podczytuje bo ostatnio czasu mało.

@xxEwelaxx jak @ jeszcze nie przyszła to zawsze jakaś nadzieja[emoji6][emoji6]o Ty też taki pracuś jesteś[emoji12]

@Ewelyn a Ty kiedy testujesz??

W ogóle ile nas Tu jeszcze starających zostało??

U Mnie już po dniach płodnych. Śluzu już brak tempka poszła już w górę. Także teraz czekam na efekty. Brzuch jeszcze trochę pobolewa i to Mi się nie podobano ale zobaczymy.

Miłego Dzionka

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka[emoji1][emoji1][emoji1]
Tak was sobie tylko podczytuje bo ostatnio czasu mało.

@xxEwelaxx jak @ jeszcze nie przyszła to zawsze jakaś nadzieja[emoji6][emoji6]o Ty też taki pracuś jesteś[emoji12]

@Ewelyn a Ty kiedy testujesz??

W ogóle ile nas Tu jeszcze starających zostało??

U Mnie już po dniach płodnych. Śluzu już brak tempka poszła już w górę. Także teraz czekam na efekty. Brzuch jeszcze trochę pobolewa i to Mi się nie podobano ale zobaczymy.

Miłego Dzionka

Trzymam mocno kciuki żeby się udało [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji11]

Trzymam mocno kciuki żeby się udało [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji11]

Już oświadczyłam Mojemu M, że jeżeli w tym cyklu nie zrobi Mi dziecka to na nastepny cykl jest celibat[emoji12][emoji12]bo już mam po dziurki w nosie tego sexu[emoji14][emoji14][emoji14]a On do Mnie "Kochana żadnego celibatu, celibat to będzie jak się uda no i zobaczysz, że My to gromadke będziemy mieć" no jak Tu Go nie Kochać[emoji1][emoji1][emoji1]

Już oświadczyłam Mojemu M, że jeżeli w tym cyklu nie zrobi Mi dziecka to na nastepny cykl jest celibat[emoji12][emoji12]bo już mam po dziurki w nosie tego sexu[emoji14][emoji14][emoji14]a On do Mnie "Kochana żadnego celibatu, celibat to będzie jak się uda no i zobaczysz, że My to gromadke będziemy mieć" no jak Tu Go nie Kochać[emoji1][emoji1][emoji1]

Hehe fajny mąż [emoji4] poczucie humoru to podstawa [emoji4] fajnie że tak do tego podchodzicie

reklama
A różnie można powiedzieć że trochę lepiej

Ja od wczoraj taka nerwowa jestem, że aż mam problemy z zasypianiem. Pewnie to skutku uboczne leków.
A jak Twój M reaguje na to, że już tyle cykli się staracie??? Robił jakieś badania??

Do góry