reklama
AnetaManiak
Fanka BB :)
Inezka no co Ty!!! Kochana jeżeli ma Ci to pomóc[emoji22][emoji22][emoji22]ale wróć do nas!!!Dziewczyny życzę wam wszystkim dwóch pięknych kresek na testach zdrowych dzidziusiów i wszystkiego co najlepsze [emoji8][emoji8]wypisuje się stąd nie daje rady psychicznie ....[emoji25]"rycze jak wół "....
POWODZENIA [emoji8]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
××Ewela××
@Zaaneta tak jak piszą dziewczyny jest za wcześnie na serduszko, myśl pozytywnie i odpoczywaj [emoji11]
@InezkaK rozumiem Cię co czujesz [emoji17] czasami potrzebna jest chwila oddechu uderwania się o tego wszystkiego. Tez czasami mam takie chwile gdy myślę by zniknąć. Trzymaj się kochana cieplutko i mam nadzieje ze niedługo do nas wrócisz [emoji11] już czekamy i tęsknimy [emoji4]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
@InezkaK rozumiem Cię co czujesz [emoji17] czasami potrzebna jest chwila oddechu uderwania się o tego wszystkiego. Tez czasami mam takie chwile gdy myślę by zniknąć. Trzymaj się kochana cieplutko i mam nadzieje ze niedługo do nas wrócisz [emoji11] już czekamy i tęsknimy [emoji4]
AnetaManiak
W sumie to masz racje, z tym oderwaniem się od tego wszystkiego. Czasami potrzeba takiego spokoju, wyciszenia się. Chociaż Mi np. pomogło to forum. Gdyby nie ono to bym się załamała psychcznie po stracie, ale patrząc na to jakie dziewczyny są silne i ile przeszły to mam ochotę walczyć o Swoje marzenie.@Zaaneta tak jak piszą dziewczyny jest za wcześnie na serduszko, myśl pozytywnie i odpoczywaj [emoji11]
××Ewela××
Mi też bardzo dużo pomogło [emoji4] każda z Was przeszła tak dużo i zawsze można liczyć na wsparcie. Ale niestety czasami potrzeba się odciąć. Człowiek po prostu czasami już nie daje radyW sumie to masz racje, z tym oderwaniem się od tego wszystkiego. Czasami potrzeba takiego spokoju, wyciszenia się. Chociaż Mi np. pomogło to forum. Gdyby nie ono to bym się załamała psychcznie po stracie, ale patrząc na to jakie dziewczyny są silne i ile przeszły to mam ochotę walczyć o Swoje marzenie.
Lenka232323
Kochana ,za wcześnie na serduszkoBoże jak bym chciała żebyście miały rację..
Czy lekarz wgl powinien mnie tak straszyć przecież ja nie wiem jak do jutra przeżyję....
Ja byłam na początku 6tygodnia i nie była a poszłam za tydzień i było :-)
Głowa do góry
Lenka232323
Słońce czuje się tak jak pisałam tu wcześniejKochana co u Ciebie jak się czujecie ? Mam nadzieje ze wszystko ok ?
[emoji5] [emoji8]
Bez objawowo nic mi nie dolega zero objawów
Aż czasem mam okropne myśli
To już 11tydzień w poniedziałek idę do lekarza mam nadzieję że wszystko dobrze
Bo zeswirowac można :*:*
Millo
Zanetko ZMIEŃ LEKARZA!!
Sie normalnie zagotowałam teraz!Bedzie Cie straszyl. 5t4d to za wczesniej na 100%! Przeszlam to w 2 ciazach i w obu serduszko bylo dopiero po 7 tyg.Teraz w tej w 5tyg nie bylo nawet zarodka wiec sie niczym nie stresuj wszystko jest normalnie dobrze!!!!!:***
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Sie normalnie zagotowałam teraz!Bedzie Cie straszyl. 5t4d to za wczesniej na 100%! Przeszlam to w 2 ciazach i w obu serduszko bylo dopiero po 7 tyg.Teraz w tej w 5tyg nie bylo nawet zarodka wiec sie niczym nie stresuj wszystko jest normalnie dobrze!!!!!:***
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Marta1985@
No to super [emoji5]Słońce czuje się tak jak pisałam tu wcześniej
Bez objawowo nic mi nie dolega zero objawów
Aż czasem mam okropne myśli
To już 11tydzień w poniedziałek idę do lekarza mam nadzieję że wszystko dobrze
Bo zeswirowac można :*:*
Kochana napewno jest wszystko dobrze zobaczysz na wizycie [emoji5]
Trzymam kciuki i rosnijcie zdrowo [emoji5][emoji110][emoji178]