reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
5t3d jutro zrobię betę :(
Kochana dokładnie tak jak piszą dziewczyny 5t3d to stanowczo za wcześnie na serduszko a jeszcze jak owulacja była później to tym bardziej.
Wiem ze się stresujesz ale napewno będzie dobrze i niedługo usłyszysz pięknie bijące serduszko swojego maleństwa [emoji5]

thgfyx8do52i1bov.png

Boże jak bym chciała żebyście miały rację..:(
Czy lekarz wgl powinien mnie tak straszyć :( przecież ja nie wiem jak do jutra przeżyję....
Dużo zależy od sprzętu.Myślę ,ze nie potrzebnie Cię nastraszyl to wczesna ciąża na serce będzie czas.Póki nie ma plamien, skurczy brzucha nie ma co się stresować.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Zanetka oczywiście dziewczyny mają 100% racji :) 5t3d to stanowczo za mało na serduszko :) postaraj się uspokoić bo Twoja fasolka tam jest i się rozwija :) będzie wszystko dobrze,i po następnej wizycie będziesz skakać z radości :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny życzę wam wszystkim dwóch pięknych kresek na testach zdrowych dzidziusiów i wszystkiego co najlepsze [emoji8][emoji8]wypisuje się stąd nie daje rady psychicznie ....[emoji25]"rycze jak wół "....
POWODZENIA [emoji8]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry