reklama
Marta1985@
Fanka BB :)
Kochana dokładnie tak jak piszą dziewczyny 5t3d to stanowczo za wcześnie na serduszko a jeszcze jak owulacja była później to tym bardziej.5t3d jutro zrobię betę
Wiem ze się stresujesz ale napewno będzie dobrze i niedługo usłyszysz pięknie bijące serduszko swojego maleństwa [emoji5]
alunia87
Dużo zależy od sprzętu.Myślę ,ze nie potrzebnie Cię nastraszyl to wczesna ciąża na serce będzie czas.Póki nie ma plamien, skurczy brzucha nie ma co się stresować.Boże jak bym chciała żebyście miały rację..
Czy lekarz wgl powinien mnie tak straszyć przecież ja nie wiem jak do jutra przeżyję....
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Marta1985@
Kochana co u Ciebie jak się czujecie ? Mam nadzieje ze wszystko ok ?Gratulacje. :*:*
[emoji5] [emoji8]
DorciaMamaOlka
Zanetka oczywiście dziewczyny mają 100% racji 5t3d to stanowczo za mało na serduszko postaraj się uspokoić bo Twoja fasolka tam jest i się rozwija będzie wszystko dobrze,i po następnej wizycie będziesz skakać z radości
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
KaSia86
To może być tak że jest zarodek a nie ma serca?
Popatrz, U mnie w tym tygodniu co u Ciebie było tylko ciałko żółtkowe i mini zarodek, dopiero 2 tygodnie później pokazało się serduszko. Więc głowa do góry, jest jeszcze za wcześnie na serduszko [emoji4]
reklama
Dziewczyny życzę wam wszystkim dwóch pięknych kresek na testach zdrowych dzidziusiów i wszystkiego co najlepsze [emoji8][emoji8]wypisuje się stąd nie daje rady psychicznie ....[emoji25]"rycze jak wół "....
POWODZENIA [emoji8]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
POWODZENIA [emoji8]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom