reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Zaaaneta spokojnie, z tego co pamiętam to jakieś 2 tyg temu wyszła Ci pierwsza pozytywna beta? Bicie serduszka może pojawić się na dniach, wszystko zależy od czułości sprzętu do usg. Jak sprzęt gorszej jakości to nawet pod koniec 7-8 tygodnia dopiero można wyłapać. Idź na betę i nie martw się, we wtorek może już być widać pulsowanie :) trzymam kciuki &

reklama
@Zaaaneta ten Twój lekarz to jakiś nie poważny. Tylko Ciebie nastraszył. Kochana na serduszko jest za wcześnie. Ty Mi tutaj się teraz nie denerwuj. Serduszko będzie zobaczysz i będzie biło jak dzwon!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nic nie mam,nie ma czynności serca:( kazał mi jutro zrobić betę i przyjść we wtorek. Zawalił mi się świat..... Znowu.....
Myślicie że jest jakaś nadzieja jeszcze? Mój zarodek nie pulsowal chyba to nie jest normalne...
A który to tydzień? Ja uważam ze jeszcze serduszko się pokaże spokojnie kochana nie denerwuj się [emoji11] musi być dobrze !!

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

A który to tydzień? Ja uważam ze jeszcze serduszko się pokaże spokojnie kochana nie denerwuj się [emoji11] musi być dobrze !!

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
5 tydzien 3 dzień weszłam na profil jeszcze serduszko będzie owulacja mogła być później

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Boże jak bym chciała żebyście miały rację..:(
Czy lekarz wgl powinien mnie tak straszyć :( przecież ja nie wiem jak do jutra przeżyję....

Boże jak bym chciała żebyście miały rację..:(
Czy lekarz wgl powinien mnie tak straszyć :( przecież ja nie wiem jak do jutra przeżyję....
Nawet o tym nie myśl. Jesteś w ciąży jest maleństwo a serduszko dopiero zobaczysz za kilka dni. No do cholery pogieło tego lekarza!!! Kochana proszę nie smutaj. Wszysyko jest napewno dobrze. Nie denerwuj się, myśl o maleństwie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieję żebym mogła gdzieś krew oddać teraz to nawet gdzieś daleko bym pojechała aby tylko zobaczyć przyrost...do jutra jak ja wytrzymam...:(

reklama
Do góry