Zaaaneta spokojnie, z tego co pamiętam to jakieś 2 tyg temu wyszła Ci pierwsza pozytywna beta? Bicie serduszka może pojawić się na dniach, wszystko zależy od czułości sprzętu do usg. Jak sprzęt gorszej jakości to nawet pod koniec 7-8 tygodnia dopiero można wyłapać. Idź na betę i nie martw się, we wtorek może już być widać pulsowanie trzymam kciuki &
reklama
AnetaManiak
Fanka BB :)
××Ewela××
A który to tydzień? Ja uważam ze jeszcze serduszko się pokaże spokojnie kochana nie denerwuj się [emoji11] musi być dobrze !!Nic nie mam,nie ma czynności serca kazał mi jutro zrobić betę i przyjść we wtorek. Zawalił mi się świat..... Znowu.....
Myślicie że jest jakaś nadzieja jeszcze? Mój zarodek nie pulsowal chyba to nie jest normalne...
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Zaaaneta
5t3d jutro zrobię betęZanetko ktory to tydz?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
alunia87
5 tydzien 3 dzień weszłam na profil jeszcze serduszko będzie owulacja mogła być późniejA który to tydzień? Ja uważam ze jeszcze serduszko się pokaże spokojnie kochana nie denerwuj się [emoji11] musi być dobrze !!
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
AnetaManiak
Nawet o tym nie myśl. Jesteś w ciąży jest maleństwo a serduszko dopiero zobaczysz za kilka dni. No do cholery pogieło tego lekarza!!! Kochana proszę nie smutaj. Wszysyko jest napewno dobrze. Nie denerwuj się, myśl o maleństwie.Boże jak bym chciała żebyście miały rację..
Czy lekarz wgl powinien mnie tak straszyć przecież ja nie wiem jak do jutra przeżyję....
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
xssenia
Ale to stanowczo za wczesnie na serduszko! Ten lekarz jest niepowazny!5t3d jutro zrobię betę
reklama
Zaanetka zrób jutro bete i zobaczysz trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji8]Boże jak bym chciała żebyście miały rację..
Czy lekarz wgl powinien mnie tak straszyć przecież ja nie wiem jak do jutra przeżyję....
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom