reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Zaaaneta spokojnie, z tego co pamiętam to jakieś 2 tyg temu wyszła Ci pierwsza pozytywna beta? Bicie serduszka może pojawić się na dniach, wszystko zależy od czułości sprzętu do usg. Jak sprzęt gorszej jakości to nawet pod koniec 7-8 tygodnia dopiero można wyłapać. Idź na betę i nie martw się, we wtorek może już być widać pulsowanie :) trzymam kciuki &

reklama
@Zaaaneta ten Twój lekarz to jakiś nie poważny. Tylko Ciebie nastraszył. Kochana na serduszko jest za wcześnie. Ty Mi tutaj się teraz nie denerwuj. Serduszko będzie zobaczysz i będzie biło jak dzwon!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nic nie mam,nie ma czynności serca:( kazał mi jutro zrobić betę i przyjść we wtorek. Zawalił mi się świat..... Znowu.....
Myślicie że jest jakaś nadzieja jeszcze? Mój zarodek nie pulsowal chyba to nie jest normalne...
A który to tydzień? Ja uważam ze jeszcze serduszko się pokaże spokojnie kochana nie denerwuj się [emoji11] musi być dobrze !!

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

A który to tydzień? Ja uważam ze jeszcze serduszko się pokaże spokojnie kochana nie denerwuj się [emoji11] musi być dobrze !!

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
5 tydzien 3 dzień weszłam na profil jeszcze serduszko będzie owulacja mogła być później

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Boże jak bym chciała żebyście miały rację..:(
Czy lekarz wgl powinien mnie tak straszyć :( przecież ja nie wiem jak do jutra przeżyję....

Boże jak bym chciała żebyście miały rację..:(
Czy lekarz wgl powinien mnie tak straszyć :( przecież ja nie wiem jak do jutra przeżyję....
Nawet o tym nie myśl. Jesteś w ciąży jest maleństwo a serduszko dopiero zobaczysz za kilka dni. No do cholery pogieło tego lekarza!!! Kochana proszę nie smutaj. Wszysyko jest napewno dobrze. Nie denerwuj się, myśl o maleństwie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieję żebym mogła gdzieś krew oddać teraz to nawet gdzieś daleko bym pojechała aby tylko zobaczyć przyrost...do jutra jak ja wytrzymam...:(

reklama
Do góry