alunia87
Fanka BB :)
O a ja 23 czerwca 30 lat [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] w dzień @ ,bedzie wesolo ,albo nie [emoji36][emoji21][emoji35][emoji34]. Mój 9 września rok też tak piszczal śmiesznie [emoji4]@mfifi04 My ogólnie staramy się nasze wszędzie zabierać. Mieszkam w Niemczech i tutaj w mało które miejsca nie możesz wejść z psem. Nawet w Zoo byliśmy z psem[emoji12][emoji12][emoji12]
Tutaj najważniejsze żeby sprzątać po psie tak to się nie czepiają. W każdej kawiarni czy restauracji jak kelner podchodzi to miske z wodą przyniesie i jakiś smakołyk się trafi[emoji6][emoji6][emoji6]
@alunia87 Mój jest Gizmo bo jak go kupiliśmy to w drodze do domu tak śmiesznie popiskiwał, że przypomniały Mi się gremliny i te ich odgłosy. A za cholerę nie mogłam sobie przypomnieć jak ten ładny miał na imię, ale oczywiście "Wujek Google" wszystko wie[emoji1][emoji1][emoji1]nio i tak został Gizmo[emoji1][emoji1][emoji1]24 czerwca skończy rok[emoji6]
A Scrappy bo uwielbiam bajkę Scoobie Doo a że psa Moich Rodziców nazwałam Scoobie nio to musiał być teraz Scrappy[emoji1][emoji1]
Scrappy też uwielbia pływać. A potem szuka czarnego piachu i pach w ten piach tylko, że On ma taką fajną sierść, że jak wyschnie to wszystko z niego schodzi. Bo Gizmo to zauważyłam, że do wody tak nie koniecznie. No a bidoka raz w tygodniu muszę kąpać bo ma włos i bardzo się budzi i kołtuni do tego. Ale za to uwielbia suszarkę[emoji1][emoji1][emoji1]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom