reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Inezka dobrze, że to nic poważnego i beta spada :) ale zawsze lepiej było skontrolować żeby była pewność :)
Co do clo to lekarz Ci proponował czy sama tak sobie po prostu szukasz informacji? Ja też jestem po kuracji clo :) najczęściej na problemy z owulacją się go stosuje, czasami też zapisywany jest na "wzmocnienie" owulacji, np jak do owulacji dochodzi, wyniki hormonów itd są ok a mimo to nie udaje się zajść w ciążę.

Dorcia to prawda, kreska zdecydowanie ciemnieje! Oby tak dalej :) &&&

reklama
@xxEwelaxx zawsze służę pomocą[emoji6][emoji6][emoji6]i nigdy nie zostawię w potrzebie!!![emoji1][emoji1][emoji1]jak tam dalej taka zapracowana?? Kiedy na urlop się wybieracie??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj tak cały czas latam może i dobrze bo chwilami nie myślę o tym wszystkim [emoji4] urlop dopiero pod koniec lipca. A wy wybieracie się na jakieś wakacje ? [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

1496930024-aaaaaa.jpeg
kreska coraz bardziej ciemniejsza :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kreseczka naprawdę już coraz bardziej widoczniejsza [emoji4] jeszcze raz gratuluję. Kiedy wybierasz się do gin?

Inezka dobrze, że to nic poważnego i beta spada :) ale zawsze lepiej było skontrolować żeby była pewność :)
Co do clo to lekarz Ci proponował czy sama tak sobie po prostu szukasz informacji? Ja też jestem po kuracji clo :) najczęściej na problemy z owulacją się go stosuje, czasami też zapisywany jest na "wzmocnienie" owulacji, np jak do owulacji dochodzi, wyniki hormonów itd są ok a mimo to nie udaje się zajść w ciążę.

Dorcia to prawda, kreska zdecydowanie ciemnieje! Oby tak dalej :) &&&
Natka pytalam z ciekawoaci o clo ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Kreseczka naprawdę już coraz bardziej widoczniejsza [emoji4] jeszcze raz gratuluję. Kiedy wybierasz się do gin?

Wczoraj byłam bo potrzebowałam clexane :) Wszystko dobrze :) pęcherzyka nie było widać bo za szybko,ale rokuje dobrze :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

@Zaaaneta ja też kocham zwierzaki, żyć bym bez nich nie mogła!!!

@alunia87 twój też???

@aga_agi męża to już męczę parę dni. A w sumie to już bardziej On Mnie. Bo Ja mam dosyć a On Nie[emoji12][emoji12][emoji12]

@DorciaMamaOlka nio kreseczka coraz to wyraźniejsza!!!

@xxEwelaxx my też pod koniec lipca dopiero. Chcemy jechać z pieskami nad morze na tydzień. A drugi tydzień pozwiedzamy sobie trochę niemcy. Ja już wykończona dzisiaj jestem. Czekam na pociąg i wracam do domu[emoji46][emoji46][emoji46]

@alunia87 twój też???

@aga_agi męża to już męczę parę dni. A w sumie to już bardziej On Mnie. Bo Ja mam dosyć a On Nie[emoji12][emoji12][emoji12]

@xxEwelaxx my też pod koniec lipca dopiero. Chcemy jechać z pieskami nad morze na tydzień. A drugi tydzień pozwiedzamy sobie trochę niemcy. Ja już wykończona dzisiaj jestem. Czekam na pociąg i wracam do domu[emoji46][emoji46][emoji46]

My byliśmy z psem nad morzem raz jedyny. Więcej powiedziałam że go nie zabiorę. Wszędzie trzeba było ja brać. Obiad w restauracji jedliśmy na zmianę -bo ona zawsze szczęka jak gdzieś musi poczekać.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@alunia87 twój też???

Jak był malutki miał taki pyszczek śmieszny i mąż stwierdził ,ze musi być Gizmo.
Co do wyjazdu z psem nad morze to dużo zależy od psa jaki ma temperament.Mój uwielbia wodę i pływać,kocha ludzi "skakać z radości "i wszystkie zwierzęta.Po kąpieli oczywiście nie wystarczy ze się otrzepie z wody najlepiej się gdzieś wytrzeć.Ostatnio wskoczył na koc i ręczniki i się wytarł(dobrze ,że nasze).Teraz jak z nim chodzę to nie puszczam ze smyczy [emoji23][emoji23].Teraz jest strach zostawić gdzieś rasowego psa ,bo ludzie kradną.No i człowiek jest ograniczony przez psa,bo nie wszędzie można wejść z psem.Nie wszystkie kwatery też akceptują zwierzęta.
Inezka to dobrze ze wiesz juz c9 bylo powodem;*fajnie ze masz leki:)

Dorcia♡♡♡

Zanetka &

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 My ogólnie staramy się nasze wszędzie zabierać. Mieszkam w Niemczech i tutaj w mało które miejsca nie możesz wejść z psem. Nawet w Zoo byliśmy z psem[emoji12][emoji12][emoji12]
Tutaj najważniejsze żeby sprzątać po psie tak to się nie czepiają. W każdej kawiarni czy restauracji jak kelner podchodzi to miske z wodą przyniesie i jakiś smakołyk się trafi[emoji6][emoji6][emoji6]

@alunia87 Mój jest Gizmo bo jak go kupiliśmy to w drodze do domu tak śmiesznie popiskiwał, że przypomniały Mi się gremliny i te ich odgłosy. A za cholerę nie mogłam sobie przypomnieć jak ten ładny miał na imię, ale oczywiście "Wujek Google" wszystko wie[emoji1][emoji1][emoji1]nio i tak został Gizmo[emoji1][emoji1][emoji1]24 czerwca skończy rok[emoji6]
A Scrappy bo uwielbiam bajkę Scoobie Doo a że psa Moich Rodziców nazwałam Scoobie nio to musiał być teraz Scrappy[emoji1][emoji1]
Scrappy też uwielbia pływać. A potem szuka czarnego piachu i pach w ten piach tylko, że On ma taką fajną sierść, że jak wyschnie to wszystko z niego schodzi. Bo Gizmo to zauważyłam, że do wody tak nie koniecznie. No a bidoka raz w tygodniu muszę kąpać bo ma włos i bardzo się budzi i kołtuni do tego. Ale za to uwielbia suszarkę[emoji1][emoji1][emoji1]

reklama
Do góry