reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Inezka dobrze, że to nic poważnego i beta spada :) ale zawsze lepiej było skontrolować żeby była pewność :)
Co do clo to lekarz Ci proponował czy sama tak sobie po prostu szukasz informacji? Ja też jestem po kuracji clo :) najczęściej na problemy z owulacją się go stosuje, czasami też zapisywany jest na "wzmocnienie" owulacji, np jak do owulacji dochodzi, wyniki hormonów itd są ok a mimo to nie udaje się zajść w ciążę.

Dorcia to prawda, kreska zdecydowanie ciemnieje! Oby tak dalej :) &&&

reklama
@xxEwelaxx zawsze służę pomocą[emoji6][emoji6][emoji6]i nigdy nie zostawię w potrzebie!!![emoji1][emoji1][emoji1]jak tam dalej taka zapracowana?? Kiedy na urlop się wybieracie??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj tak cały czas latam może i dobrze bo chwilami nie myślę o tym wszystkim [emoji4] urlop dopiero pod koniec lipca. A wy wybieracie się na jakieś wakacje ? [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

1496930024-aaaaaa.jpeg
kreska coraz bardziej ciemniejsza :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kreseczka naprawdę już coraz bardziej widoczniejsza [emoji4] jeszcze raz gratuluję. Kiedy wybierasz się do gin?

Inezka dobrze, że to nic poważnego i beta spada :) ale zawsze lepiej było skontrolować żeby była pewność :)
Co do clo to lekarz Ci proponował czy sama tak sobie po prostu szukasz informacji? Ja też jestem po kuracji clo :) najczęściej na problemy z owulacją się go stosuje, czasami też zapisywany jest na "wzmocnienie" owulacji, np jak do owulacji dochodzi, wyniki hormonów itd są ok a mimo to nie udaje się zajść w ciążę.

Dorcia to prawda, kreska zdecydowanie ciemnieje! Oby tak dalej :) &&&
Natka pytalam z ciekawoaci o clo ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Kreseczka naprawdę już coraz bardziej widoczniejsza [emoji4] jeszcze raz gratuluję. Kiedy wybierasz się do gin?

Wczoraj byłam bo potrzebowałam clexane :) Wszystko dobrze :) pęcherzyka nie było widać bo za szybko,ale rokuje dobrze :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

@Zaaaneta ja też kocham zwierzaki, żyć bym bez nich nie mogła!!!

@alunia87 twój też???

@aga_agi męża to już męczę parę dni. A w sumie to już bardziej On Mnie. Bo Ja mam dosyć a On Nie[emoji12][emoji12][emoji12]

@DorciaMamaOlka nio kreseczka coraz to wyraźniejsza!!!

@xxEwelaxx my też pod koniec lipca dopiero. Chcemy jechać z pieskami nad morze na tydzień. A drugi tydzień pozwiedzamy sobie trochę niemcy. Ja już wykończona dzisiaj jestem. Czekam na pociąg i wracam do domu[emoji46][emoji46][emoji46]

@alunia87 twój też???

@aga_agi męża to już męczę parę dni. A w sumie to już bardziej On Mnie. Bo Ja mam dosyć a On Nie[emoji12][emoji12][emoji12]

@xxEwelaxx my też pod koniec lipca dopiero. Chcemy jechać z pieskami nad morze na tydzień. A drugi tydzień pozwiedzamy sobie trochę niemcy. Ja już wykończona dzisiaj jestem. Czekam na pociąg i wracam do domu[emoji46][emoji46][emoji46]

My byliśmy z psem nad morzem raz jedyny. Więcej powiedziałam że go nie zabiorę. Wszędzie trzeba było ja brać. Obiad w restauracji jedliśmy na zmianę -bo ona zawsze szczęka jak gdzieś musi poczekać.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@alunia87 twój też???

Jak był malutki miał taki pyszczek śmieszny i mąż stwierdził ,ze musi być Gizmo.
Co do wyjazdu z psem nad morze to dużo zależy od psa jaki ma temperament.Mój uwielbia wodę i pływać,kocha ludzi "skakać z radości "i wszystkie zwierzęta.Po kąpieli oczywiście nie wystarczy ze się otrzepie z wody najlepiej się gdzieś wytrzeć.Ostatnio wskoczył na koc i ręczniki i się wytarł(dobrze ,że nasze).Teraz jak z nim chodzę to nie puszczam ze smyczy [emoji23][emoji23].Teraz jest strach zostawić gdzieś rasowego psa ,bo ludzie kradną.No i człowiek jest ograniczony przez psa,bo nie wszędzie można wejść z psem.Nie wszystkie kwatery też akceptują zwierzęta.
Inezka to dobrze ze wiesz juz c9 bylo powodem;*fajnie ze masz leki:)

Dorcia♡♡♡

Zanetka &

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 My ogólnie staramy się nasze wszędzie zabierać. Mieszkam w Niemczech i tutaj w mało które miejsca nie możesz wejść z psem. Nawet w Zoo byliśmy z psem[emoji12][emoji12][emoji12]
Tutaj najważniejsze żeby sprzątać po psie tak to się nie czepiają. W każdej kawiarni czy restauracji jak kelner podchodzi to miske z wodą przyniesie i jakiś smakołyk się trafi[emoji6][emoji6][emoji6]

@alunia87 Mój jest Gizmo bo jak go kupiliśmy to w drodze do domu tak śmiesznie popiskiwał, że przypomniały Mi się gremliny i te ich odgłosy. A za cholerę nie mogłam sobie przypomnieć jak ten ładny miał na imię, ale oczywiście "Wujek Google" wszystko wie[emoji1][emoji1][emoji1]nio i tak został Gizmo[emoji1][emoji1][emoji1]24 czerwca skończy rok[emoji6]
A Scrappy bo uwielbiam bajkę Scoobie Doo a że psa Moich Rodziców nazwałam Scoobie nio to musiał być teraz Scrappy[emoji1][emoji1]
Scrappy też uwielbia pływać. A potem szuka czarnego piachu i pach w ten piach tylko, że On ma taką fajną sierść, że jak wyschnie to wszystko z niego schodzi. Bo Gizmo to zauważyłam, że do wody tak nie koniecznie. No a bidoka raz w tygodniu muszę kąpać bo ma włos i bardzo się budzi i kołtuni do tego. Ale za to uwielbia suszarkę[emoji1][emoji1][emoji1]

reklama
Do góry