reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
To jest na recepte i jak to sie stosuje ?

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak na receptę. Stosowanie w zależności jak lekarz powie albo od 3 do 7dnia cyklu albo od 5 do 9 dnia cyklu. A ile to już też decyduje lekarz od 1 tabletki dziennie po 3 tabletki. Maksymalnie powinno się go stosować 6 cykli

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@xxEwelaxx zawsze służę pomocą[emoji6][emoji6][emoji6]i nigdy nie zostawię w potrzebie!!![emoji1][emoji1][emoji1]jak tam dalej taka zapracowana?? Kiedy na urlop się wybieracie??

1496930024-aaaaaa.jpeg
kreska coraz bardziej ciemniejsza :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 nio to niech się tam teraz w brzuszku dzieje!!!

@DorciaMamaOlka to dobrze, że jeszcze nie przyszła. Trzymam mocno mocno kciuki, żeby już tam rodzeństwo się szykowało dla synka[emoji6][emoji6][emoji6]

@alunia87 pochwal się pieskiem jak możesz. To długo padało i pewnie później już taka jak Ja to mówię berbelucha czyli mokro i błotno[emoji12]niżej wstawiam Moje dwa brzdące. Scrappy(Beagel) 2.5 roku oraz Gizmo (Shih tzu) 11 miesięcy
A u Mnie wydaje Mi się, że wczoraj wieczorem była owulacja. Bo dzisiaj już tak jajnika nie czuje tylko delikatnie podbrzusze.

Zobacz załącznik 809367

Ojej jak ja kocham zwierzęta jakie cudowne pieski od razu bym całowała haha:)

Inezka to dobrze ze wiesz juz c9 bylo powodem;*fajnie ze masz leki:)

Dorcia♡♡♡

Zanetka &

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

@aneta do boju, do boju!!!
@inezka to super, że nic groźnego.
@xssenia olej małpę, a pogadać by ulżyło u nas zawsze możesz

Ja dziś zostawiam mojego M z młodą i lecę się zrelaksować. Organizujemy dziś recital naszej uczennicy. I Wam także miłego popołudnia.

reklama
Do góry