reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@alunia87 ale słodziak[emoji7][emoji7][emoji7]z tym kocykiem to dobre[emoji12][emoji12][emoji12]nasze za to kradną skarpetki. Czekają jak się rozbieramy i wodzą wzrokiem gdzie te skarpetki wylądują[emoji12]przy tym małym to nigdzie ani majtek nie mogę zostawić ani stanika, bo to jest moment i już ma w pysku i ucieka z tym pod kanape

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś mi rękawice kuchenna rozszarpał [emoji53]spadła z wieszaka[emoji23].Ostatnio męża klapek dopadł nie schował [emoji23]
received_10209712789592804.jpeg

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• received_10209712789592804.jpeg
    received_10209712789592804.jpeg
    113,3 KB · Wyświetleń: 302
reklama
@alunia87 ale słodziak[emoji7][emoji7][emoji7]z tym kocykiem to dobre[emoji12][emoji12][emoji12]nasze za to kradną skarpetki. Czekają jak się rozbieramy i wodzą wzrokiem gdzie te skarpetki wylądują[emoji12]przy tym małym to nigdzie ani majtek nie mogę zostawić ani stanika, bo to jest moment i już ma w pysku i ucieka z tym pod kanape

Pokaż te swoje rozrabiaki[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

@aga_agi mam nadzieję, że tego szczęścia wystarczy dla nas wszystkich!!!

@alunia87 mój ten starszy raz załatwił ulubione balerinki Mojej teściowej[emoji12][emoji12][emoji12]a tak to uwielbia kraść szmatki wszystkie jakie tylko gdzieś wyżej leżą. Nawet na mebel się wgramoli byle by ją dorwać

20170603_145212.jpg

Rozrabiaka nr 1 i do tego akrobata[emoji6][emoji6][emoji6]

20170530_113627.jpg

Rozrabiaka nr 2 wiecznie wietrzący sobie jajka [emoji12][emoji12][emoji12]

Załączniki

• 20170603_145212.jpg
    20170603_145212.jpg
    113 KB · Wyświetleń: 292
  • 20170522_113412.jpg
    20170522_113412.jpg
    83,6 KB · Wyświetleń: 73
  • 20170530_113627.jpg
    20170530_113627.jpg
    100,4 KB · Wyświetleń: 296
I zapomniałam wam napisać, że mam nowego króliczka[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Merida [emoji1][emoji1][emoji1]

@AnetaManiak tesciowej butów to nie szkoda [emoji23][emoji23][emoji23].Oj masz tych zwierzaków [emoji4][emoji4].Dom bez zwierząt taki pusty, sama bym jeszcze jakiegoś zwierza przygarneła ,ale za małe mieszkanie.Jak królik się odnajduje wśród psów?.Nie chcą go upolować [emoji16].

@AnetaManiak tesciowej butów to nie szkoda [emoji23][emoji23][emoji23].Oj masz tych zwierzaków [emoji4][emoji4].Dom bez zwierząt taki pusty, sama bym jeszcze jakiegoś zwierza przygarneła ,ale za małe mieszkanie.Jak królik się odnajduje wśród psów?.Nie chcą go upolować [emoji16].

One są przyzwyczajone do królika. Poprzedni Mi zdechł jakieś dwa tygodnie temu. Także musiałam zaraz wziąść drugiego bo nie wytrzymałam[emoji46]od małego jestem przyzwyczajona do zwierząt. Psy zawsze mieliśmy dwa. Jeden duży drugi malutki. Moja mama do tego zawsze świnkę morską, no a ja na poczatku chomiki, a potem szynszyla i królika. Także mam po prostu bzika na punkcie zwierzakówi dzieci. Każde dziecko które po sąsiadach się rodziło to Ja bawiłam[emoji1][emoji1][emoji1]

Hejka Dziewuszki[emoji1][emoji1][emoji1]

@xxEwelaxx dziewczyny dobrze Ci radzą. I nie krępuje się z takimi pytaniami. To są rzeczy normalne mogą się każdego z nas tyczyć. A wiesz trzeba korzystać z naszych tutaj "mózgów"[emoji6]jak tam dzisiaj się czujesz Kochana, liczę na to, że z dnia na dzień coraz lepiej. No a po tym wczorajszym wypadzie to już w ogóle[emoji6]

@aga_agi z tym rowerem przy cukrzycy masz racje. Moja kuzynka też jest cukrzykiem i też od samego lekarza w ciąży miała zalecenie jeździć na rowerze ale oczywiście powoli spokojnie. Miłego Pierwszego Dnia w Pracy[emoji11]

@alunia87 jak tam dzisiaj pogoda?? Przestało w ogóle wczoraj padać??

@Zaaaneta tak Kochana racje miała Twoja gin, ale jak masz problem z cukrzycą tak jak miała aga_agi to już trochę inaczej to wygląda. Dlatego jak widze te kobiety w Internecie które się chwalą jaką to forme w ciąży mają i jak tańczą i podskakują to aż żal Mi tych maleństw w brzuszku!!!

@kamisia871 udanego pobytu rodzinki[emoji1][emoji1][emoji1]no i jak będziesz robiła test to daj znać. Bo z tego co Pamiętam jakoś na dniach miałaś robić[emoji6]

@mfifi04 jak tam?? Jeszcze dni płodne czy już pi??

@90_natka jeszcze męczą skurcze??

@DorciaMamaOlka mam nadzieję, że przypadkiem @ się nie pojawiła??!!!

@justys0702 daj znać czy już na 100% dzisiaj wychodzisz. I jak się w ogóle czujesz[emoji10][emoji10][emoji10]

A My wróciliśmy wczoraj znaczy dzisiaj około 2 w nocy[emoji1]było fajnie mimo iż przegrywałam. Najpierw w karty a potem nawet w Monopola pograliśmy[emoji1][emoji1][emoji1]uwielbiam takie spotkania, tym bardziej jak jest dobre towarzystwo[emoji6][emoji6][emoji6]
A tutaj przesyłam Wam wszystkim troszkę szczęścia z porannego spacerku z pieskami[emoji10][emoji10][emoji10]
Zobacz załącznik 809345

Można powiedzieć że już jest troszkie lepiej [emoji4]

Ojejku ale duzo szczęścia [emoji7] śliczne koniczyny [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien Doberek[emoji10][emoji10][emoji10]

@xx@xxEwelaxx bardzi bardzo się cieszę, że jest choć troszeczkę lepiej[emoji1][emoji1][emoji1]coś ostatnio mało się odzywasz?? Chyba zapracowana jesteś.

A Ja siedzę i czekam do dentysty na ściągnięcie szwów. Kolejka niezła jest[emoji46][emoji46][emoji46]potem jadę zastąpić kumpele i do później so Swojej pracy. Miałam wczoraj sobie włosy pofarbować ale dostałam lenia[emoji12][emoji12]

A cio tam u Was dziewczyny??? Jak tam dzisiejsze nastawienie do życia??

Buziaczki i Miłego Dzionka Życzę[emoji10][emoji10][emoji10]

reklama
Hej u mnie kiepska pogoda ale nastroj niezły [emoji12]widze ze ty bardzo zapracowana jesteś [emoji6]ja od powrotu do pracy tez mam malo czasu ale czytam was codziennie i wczoraj wieczorem po pracy zajrzalam a tu tyle pieknych zwierzątek[emoji1] tez mam chomiczka malutkiego [emoji1]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry