Hejka Dziewuszki[emoji1][emoji1][emoji1]
@xxEwelaxx dziewczyny dobrze Ci radzą. I nie krępuje się z takimi pytaniami. To są rzeczy normalne mogą się każdego z nas tyczyć. A wiesz trzeba korzystać z naszych tutaj "mózgów"[emoji6]jak tam dzisiaj się czujesz Kochana, liczę na to, że z dnia na dzień coraz lepiej. No a po tym wczorajszym wypadzie to już w ogóle[emoji6]
@aga_agi z tym rowerem przy cukrzycy masz racje. Moja kuzynka też jest cukrzykiem i też od samego lekarza w ciąży miała zalecenie jeździć na rowerze ale oczywiście powoli spokojnie. Miłego Pierwszego Dnia w Pracy[emoji11]
@alunia87 jak tam dzisiaj pogoda?? Przestało w ogóle wczoraj padać??
@Zaaaneta tak Kochana racje miała Twoja gin, ale jak masz problem z cukrzycą tak jak miała aga_agi to już trochę inaczej to wygląda. Dlatego jak widze te kobiety w Internecie które się chwalą jaką to forme w ciąży mają i jak tańczą i podskakują to aż żal Mi tych maleństw w brzuszku!!!
@kamisia871 udanego pobytu rodzinki[emoji1][emoji1][emoji1]no i jak będziesz robiła test to daj znać. Bo z tego co Pamiętam jakoś na dniach miałaś robić[emoji6]
@mfifi04 jak tam?? Jeszcze dni płodne czy już pi??
@90_natka jeszcze męczą skurcze??
@DorciaMamaOlka mam nadzieję, że przypadkiem @ się nie pojawiła??!!!
@justys0702 daj znać czy już na 100% dzisiaj wychodzisz. I jak się w ogóle czujesz[emoji10][emoji10][emoji10]
A My wróciliśmy wczoraj znaczy dzisiaj około 2 w nocy[emoji1]było fajnie mimo iż przegrywałam. Najpierw w karty a potem nawet w Monopola pograliśmy[emoji1][emoji1][emoji1]uwielbiam takie spotkania, tym bardziej jak jest dobre towarzystwo[emoji6][emoji6][emoji6]
A tutaj przesyłam Wam wszystkim troszkę szczęścia z porannego spacerku z pieskami[emoji10][emoji10][emoji10]
Zobacz załącznik 809345
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom