reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@alunia87 ale słodziak[emoji7][emoji7][emoji7]z tym kocykiem to dobre[emoji12][emoji12][emoji12]nasze za to kradną skarpetki. Czekają jak się rozbieramy i wodzą wzrokiem gdzie te skarpetki wylądują[emoji12]przy tym małym to nigdzie ani majtek nie mogę zostawić ani stanika, bo to jest moment i już ma w pysku i ucieka z tym pod kanape

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś mi rękawice kuchenna rozszarpał [emoji53]spadła z wieszaka[emoji23].Ostatnio męża klapek dopadł nie schował [emoji23]
received_10209712789592804.jpeg

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• received_10209712789592804.jpeg
    received_10209712789592804.jpeg
    113,3 KB · Wyświetleń: 306
reklama
@alunia87 ale słodziak[emoji7][emoji7][emoji7]z tym kocykiem to dobre[emoji12][emoji12][emoji12]nasze za to kradną skarpetki. Czekają jak się rozbieramy i wodzą wzrokiem gdzie te skarpetki wylądują[emoji12]przy tym małym to nigdzie ani majtek nie mogę zostawić ani stanika, bo to jest moment i już ma w pysku i ucieka z tym pod kanape

Pokaż te swoje rozrabiaki[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

@aga_agi mam nadzieję, że tego szczęścia wystarczy dla nas wszystkich!!!

@alunia87 mój ten starszy raz załatwił ulubione balerinki Mojej teściowej[emoji12][emoji12][emoji12]a tak to uwielbia kraść szmatki wszystkie jakie tylko gdzieś wyżej leżą. Nawet na mebel się wgramoli byle by ją dorwać

20170603_145212.jpg

Rozrabiaka nr 1 i do tego akrobata[emoji6][emoji6][emoji6]

20170530_113627.jpg

Rozrabiaka nr 2 wiecznie wietrzący sobie jajka [emoji12][emoji12][emoji12]

Załączniki

• 20170603_145212.jpg
    20170603_145212.jpg
    113 KB · Wyświetleń: 297
  • 20170522_113412.jpg
    20170522_113412.jpg
    83,6 KB · Wyświetleń: 75
  • 20170530_113627.jpg
    20170530_113627.jpg
    100,4 KB · Wyświetleń: 301
I zapomniałam wam napisać, że mam nowego króliczka[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Merida [emoji1][emoji1][emoji1]

@AnetaManiak tesciowej butów to nie szkoda [emoji23][emoji23][emoji23].Oj masz tych zwierzaków [emoji4][emoji4].Dom bez zwierząt taki pusty, sama bym jeszcze jakiegoś zwierza przygarneła ,ale za małe mieszkanie.Jak królik się odnajduje wśród psów?.Nie chcą go upolować [emoji16].

@AnetaManiak tesciowej butów to nie szkoda [emoji23][emoji23][emoji23].Oj masz tych zwierzaków [emoji4][emoji4].Dom bez zwierząt taki pusty, sama bym jeszcze jakiegoś zwierza przygarneła ,ale za małe mieszkanie.Jak królik się odnajduje wśród psów?.Nie chcą go upolować [emoji16].

One są przyzwyczajone do królika. Poprzedni Mi zdechł jakieś dwa tygodnie temu. Także musiałam zaraz wziąść drugiego bo nie wytrzymałam[emoji46]od małego jestem przyzwyczajona do zwierząt. Psy zawsze mieliśmy dwa. Jeden duży drugi malutki. Moja mama do tego zawsze świnkę morską, no a ja na poczatku chomiki, a potem szynszyla i królika. Także mam po prostu bzika na punkcie zwierzakówi dzieci. Każde dziecko które po sąsiadach się rodziło to Ja bawiłam[emoji1][emoji1][emoji1]

Hejka Dziewuszki[emoji1][emoji1][emoji1]

@xxEwelaxx dziewczyny dobrze Ci radzą. I nie krępuje się z takimi pytaniami. To są rzeczy normalne mogą się każdego z nas tyczyć. A wiesz trzeba korzystać z naszych tutaj "mózgów"[emoji6]jak tam dzisiaj się czujesz Kochana, liczę na to, że z dnia na dzień coraz lepiej. No a po tym wczorajszym wypadzie to już w ogóle[emoji6]

@aga_agi z tym rowerem przy cukrzycy masz racje. Moja kuzynka też jest cukrzykiem i też od samego lekarza w ciąży miała zalecenie jeździć na rowerze ale oczywiście powoli spokojnie. Miłego Pierwszego Dnia w Pracy[emoji11]

@alunia87 jak tam dzisiaj pogoda?? Przestało w ogóle wczoraj padać??

@Zaaaneta tak Kochana racje miała Twoja gin, ale jak masz problem z cukrzycą tak jak miała aga_agi to już trochę inaczej to wygląda. Dlatego jak widze te kobiety w Internecie które się chwalą jaką to forme w ciąży mają i jak tańczą i podskakują to aż żal Mi tych maleństw w brzuszku!!!

@kamisia871 udanego pobytu rodzinki[emoji1][emoji1][emoji1]no i jak będziesz robiła test to daj znać. Bo z tego co Pamiętam jakoś na dniach miałaś robić[emoji6]

@mfifi04 jak tam?? Jeszcze dni płodne czy już pi??

@90_natka jeszcze męczą skurcze??

@DorciaMamaOlka mam nadzieję, że przypadkiem @ się nie pojawiła??!!!

@justys0702 daj znać czy już na 100% dzisiaj wychodzisz. I jak się w ogóle czujesz[emoji10][emoji10][emoji10]

A My wróciliśmy wczoraj znaczy dzisiaj około 2 w nocy[emoji1]było fajnie mimo iż przegrywałam. Najpierw w karty a potem nawet w Monopola pograliśmy[emoji1][emoji1][emoji1]uwielbiam takie spotkania, tym bardziej jak jest dobre towarzystwo[emoji6][emoji6][emoji6]
A tutaj przesyłam Wam wszystkim troszkę szczęścia z porannego spacerku z pieskami[emoji10][emoji10][emoji10]
Zobacz załącznik 809345

Można powiedzieć że już jest troszkie lepiej [emoji4]

Ojejku ale duzo szczęścia [emoji7] śliczne koniczyny [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien Doberek[emoji10][emoji10][emoji10]

@xx@xxEwelaxx bardzi bardzo się cieszę, że jest choć troszeczkę lepiej[emoji1][emoji1][emoji1]coś ostatnio mało się odzywasz?? Chyba zapracowana jesteś.

A Ja siedzę i czekam do dentysty na ściągnięcie szwów. Kolejka niezła jest[emoji46][emoji46][emoji46]potem jadę zastąpić kumpele i do później so Swojej pracy. Miałam wczoraj sobie włosy pofarbować ale dostałam lenia[emoji12][emoji12]

A cio tam u Was dziewczyny??? Jak tam dzisiejsze nastawienie do życia??

Buziaczki i Miłego Dzionka Życzę[emoji10][emoji10][emoji10]

reklama
Hej u mnie kiepska pogoda ale nastroj niezły [emoji12]widze ze ty bardzo zapracowana jesteś [emoji6]ja od powrotu do pracy tez mam malo czasu ale czytam was codziennie i wczoraj wieczorem po pracy zajrzalam a tu tyle pieknych zwierzątek[emoji1] tez mam chomiczka malutkiego [emoji1]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry