justys0702
Fanka BB :)
Ja czekam na wypis. Jestem po badaniach i usg.
Mala wazy 1100g.
Jestem juz przebrana i spakowana.
Mala wazy 1100g.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojejku z tymi kolejkami masakra.. życzę cierpliwości. I żeby wszystko było dobrze i nie bolało [emoji4]Dzien Doberek[emoji10][emoji10][emoji10]
@xx@xxEwelaxx bardzi bardzo się cieszę, że jest choć troszeczkę lepiej[emoji1][emoji1][emoji1]coś ostatnio mało się odzywasz?? Chyba zapracowana jesteś.
A Ja siedzę i czekam do dentysty na ściągnięcie szwów. Kolejka niezła jest[emoji46][emoji46][emoji46]potem jadę zastąpić kumpele i do później so Swojej pracy. Miałam wczoraj sobie włosy pofarbować ale dostałam lenia[emoji12][emoji12]
A cio tam u Was dziewczyny??? Jak tam dzisiejsze nastawienie do życia??
Buziaczki i Miłego Dzionka Życzę[emoji10][emoji10][emoji10]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
O to już ładnie waży, a w którym jesteś tyg ? Bo napewno pytałam ale nie pamiętam.Ja czekam na wypis. Jestem po badaniach i usg.
Mala wazy 1100g.
Dzis mam 26t2d.O to już ładnie waży, a w którym jesteś tyg ? Bo napewno pytałam ale nie pamiętam.
Cieszę się że juz wszystko Dobrze, odpoczywaj [emoji11][emoji4]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Rzeczywiście nawet suwaczek jest ojej moja spostrzegawczoscDzis mam 26t2d.
Dziekuje[emoji5]
Oj tak czas strasznie szybko leci [emoji4] cieszę się że z synkiem wszystko dobrze [emoji4] życzę wam dużo zdrówkaHej dziewczyny
Ale macie śliczne zwierzaki! U nas nie byłoby niestety warunków na psiaka bo w bloku obecnie mieszkamy. Ale może kiedyś..
Justys super, że już do domu! Czas będzie szybciej leciał na pewno a waga ładna, tylko 100g mniej niż u naszego Małego a dwa tyg różnicy między nami w tc ale u mnie to chyba tendencje genetyczne bo córka też malutka się urodziła bo "tylko" 2700 g
My dziś po wizycie, wszystko jest dobrze. Na skurcze nadal mam duże dawki magnezu no i zobaczymy co dalej. Bo na szczęście to tylko "suche" skurcze i nie wiążą się ze skracaniem się szyjki ani nie robi się rozwarcie więc na razie na spokojnie Mały ma 1200g blizna po cc też w porządku, więc na razie jeśli nic się nie zmieni i będę chciała to mamy zielone światło na próbę porodu sn ale tylko jeśli samo się zacznie przed 18.08. A jak nie to na 18 albo 20 umawiamy się do szpitala jejku, to już coraz bliżej-2,5 miesiąca nam zostało! Ale ten czas leci
@xxEwelaxx wiesz co jak Ja byłam właśnie tak nerwowa to po kilku dniach pokazały Mi się dwie kreseczki[emoji6]na kiedy termin @???Ojejku z tymi kolejkami masakra.. życzę cierpliwości. I żeby wszystko było dobrze i nie bolało [emoji4]
Ja dzisiaj taka wkurzona chodze ze o matko.. wszystko mnie wkurza gryze i krzyczę [emoji4] chyba niedługo przyjdzie @ i dlatego taka jestem.
Tak Ostatnio zalatana jestem ajjj
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom