reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ja czekam na wypis. Jestem po badaniach i usg.
Mala wazy 1100g.
Jestem juz przebrana i spakowana.

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama
Aneta u mnie też kiepska pogoda. Pada brzydko, pochmurno. Do pracy idę więc jakoś ten dzień zleci.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien Doberek[emoji10][emoji10][emoji10]

@xx@xxEwelaxx bardzi bardzo się cieszę, że jest choć troszeczkę lepiej[emoji1][emoji1][emoji1]coś ostatnio mało się odzywasz?? Chyba zapracowana jesteś.

A Ja siedzę i czekam do dentysty na ściągnięcie szwów. Kolejka niezła jest[emoji46][emoji46][emoji46]potem jadę zastąpić kumpele i do później so Swojej pracy. Miałam wczoraj sobie włosy pofarbować ale dostałam lenia[emoji12][emoji12]

A cio tam u Was dziewczyny??? Jak tam dzisiejsze nastawienie do życia??

Buziaczki i Miłego Dzionka Życzę[emoji10][emoji10][emoji10]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ojejku z tymi kolejkami masakra.. życzę cierpliwości. I żeby wszystko było dobrze i nie bolało [emoji4]
Ja dzisiaj taka wkurzona chodze ze o matko.. wszystko mnie wkurza gryze i krzyczę [emoji4] chyba niedługo przyjdzie @ i dlatego taka jestem.
Tak Ostatnio zalatana jestem ajjj

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :)
Ale macie śliczne zwierzaki! U nas nie byłoby niestety warunków na psiaka bo w bloku obecnie mieszkamy. Ale może kiedyś.. :)

Justys super, że już do domu! Czas będzie szybciej leciał na pewno :) a waga ładna, tylko 100g mniej niż u naszego Małego a dwa tyg różnicy między nami w tc :) ale u mnie to chyba tendencje genetyczne bo córka też malutka się urodziła bo "tylko" 2700 g :)

My dziś po wizycie, wszystko jest dobrze. Na skurcze nadal mam duże dawki magnezu no i zobaczymy co dalej. Bo na szczęście to tylko "suche" skurcze i nie wiążą się ze skracaniem się szyjki ani nie robi się rozwarcie więc na razie na spokojnie :) Mały ma 1200g :) blizna po cc też w porządku, więc na razie jeśli nic się nie zmieni i będę chciała to mamy zielone światło na próbę porodu sn ale tylko jeśli samo się zacznie przed 18.08. A jak nie to na 18 albo 20 umawiamy się do szpitala :) jejku, to już coraz bliżej-2,5 miesiąca nam zostało! Ale ten czas leci :)

Hej dziewczyny :)
Ale macie śliczne zwierzaki! U nas nie byłoby niestety warunków na psiaka bo w bloku obecnie mieszkamy. Ale może kiedyś.. :)

Justys super, że już do domu! Czas będzie szybciej leciał na pewno :) a waga ładna, tylko 100g mniej niż u naszego Małego a dwa tyg różnicy między nami w tc :) ale u mnie to chyba tendencje genetyczne bo córka też malutka się urodziła bo "tylko" 2700 g :)

My dziś po wizycie, wszystko jest dobrze. Na skurcze nadal mam duże dawki magnezu no i zobaczymy co dalej. Bo na szczęście to tylko "suche" skurcze i nie wiążą się ze skracaniem się szyjki ani nie robi się rozwarcie więc na razie na spokojnie :) Mały ma 1200g :) blizna po cc też w porządku, więc na razie jeśli nic się nie zmieni i będę chciała to mamy zielone światło na próbę porodu sn ale tylko jeśli samo się zacznie przed 18.08. A jak nie to na 18 albo 20 umawiamy się do szpitala :) jejku, to już coraz bliżej-2,5 miesiąca nam zostało! Ale ten czas leci :)
Oj tak czas strasznie szybko leci [emoji4] cieszę się że z synkiem wszystko dobrze [emoji4] życzę wam dużo zdrówka

Ojejku z tymi kolejkami masakra.. życzę cierpliwości. I żeby wszystko było dobrze i nie bolało [emoji4]
Ja dzisiaj taka wkurzona chodze ze o matko.. wszystko mnie wkurza gryze i krzyczę [emoji4] chyba niedługo przyjdzie @ i dlatego taka jestem.
Tak Ostatnio zalatana jestem ajjj

@xxEwelaxx wiesz co jak Ja byłam właśnie tak nerwowa to po kilku dniach pokazały Mi się dwie kreseczki[emoji6]na kiedy termin @???

reklama
@justys0702 @90_natka cieszę się z waszego szczęścia. Niech te maleństwa rosną dalej zdrowiutkie!!! U Mnie dzisiaj też trochę padało, ale rowerek zaliczony!!! Wszędzie dojeżdżałam rowerkiem zamiast autobusmi. Na szczęście największe ulewy Mnie omijały [emoji1][emoji1][emoji1]
Coś Mnie dzisiaj znowu rwie w podbrzuszu. Albo jeszcze owu nie było i dopiero będzie. Albo nie wiem co jest grane

Do góry