reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@xxEwelaxx wiesz co jak Ja byłam właśnie tak nerwowa to po kilku dniach pokazały Mi się dwie kreseczki[emoji6]na kiedy termin @???

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kolendarzyk mi pokazuje że 11 czyli 5 dni do @ ale czuje że przyjdzie boli mnie podbrzuszem tak delikatnie i wogole czuje ze znowu będzie tak jak co miesiąc niestety..

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@xxEwelaxx mam nadzieję, że się nie pojawi bynajmniej przez najbliższe 9 miesięcy[emoji4][emoji4][emoji4][emoji10]

A jeżeli tak to sądzę, że problemem jest ta infekcja. Ona może blokować wszystko. W Polsce jak jednego razu lekarz przepisał Mi CLO to się okazało, że nie zadziałał. Lekarz był zdziwiony, no ale po wynikach okazało się, że miałam jakaś bakterię przez którą nie dochodziło do owulacji i nawet CLO nie pomogło. Dostałam leki dopochwowe i na nastepny cykl było już wszystko w porządku.

Hej dziewczyny pomocy!!! wczoraj poszlam na bete zeby zobaczyc czy juz spadla po samoistnym poronieniu bo w dzien poronienia mialam 568 a dzisiaj sprawdzam wynik na necie a tu 3739 !!! Cholera co jest !

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny pomocy!!! wczoraj poszlam na bete zeby zobaczyc czy juz spadla po samoistnym poronieniu bo w dzien poronienia mialam 568 a dzisiaj sprawdzam wynik na necie a tu 3739 !!! Cholera co jest !

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
O kuźwa. Ile jest dni po poronieniu???

@InezkaK z tego co pamiętam miałaś dość dużo jajeczek które piekły. To wiesz może być różnie. Nie ryzykuj tylko idź do gina!!!

reklama
Do góry