reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ale słodziak[emoji7][emoji7][emoji7]a jak ładnie ŚCIĘTY i Wyczesany [emoji7][emoji7][emoji7]Kocham Psy!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
W życiu bym go nie oddała. Muszę z nim chodzić do fryzjera. Koleżanka zawsze ja ładnie obetnie

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Lenka232323 cieszę się bardzo, że u Ciebie dobrze. A wiesz co do objawów to jedna je ma a druga nie. No i również jedna kobieta w jednej ciąży je ma a w drugiej nie. Także spokojnie napewno wszystko jest dobrze. Fajnie, że się odezwałaś. A byłaś już u lekarza i widziałaś maleństwo i serduszko??

To już 10tydzień
Nie odzywam się
Ale śledzę was na bieżąco
Czuje się dobrze
Nie mam żadnych objawów
Piersi mnie nie bolą ani nic
Aż zaczynam się martwić czy oby wszystko dobrze z maleństwem
Do lekarza idę za tydzień dopiero :*:*:*
To juz niedlugo bedziesz miala prenatalne. Napewno z malenstwem wszystko jest dobrze. A brakiem objawow sie nie przejmuj tylko ciesz. Bo nie jest powiedziane, ze musisz miec jakiekolwiek objawy. Najwazniejsze, ze czujesz sie dobrze[emoji5]

f2w3yx8d8eesu797.png

1496672780-aaaaaa.jpeg
1496672834-aaaaaa.jpeg

@mfifi04 twój to widać ,ze slodziaczek oczka ma śliczne.Też bym swojego nie oddała [emoji4]
@AnetaManiak ja też lubię psy [emoji4].Mój ma teraz prawie 9 miesięcy więc jeszcze szczeniak z niego i nie raz sprawia problemy.Na razie nawet legowiska mu nie mogę kupić,bo poprzednie zjadł.Ma swój koc z którym wszędzie chodzi.Co jakiś czas mu daje inny,bo robi z niego szwajcarski ser [emoji23][emoji23][emoji23].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@Lenka232323 cieszę się bardzo, że u Ciebie dobrze. A wiesz co do objawów to jedna je ma a druga nie. No i również jedna kobieta w jednej ciąży je ma a w drugiej nie. Także spokojnie napewno wszystko jest dobrze. Fajnie, że się odezwałaś. A byłaś już u lekarza i widziałaś maleństwo i serduszko??

Tak byłam widziałam serduszko w7tygodniu
Wiem że każdy ma inaczej
Ale boję się wszystkiego

To juz niedlugo bedziesz miala prenatalne. Napewno z malenstwem wszystko jest dobrze. A brakiem objawow sie nie przejmuj tylko ciesz. Bo nie jest powiedziane, ze musisz miec jakiekolwiek objawy. Najwazniejsze, ze czujesz sie dobrze[emoji5]

f2w3yx8d8eesu797.png
Dziękuję kochana
A on mi powie o tych badaniach
Bo ja chodzę prywatnie ????
I na czym one polegają

To już 10tydzień
Nie odzywam się
Ale śledzę was na bieżąco
Czuje się dobrze
Nie mam żadnych objawów
Piersi mnie nie bolą ani nic
Aż zaczynam się martwić czy oby wszystko dobrze z maleństwem
Do lekarza idę za tydzień dopiero :*:*:*
Lenka ciesz sie brakiem objawow jak najdluzej. Ja przytulam porcelane codziennie i jestem strasznie tym wyczerpana... Takze ciesz sie :) a malenstwo jeszcze da Ci popalic jak sie urodzi ;)
Dziewczeta super slodkie macie psiury :):):):)

@alunia87 ale słodziak[emoji7][emoji7][emoji7]z tym kocykiem to dobre[emoji12][emoji12][emoji12]nasze za to kradną skarpetki. Czekają jak się rozbieramy i wodzą wzrokiem gdzie te skarpetki wylądują[emoji12]przy tym małym to nigdzie ani majtek nie mogę zostawić ani stanika, bo to jest moment i już ma w pysku i ucieka z tym pod kanape

Dziewczyny ale cudne te Wasze psiaki <3 My póki co bez zwierzaków, Dominika zaczyna już gadać o piesku albo kotku. Na kota to na pewno szans nie ma, psiaka kiedyś mieć bedziemy ale chciałabym najpierw urodzić drugie dziecko, bo obawiam się, że mieszkając w bloku nie ogarnę dwójki i psa.

Dziś w pracy okazało się, że wszyscy wiedzą. Powiem Wam, że czułam każde spojrzenie. Dziwnie było. No ale pierwsze koty za płoty.

@Justysia byle do jutra.
@Aneta tyle szczęścia, to już tylko dobrze musi być.

reklama
Dziękuję kochana
A on mi powie o tych badaniach
Bo ja chodzę prywatnie ????
I na czym one polegają
Zapytaj go o usg prenatalne czy da Ci skierowanie albo pokieruje gdzie najlepiej zrobic.
To jest usg w ktorym mierzy sie kosc nosowa, przyziernosc karkowa dziecka i sprawdza wszystkie narzady.

Poczytaj o tym na necie.
f2w3yx8d8eesu797.png

Do góry