reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
@AnetaManiak dziś piękna pogoda,a padać przestało po 18 dopiero. Chociaż z psem mogłam wyjść na spacer.
A Ty jak dalej dni płodne ?

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka Dziewuszki[emoji1][emoji1][emoji1]

@xxEwelaxx dziewczyny dobrze Ci radzą. I nie krępuje się z takimi pytaniami. To są rzeczy normalne mogą się każdego z nas tyczyć. A wiesz trzeba korzystać z naszych tutaj "mózgów"[emoji6]jak tam dzisiaj się czujesz Kochana, liczę na to, że z dnia na dzień coraz lepiej. No a po tym wczorajszym wypadzie to już w ogóle[emoji6]

@aga_agi z tym rowerem przy cukrzycy masz racje. Moja kuzynka też jest cukrzykiem i też od samego lekarza w ciąży miała zalecenie jeździć na rowerze ale oczywiście powoli spokojnie. Miłego Pierwszego Dnia w Pracy[emoji11]

@alunia87 jak tam dzisiaj pogoda?? Przestało w ogóle wczoraj padać??

@Zaaaneta tak Kochana racje miała Twoja gin, ale jak masz problem z cukrzycą tak jak miała aga_agi to już trochę inaczej to wygląda. Dlatego jak widze te kobiety w Internecie które się chwalą jaką to forme w ciąży mają i jak tańczą i podskakują to aż żal Mi tych maleństw w brzuszku!!!

@kamisia871 udanego pobytu rodzinki[emoji1][emoji1][emoji1]no i jak będziesz robiła test to daj znać. Bo z tego co Pamiętam jakoś na dniach miałaś robić[emoji6]

@mfifi04 jak tam?? Jeszcze dni płodne czy już pi??

@90_natka jeszcze męczą skurcze??

@DorciaMamaOlka mam nadzieję, że przypadkiem @ się nie pojawiła??!!!

@justys0702 daj znać czy już na 100% dzisiaj wychodzisz. I jak się w ogóle czujesz[emoji10][emoji10][emoji10]

A My wróciliśmy wczoraj znaczy dzisiaj około 2 w nocy[emoji1]było fajnie mimo iż przegrywałam. Najpierw w karty a potem nawet w Monopola pograliśmy[emoji1][emoji1][emoji1]uwielbiam takie spotkania, tym bardziej jak jest dobre towarzystwo[emoji6][emoji6][emoji6]
A tutaj przesyłam Wam wszystkim troszkę szczęścia z porannego spacerku z pieskami[emoji10][emoji10][emoji10]
Zobacz załącznik 809345

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Juz jestem po obchodzie i badaniu ginekologicznym.
Lekarz powiedzial, ze wszystko jest dobrze. Kroplowke zamieniamy na tabletki i jutrp wychodzimy do domu. Tyle sie dowiedzialam.
A taka juz bylam nastawiona na wyjscie. Musze jeszcze dzis przetrwac.

f2w3yx8d8eesu797.png

@Justyś dasz rade to tylko jeden dzień[emoji8]
@Dorcia to trzymamy kciuki za dwie kreski [emoji110][emoji12]
@Anetka piękne konczynki i zycze zeby przyniosły szczęście wszystkim dziewczynom [emoji177][emoji6]
@aga agi ja w kazdej ciąży miałam zakaz jazdy rowerem ale u kazdego to indywidualnie [emoji12]
Milego dnia dla was wszystkich ja szykuję się do pracy [emoji6]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 nio to niech się tam teraz w brzuszku dzieje!!!

@DorciaMamaOlka to dobrze, że jeszcze nie przyszła. Trzymam mocno mocno kciuki, żeby już tam rodzeństwo się szykowało dla synka[emoji6][emoji6][emoji6]

@alunia87 pochwal się pieskiem jak możesz. To długo padało i pewnie później już taka jak Ja to mówię berbelucha czyli mokro i błotno[emoji12]niżej wstawiam Moje dwa brzdące. Scrappy(Beagel) 2.5 roku oraz Gizmo (Shih tzu) 11 miesięcy
A u Mnie wydaje Mi się, że wczoraj wieczorem była owulacja. Bo dzisiaj już tak jajnika nie czuje tylko delikatnie podbrzusze.

20170521_154244.jpg

Załączniki

• 20170521_154244.jpg
    20170521_154244.jpg
    110,5 KB · Wyświetleń: 359
@Lenka232323 a Ciebie to dawnoooo u nas nie było[emoji6]co tam u Ciebie jak fasolinka??

Jestem codziennie uważnie was czytam
A u mnie wsumie wszystko dobrze
Do lekarza idę w następny poniedziałek mam nadzieję że wszystko dobrze z maleństwem
Objawów nie mam żadnych
Nic mi nie dokucza nic nie boli
Mam nadzieję że to że nie mam objawów to dobrze i z dzidzia też dobrze :*:*:*:*

Dziekuje[emoji5]
A Ty co sie nic nie odzywasz? Jak sie czujesz? Ktory to juz tydzien? [emoji5]

f2w3yx8d8eesu797.png
To już 10tydzień
Nie odzywam się
Ale śledzę was na bieżąco
Czuje się dobrze
Nie mam żadnych objawów
Piersi mnie nie bolą ani nic