××Ewela××
Fanka BB :)
To dzisiaj zacznę smarować. Dziękuję za podpowiedźSpoko, jak masz maść to może być maść
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dzisiaj zacznę smarować. Dziękuję za podpowiedźSpoko, jak masz maść to może być maść
Jak masz octanisept to też możesz poszukać ale uwaga bo strasznie piecze.To dzisiaj zacznę smarować. Dziękuję za podpowiedź
Od 18 u nasz zaczęło lac ale już jest ok mój mąż też cieszy się z niepogodyJa z nadmorza zachodniopomorskie pada bez przerwy.Mąż zadowolony ,bo z domu nie musi wychodzić.Zazdroszczę wam dziś pogody.
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety nie mamJak masz octanisept to też możesz poszukać ale uwaga bo strasznie piecze.
Infekcja napewno :-) kiedyś doktorek zapisał dla mnie i męża magiczne tabletki na tydzień (nie były drogie i skuuuteczne bo często miałam infekcje np. Jak jakiś szary papier w toalecie bublicznej). Odkąd oboje te tabletki zjedliśmy :-) jak ręką odjął, tylko one na recepte. Musiałabym poszukać nazwy, ja np. Po clotrimazolum mam wrażenie suchości.Dziewczyny dość długo zastanawiałam się czy to tu pisać, ale zdecydowałam ze może coś doradzcie. To dość krepujace, nie wiem co się dzieje ale dość często gdy się przytulamy z mężem potem nas strasznie swędzi mnie i męża. Jak byłam u gin to mu o tym powiedziałam stwierdził że nic tam nie widzi i ze jest porządku później się zaglądałam o czymś innym i kompletnie o tym zapomniałam. Byłam u niego w styczniu to już jakiś kawałek czasu temu, dodam że jak się nie przytulamy to męża nic nie siedzi i jest porządku. Ostatnio strasznie się nad tym zastanawiam bo tak nie powinno być i nie jest to przyjemne. Czy coś wiecie na ten temat możecie doradzić? Przepraszam za takie dość osobiste pytanie
Jeśli nie przejdzie to wybiore się do gin i też poproszę żeby coś mi przesłał dziękuję za podpowiedź [emoji4]Infekcja napewno :-) kiedyś doktorek zapisał dla mnie i męża magiczne tabletki na tydzień (nie były drogie i skuuuteczne bo często miałam infekcje np. Jak jakiś szary papier w toalecie bublicznej). Odkąd oboje te tabletki zjedliśmy :-) jak ręką odjął, tylko one na recepte. Musiałabym poszukać nazwy, ja np. Po clotrimazolum mam wrażenie suchości.
Kobietki czas zajęty mam i tak tylko przelotem, dobranoc :-)
-----------------------------
Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!
A[*] S[*] E[*]