reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ja z nadmorza zachodniopomorskie pada bez przerwy
emoji53.png
.Mąż zadowolony ,bo z domu nie musi wychodzić
emoji23.png
.Zazdroszczę wam dziś pogody
emoji4.png
.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Od 18 u nasz zaczęło lac :) ale już jest ok;) mój mąż też cieszy się z niepogody :-p
Aneta mi to powiedział gin żebym nie jeździła na rowerze w ciąży bo różnie może to być i lepiej odpuścić sobie;) dlatego mój kochany rowerek sobie poczeka trochę :)

@Zaaneta ja też gdzieś wyczytałam ,ze wstrząsy są nie wskazane,a wiadomo,że w Polsce ciężko o równe ścieżki.Lepiej sobie odpuścić na te parę miesięcy [emoji4].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dość długo zastanawiałam się czy to tu pisać, ale zdecydowałam ze może coś doradzcie. To dość krepujace, nie wiem co się dzieje ale dość często gdy się przytulamy z mężem potem nas strasznie swędzi mnie i męża. Jak byłam u gin to mu o tym powiedziałam stwierdził że nic tam nie widzi i ze jest porządku później się zaglądałam o czymś innym i kompletnie o tym zapomniałam. Byłam u niego w styczniu to już jakiś kawałek czasu temu, dodam że jak się nie przytulamy to męża nic nie siedzi i jest porządku. Ostatnio strasznie się nad tym zastanawiam bo tak nie powinno być i nie jest to przyjemne. Czy coś wiecie na ten temat możecie doradzić? Przepraszam za takie dość osobiste pytanie

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Infekcja napewno :-) kiedyś doktorek zapisał dla mnie i męża magiczne tabletki na tydzień (nie były drogie i skuuuteczne bo często miałam infekcje np. Jak jakiś szary papier w toalecie bublicznej). Odkąd oboje te tabletki zjedliśmy :-) jak ręką odjął, tylko one na recepte. Musiałabym poszukać nazwy, ja np. Po clotrimazolum mam wrażenie suchości.

Kobietki czas zajęty mam i tak tylko przelotem, dobranoc :-)

-----------------------------

Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!

A[*] S[*] E[*]

Infekcja napewno :-) kiedyś doktorek zapisał dla mnie i męża magiczne tabletki na tydzień (nie były drogie i skuuuteczne bo często miałam infekcje np. Jak jakiś szary papier w toalecie bublicznej). Odkąd oboje te tabletki zjedliśmy :-) jak ręką odjął, tylko one na recepte. Musiałabym poszukać nazwy, ja np. Po clotrimazolum mam wrażenie suchości.

Kobietki czas zajęty mam i tak tylko przelotem, dobranoc :-)

-----------------------------

Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!

A[*] S[*] E[*]
Jeśli nie przejdzie to wybiore się do gin i też poproszę żeby coś mi przesłał dziękuję za podpowiedź [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka Dziewuszki[emoji1][emoji1][emoji1]

@xxEwelaxx dziewczyny dobrze Ci radzą. I nie krępuje się z takimi pytaniami. To są rzeczy normalne mogą się każdego z nas tyczyć. A wiesz trzeba korzystać z naszych tutaj "mózgów"[emoji6]jak tam dzisiaj się czujesz Kochana, liczę na to, że z dnia na dzień coraz lepiej. No a po tym wczorajszym wypadzie to już w ogóle[emoji6]

@aga_agi z tym rowerem przy cukrzycy masz racje. Moja kuzynka też jest cukrzykiem i też od samego lekarza w ciąży miała zalecenie jeździć na rowerze ale oczywiście powoli spokojnie. Miłego Pierwszego Dnia w Pracy[emoji11]

@alunia87 jak tam dzisiaj pogoda?? Przestało w ogóle wczoraj padać??

@Zaaaneta tak Kochana racje miała Twoja gin, ale jak masz problem z cukrzycą tak jak miała aga_agi to już trochę inaczej to wygląda. Dlatego jak widze te kobiety w Internecie które się chwalą jaką to forme w ciąży mają i jak tańczą i podskakują to aż żal Mi tych maleństw w brzuszku!!!

@kamisia871 udanego pobytu rodzinki[emoji1][emoji1][emoji1]no i jak będziesz robiła test to daj znać. Bo z tego co Pamiętam jakoś na dniach miałaś robić[emoji6]

@mfifi04 jak tam?? Jeszcze dni płodne czy już pi??

@90_natka jeszcze męczą skurcze??

@DorciaMamaOlka mam nadzieję, że przypadkiem @ się nie pojawiła??!!!

@justys0702 daj znać czy już na 100% dzisiaj wychodzisz. I jak się w ogóle czujesz[emoji10][emoji10][emoji10]

A My wróciliśmy wczoraj znaczy dzisiaj około 2 w nocy[emoji1]było fajnie mimo iż przegrywałam. Najpierw w karty a potem nawet w Monopola pograliśmy[emoji1][emoji1][emoji1]uwielbiam takie spotkania, tym bardziej jak jest dobre towarzystwo[emoji6][emoji6][emoji6]
A tutaj przesyłam Wam wszystkim troszkę szczęścia z porannego spacerku z pieskami[emoji10][emoji10][emoji10]
20170605_093207.jpg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20170605_093207.jpg
    20170605_093207.jpg
    53,5 KB · Wyświetleń: 378
reklama
Do góry