reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ja uciekam szykować się bo jedziemy grać w karty[emoji1][emoji1][emoji1]także miłej pogawędki życzę i Oczywiście owocnych staranek[emoji6][emoji6][emoji6]do juterka[emoji10][emoji10][emoji10]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana moze Maz ma jakis stan zapalny. Powinien to skontrolowac u lekarza, lub kup mu clotrimazolum i niech sie smaruje kilka dni. Zobaczycie czy jest jakas poprawa

f2w3yx8d8eesu797.png
Już to kiedyś stosowalam to spróbuje jeszcze raz [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Aga w którą stronę od Poznania ?

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana do Ciebie to ja mam ponad 200 km. Od 7lat mieszkam w Wolsztynie, leży pomiędzy Poznaniem a Zieloną Górą skąd pochodzę .
No tak wakacjehmmm kiedy to było[emoji12]Ja zaczynam urlop 24lipca. Tylko jeszcze się zastanawiam czy wziąść sobie 2 czy 3 tyg. Bo tydzień chce sobie zostawić napewno, różnie to bywa a nóż kiedyś będzie potrzebny.
Praca z dzieciakami jest fajna, ale pewnie i też czasami wykańcza psychicznie???

Aneta "moje" dzieci to mają od 16 lat ale czasami zachowują się jak w przedszkolu
@Ewela, myślę jak dziewcczymy, na pewno jest jakiś stan zapalny jak macie oboje. U mnie czasami dochodzi do zapalenia jak się za bardzo obetrę podczas "akcji". Smarujcie clotrimazolum.

@xxEwelaxx macie na pewno infekcje. Są różne jej rodzaje i właśnie dotyczy to obojga partnerów. Musicie oboje dostać antybiotyki na to. Ja osobiście tego nie miałam, ale znajomi. Co to za ginekolog do cholery. Przecież te bakterie widać tylko pod mikroskopem. Szkoda, że nie możesz zmienić tego ginekologa

Ogólnie to bardzo szanowany lekraz może to wtedy zagadałam czymś innym i dlatego tak wynikło sama już nie wiem

Już to kiedyś stosowalam to spróbuje jeszcze raz [emoji4]

Osobiście dla kobiety polecam w tabletkach, stosuje się je dopochwowo. Zawsze na mnie lepiej działały.
Ja uciekam szykować się bo jedziemy grać w karty[emoji1][emoji1][emoji1]także miłej pogawędki życzę i Oczywiście owocnych staranek[emoji6][emoji6][emoji6]do juterka[emoji10][emoji10][emoji10]

Bawcie się super i wygrywaj

@InezkaK to Ty z moich okolic jesteś :)
My na Mazurach raz tylko byliśmy, a tak to raczej bliżej, nad jakieś jedziora w centralnej Polsce. No albo morze i góry ale to już w sumie daleko mamy hehe ;)

Ewela mi też wygląda jakby to jednak była infekcja jakaś. I myślę, że najlepiej jakby udało się u ginekologa jednak pobrać wymaz żeby dobrze antybiotyk dobrać. Ale tak jak dziewczyny piszą-z tego co wiem to ważne żebyście oboje dostali antybiotyk. A infekcje mogą też utrudniać zajście w ciążę.

Aneta miłej zabawy :)

@InezkaK to Ty z moich okolic jesteś :)
My na Mazurach raz tylko byliśmy, a tak to raczej bliżej, nad jakieś jedziora w centralnej Polsce. No albo morze i góry ale to już w sumie daleko mamy hehe ;)

Ewela mi też wygląda jakby to jednak była infekcja jakaś. I myślę, że najlepiej jakby udało się u ginekologa jednak pobrać wymaz żeby dobrze antybiotyk dobrać. Ale tak jak dziewczyny piszą-z tego co wiem to ważne żebyście oboje dostali antybiotyk. A infekcje mogą też utrudniać zajście w ciążę.

Aneta miłej zabawy :)
Dziękuję dziewczyny [emoji11]

reklama
Do góry