reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Niom [emoji6][emoji6][emoji6]ale dostałam podwójne znieczulenie także nic nie czułam, prócz tego, że pyszczek Mi latał na prawo i lewo[emoji12][emoji12][emoji12]także jest spoko[emoji16]
A Ty wracasz już do pracy. To też pewnie się już cieszysz??
No Ja od wtorku będę miała i Swoją pracę i kumpeli. Ale Ja mam Swojej 3godz a u kumpeli około też około 3godz także dam radę.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Na szczęście mam ten komfort, że pracuję w szkole, więc za trzy tygodnie rozpoczynam wakacje. Też pracuję po 6h dziennie -damy radę
Ja też wielkopolska . Poznan

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Mieszkam 80km od Poznania

Na szczęście mam ten komfort, że pracuję w szkole, więc za trzy tygodnie rozpoczynam wakacje. Też pracuję po 6h dziennie -damy radę

Mieszkam 80km od Poznania
No tak wakacjehmmm kiedy to było[emoji12]Ja zaczynam urlop 24lipca. Tylko jeszcze się zastanawiam czy wziąść sobie 2 czy 3 tyg. Bo tydzień chce sobie zostawić napewno, różnie to bywa a nóż kiedyś będzie potrzebny.
Praca z dzieciakami jest fajna, ale pewnie i też czasami wykańcza psychicznie???

Dziewczyny dość długo zastanawiałam się czy to tu pisać, ale zdecydowałam ze może coś doradzcie. To dość krepujace, nie wiem co się dzieje ale dość często gdy się przytulamy z mężem potem nas strasznie swędzi mnie i męża. Jak byłam u gin to mu o tym powiedziałam stwierdził że nic tam nie widzi i ze jest porządku później się zaglądałam o czymś innym i kompletnie o tym zapomniałam. Byłam u niego w styczniu to już jakiś kawałek czasu temu, dodam że jak się nie przytulamy to męża nic nie siedzi i jest porządku. Ostatnio strasznie się nad tym zastanawiam bo tak nie powinno być i nie jest to przyjemne. Czy coś wiecie na ten temat możecie doradzić? Przepraszam za takie dość osobiste pytanie

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dość długo zastanawiałam się czy to tu pisać, ale zdecydowałam ze może coś doradzcie. To dość krepujace, nie wiem co się dzieje ale dość często gdy się przytulamy z mężem potem nas strasznie swędzi mnie i męża. Jak byłam u gin to mu o tym powiedziałam stwierdził że nic tam nie widzi i ze jest porządku później się zaglądałam o czymś innym i kompletnie o tym zapomniałam. Byłam u niego w styczniu to już jakiś kawałek czasu temu, dodam że jak się nie przytulamy to męża nic nie siedzi i jest porządku. Ostatnio strasznie się nad tym zastanawiam bo tak nie powinno być i nie jest to przyjemne. Czy coś wiecie na ten temat możecie doradzić? Przepraszam za takie dość osobiste pytanie

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana moze Maz ma jakis stan zapalny. Powinien to skontrolowac u lekarza, lub kup mu clotrimazolum i niech sie smaruje kilka dni. Zobaczycie czy jest jakas poprawa

f2w3yx8d8eesu797.png

@xxEwelaxx macie na pewno infekcje. Są różne jej rodzaje i właśnie dotyczy to obojga partnerów. Musicie oboje dostać antybiotyki na to. Ja osobiście tego nie miałam, ale znajomi. Co to za ginekolog do cholery. Przecież te bakterie widać tylko pod mikroskopem. Szkoda, że nie możesz zmienić tego ginekologa

reklama
Do góry