reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Bardzo lubimy spontaniczne wypady kiedys o 16:00 szukalam noclegu kierunek Hel i o 2 w nocy jechalismy pociagiem na weekend dodam ze Juleczka miała 2 latka [emoji12]tylko na mazurach jeszcze nie bylismy [emoji6]no a do Chorwacji w czwartek znalazlam nocleg i w piątek wieczorem wyjezdzalismy tym razem juz swoim autem[emoji5]

@Anetka ja zawsze wierze i staram się myśleć pozytywnie [emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Miałam przejściowy problem z netem ☹☹☹

@xxEwelaxx no to fajnie, że zrobiliście sobie wycieczkę[emoji1][emoji1][emoji1]szczerze mówiąc to Ja na Mazurach jeszcze nidgy nie byłamJa ogólnie jestem z Bydgoszczy choć obecne z małego miasteczka Wetter w Niemczech[emoji6]Cieszę się, że dzisiaj masz lepszy humorek[emoji10][emoji10][emoji10]no Mój mąż czasami potrafi być Kochany[emoji12][emoji12][emoji12]
Dzisiaj już lepiej z ząbkami raczej z dziurami po zębach[emoji12]chyba się umówimy na karty ze znajomymi.

@alunia87 szkoda, że nie wyszła wam wycieczka. Ta pogoda lubi platać figle. Jesteś z zachodniopomorskiego?? Mieszkałam parę lat w Płotach na zachodniopomorskim[emoji4]

@Zaaaneta właśnie co do jazdy rowerem to słyszałam, że w ciąży nie można. Choć widziałam już nie raz brzuchate na rowerkach[emoji6]

@aga_agi dobrze, że z ninią lepiej[emoji10][emoji10][emoji10]

@InezkaK zawsze trzeba mieć choć malutką nadzieję gdzieś tam w głębi że coś z tego będzie[emoji6]

@mfifi04 3lata no to już ładnie. No i jak Ty nie lubisz słodyczy to pewnie jeszcze popracujesz tam bo Ja to bym nie mogła, bo po pewnym czasie w drzwi bym się nie mieściła

Dzwoniła do Mnie znajoma, musi jechać szybko do Polski bo dziadek jej umiera. Będę Ją zastępować w pracy. Także szykuje się ciężki tydzień

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Duzo pracy to brak czasu na myslenie [emoji12]szybciej ci zleci czas do testowania oby pomyślnie [emoji110][emoji1]mam nadzieje ze ból już przeszedł [emoji6]

Dziewczynki ja poczekam do terminu @ więc za 4 dni dopiero zrobię test ....koleżanka z innego wątku zrobiła i wyszedł cień a za dwa dni przyszła @ więc wolę spokojnie czekać :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki ja poczekam do terminu @ więc za 4 dni dopiero zrobię test ....koleżanka z innego wątku zrobiła i wyszedł cień a za dwa dni przyszła @ więc wolę spokojnie czekać :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dorcia a masz jakies przeczucia ? Trzymam kciuki [emoji110][emoji6]

Aneta bedziesz duzo myśleć o pracy, na chwilę przestaniesz ją lubić -a potem ją pokochasz bo przez zajętą głowę szybciej zaskoczy

Ja z racji cukrzycy w 1ciąży dużo jeździłam na rowerze, do chyba 7 miesiąca potem tylko orbitrek w domu ale to już do samego końca po 5 -10 min po każdym posiłku, a było ich 5

Zazdroszczę Mazur, nigdy nie byłam też mamy bardzo daleko. Na szczęście mieszkam kilka minut od jeziora i pięknego parku.

Pogoda u nas senna mega. Teraz trochę popadało.

Dziewczynki jutro wracam do roboty -trzymajcie kciuki.

@alunia87 @InezkaK macie racje, moje myśli pójdą w innym kierunku[emoji4]
Świetne takie spontany tylko szkoda, że Mój M tak za bardzo tego nie lubi☹
Ząbki już nie bolą a we wtorek idę je skontrolować i ściągnąć szwy

@alunia87 @InezkaK macie racje, moje myśli pójdą w innym kierunku[emoji4]
Świetne takie spontany tylko szkoda, że Mój M tak za bardzo tego nie lubi☹
Ząbki już nie bolą a we wtorek idę je skontrolować i ściągnąć szwy

O rety dopiero sobie uzmysłowiłam, że to musiało być chirurgiczne usunięcie no ale masz z głowy i na szczęście już ok

reklama
O rety dopiero sobie uzmysłowiłam, że to musiało być chirurgiczne usunięcie no ale masz z głowy i na szczęście już ok
Niom [emoji6][emoji6][emoji6]ale dostałam podwójne znieczulenie także nic nie czułam, prócz tego, że pyszczek Mi latał na prawo i lewo[emoji12][emoji12][emoji12]także jest spoko[emoji16]
A Ty wracasz już do pracy. To też pewnie się już cieszysz??
No Ja od wtorku będę miała i Swoją pracę i kumpeli. Ale Ja mam Swojej 3godz a u kumpeli około też około 3godz także dam radę.

Do góry