alunia87
Fanka BB :)
@AnetaManiak oj współczuje ,ale może chociaż zajmiesz czymś głowę.
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Duzo pracy to brak czasu na myslenie [emoji12]szybciej ci zleci czas do testowania oby pomyślnie [emoji110][emoji1]mam nadzieje ze ból już przeszedł [emoji6]Miałam przejściowy problem z netem ☹☹☹
@xxEwelaxx no to fajnie, że zrobiliście sobie wycieczkę[emoji1][emoji1][emoji1]szczerze mówiąc to Ja na Mazurach jeszcze nidgy nie byłamJa ogólnie jestem z Bydgoszczy choć obecne z małego miasteczka Wetter w Niemczech[emoji6]Cieszę się, że dzisiaj masz lepszy humorek[emoji10][emoji10][emoji10]no Mój mąż czasami potrafi być Kochany[emoji12][emoji12][emoji12]
Dzisiaj już lepiej z ząbkami raczej z dziurami po zębach[emoji12]chyba się umówimy na karty ze znajomymi.
@alunia87 szkoda, że nie wyszła wam wycieczka. Ta pogoda lubi platać figle. Jesteś z zachodniopomorskiego?? Mieszkałam parę lat w Płotach na zachodniopomorskim[emoji4]
@Zaaaneta właśnie co do jazdy rowerem to słyszałam, że w ciąży nie można. Choć widziałam już nie raz brzuchate na rowerkach[emoji6]
@aga_agi dobrze, że z ninią lepiej[emoji10][emoji10][emoji10]
@InezkaK zawsze trzeba mieć choć malutką nadzieję gdzieś tam w głębi że coś z tego będzie[emoji6]
@mfifi04 3lata no to już ładnie. No i jak Ty nie lubisz słodyczy to pewnie jeszcze popracujesz tam bo Ja to bym nie mogła, bo po pewnym czasie w drzwi bym się nie mieściła
Dzwoniła do Mnie znajoma, musi jechać szybko do Polski bo dziadek jej umiera. Będę Ją zastępować w pracy. Także szykuje się ciężki tydzień
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dorcia a masz jakies przeczucia ? Trzymam kciuki [emoji110][emoji6]Dziewczynki ja poczekam do terminu @ więc za 4 dni dopiero zrobię test ....koleżanka z innego wątku zrobiła i wyszedł cień a za dwa dni przyszła @ więc wolę spokojnie czekać
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dorcia wytrwałości kciuki sąDziewczynki ja poczekam do terminu @ więc za 4 dni dopiero zrobię test ....koleżanka z innego wątku zrobiła i wyszedł cień a za dwa dni przyszła @ więc wolę spokojnie czekać
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
O rety dopiero sobie uzmysłowiłam, że to musiało być chirurgiczne usunięcie no ale masz z głowy i na szczęście już ok
Niom [emoji6][emoji6][emoji6]ale dostałam podwójne znieczulenie także nic nie czułam, prócz tego, że pyszczek Mi latał na prawo i lewo[emoji12][emoji12][emoji12]także jest spoko[emoji16]O rety dopiero sobie uzmysłowiłam, że to musiało być chirurgiczne usunięcie no ale masz z głowy i na szczęście już ok