reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
U nas średnio, bóle i skurcze znowu mnie męczą mimo bardzo dużej dawki magnezu i luteiny... No ale we wtorek wizyta to zobaczymy co ginka powie. Mały na dodatek leży poprzecznie i chwilami strasznie to nieprzyjemnie jak z tej pozycji wywija w brzuszku :) ale damy radę, musimy :)

Co do diety to ja właśnie słyszałam że to różnie bywa i zrzucenie wagi nie zawsze ułatwia zajście w ciążę. No ale dla zdrowia to wiadomo że najlepiej żeby waga była w normie. U mnie z kolei długi czas było w drugą stronę-wieczna niedowaga mimo że jem więcej niż mój mąż [emoji14] dopiero po ostatniej stracie jakoś mi się waga zatrzymała i w końcu weszłam w normę BMI :) ale zobaczymy teraz na dniach czy zaraz znowu nie będę musiała przejść na dietę (w poprzedniej ciąży miałam cukrzycę, teraz we wtorek okaże się czy teraz też mnie dopadła...)

Ewela po poronieniu niestety tak może być, że się przestawia to wszystko... U mnie pierwsze cykle takie dziwne były, ale potem wszystko wróciło do takiego stanu jaki miałam przed stratą.
Napewno wszystko będzie dobrze [emoji4] nie znam się na skurczach i tym wszystkim ale napewno po wizycie się uspokoisz może gin coś na to zaradzi daj znać po wizycie [emoji11]

Tak myślałam że wszystko po popronieniu się zmienia ale u mnie już 11 miesięcy po popronieniu i nadal nic się nie unormowało ..

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka Dziewuszki[emoji11][emoji11][emoji11]

@xxEwelaxx jak tam Moja Kochana minął sobotni wieczoŕ??? Liczę na to, że ten zły nastrój w końcu przejdzie!!! Może zróbcie sobie dzisiaj jakaś wycieczkę z M???Wiesz ten Twój dziwny cykl przyniesie właśnie coś dobrego!!! Który to już dzisiaj dc??

@mfifi04 długo już pracujesz w cukierni??

@alunia87 życzę udanej wycieczki rowerowej. I trzymam za Ciebie kciyki żebyś dała radę[emoji1][emoji1][emoji1]

@Ewelyn no to teraz niech te plemniczki działają!!! No to chyba zapowiadają się bardzo miłe wakacje[emoji6][emoji6][emoji6]

@aga_agi jak się czuje córeczka?? Mam nadzieję, że choróbsko już przechodzi!!!

@InezkaK oj ktoś tu chyba jest bardzo zajęty staraniami[emoji12][emoji12][emoji12]

@DorciaMamaOlka cały czas trzymam kciuki za ten jutrzejszy test. Wiesz czasami nasze przeczucia zawodzą[emoji6]

@90_natka to po wizycie poproszę o zdanie relacji! Dacie radę na pewno[emoji16]masz racje, że zrzucenie wagi nie zawsze pomaga. Z tym śluzem wodnistym to też racja , On też jest śluzem płodnym.

@justys0702 jak tam sytuacja u Ciebie?? Wypuszczą Was jutro do domku??

No a Ja wczoraj niestety z M nie pojechałam do znajomych ☹☹☹jak byliśmy na zakupach zaczęły Mnie strasznie boleć te miejsca po wyrwaniu zębów i nie dałam rady pojechać[emoji17] chciałam Mojego M namówić żeby pojechał sam bo mieli wczoraj tą ligę oglądać, ale stwierdził, że zostanie ze Mną bo różnie to bywa jak bym np. Na pogotowie musiała jechać. Ale tablteka trochę pomogła. Obejrzeliśmy film i spać. Ale za to dzisiaj rano nadrobiliśmy wczorajszy wieczór[emoji12][emoji12][emoji12]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Humor dziś troszkie lepszy wybraliśmy się z mężem ma mazurki taki jednodniowy wypadzik [emoji4] we dwoje [emoji4]
20170604_143153.jpg

Wybieramy się pod koniec lipca na tydzień [emoji4] ale taki jednodniowy wypad dobrze mi zrobi.

Oj kochana współczuję że tak Cię bolało, ale męża masz kochanego fajnie że z Tobą został [emoji4] a dzisiaj jak ? Miej boli ?

Załączniki

• 20170604_143153.jpg
    20170604_143153.jpg
    50,7 KB · Wyświetleń: 335
U mnie na Mazowszu niedaleko Warszawy nie pada na razie hehe:)AnetaManiak korzystaj z rowerka bo jak będziesz w ciąży to nie bardzo śmigać dwukolowcem :-p
Ja z nadmorza zachodniopomorskie pada bez przerwy [emoji53].Mąż zadowolony ,bo z domu nie musi wychodzić [emoji23].Zazdroszczę wam dziś pogody [emoji4].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Humor dziś troszkie lepszy wybraliśmy się z mężem ma mazurki taki jednodniowy wypadzik [emoji4] we dwoje [emoji4] Zobacz załącznik 809237

Wybieramy się pod koniec lipca na tydzień [emoji4] ale taki jednodniowy wypad dobrze mi zrobi.

Oj kochana współczuję że tak Cię bolało, ale męża masz kochanego fajnie że z Tobą został [emoji4] a dzisiaj jak ? Miej boli ?

Ewela ale ci zazdroszcze tego widoku [emoji6]szkoda ze mamy tak daleko nad morze i na mazury tez bym chetnie wyskoczyla na dzien lub weekend [emoji570]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

To rzeczywiście bardzo daleko my mamy do morza też około 300 km ale byliśmy raz [emoji4]

reklama
Miałam przejściowy problem z netem ☹☹☹

@xxEwelaxx no to fajnie, że zrobiliście sobie wycieczkę[emoji1][emoji1][emoji1]szczerze mówiąc to Ja na Mazurach jeszcze nidgy nie byłamJa ogólnie jestem z Bydgoszczy choć obecne z małego miasteczka Wetter w Niemczech[emoji6]Cieszę się, że dzisiaj masz lepszy humorek[emoji10][emoji10][emoji10]no Mój mąż czasami potrafi być Kochany[emoji12][emoji12][emoji12]
Dzisiaj już lepiej z ząbkami raczej z dziurami po zębach[emoji12]chyba się umówimy na karty ze znajomymi.

@alunia87 szkoda, że nie wyszła wam wycieczka. Ta pogoda lubi platać figle. Jesteś z zachodniopomorskiego?? Mieszkałam parę lat w Płotach na zachodniopomorskim[emoji4]

@Zaaaneta właśnie co do jazdy rowerem to słyszałam, że w ciąży nie można. Choć widziałam już nie raz brzuchate na rowerkach[emoji6]

@aga_agi dobrze, że z ninią lepiej[emoji10][emoji10][emoji10]

@InezkaK zawsze trzeba mieć choć malutką nadzieję gdzieś tam w głębi że coś z tego będzie[emoji6]

@mfifi04 3lata no to już ładnie. No i jak Ty nie lubisz słodyczy to pewnie jeszcze popracujesz tam bo Ja to bym nie mogła, bo po pewnym czasie w drzwi bym się nie mieściła

Dzwoniła do Mnie znajoma, musi jechać szybko do Polski bo dziadek jej umiera. Będę Ją zastępować w pracy. Także szykuje się ciężki tydzień

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry