Dlatego w domu najlepiej [emoji3]Ja tez nie lubie szpitali i tego okropnego jedzenia. Ale jakos trzeba to przetrwac.
reklama
justys0702
Fanka BB :)
Dokladnie.Dlatego w domu najlepiej [emoji3]
Ale czasami trzeba pojsc do szpitala bo dzieciatko najwazniejsze.
AnetaManiak
Kurcze to wszystko pokićkane[emoji12][emoji12]najpierw się strasz i męczysz psychicznie, żeby w ogóle zajść, a potem starasz i męczysz psychicznie, żeby dotrwać do końca. Dosłownie cały czas pod górkę. Tylko kiedy bedzie z górki???
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
justys0702
No to jest najgorsze. Ale warto sie tak poswiecac dla takiego kochanego malenstwa[emoji5]Kurcze to wszystko pokićkane[emoji12][emoji12]najpierw się strasz i męczysz psychicznie, żeby w ogóle zajść, a potem starasz i męczysz psychicznie, żeby dotrwać do końca. Dosłownie cały czas pod górkę. Tylko kiedy bedzie z górki???
AnetaManiak
Oj tak warto warto. I dlatego będę się tak długo starać na ile mi sił wystarczy!!! A Ty Kochana odpoczywaj w domku!!! Jak Twój M sam sobie trochę pogotuje to nic mu się nie stanie[emoji12][emoji12][emoji12]No to jest najgorsze. Ale warto sie tak poswiecac dla takiego kochanego malenstwa[emoji5]
justys0702
Moj M mieszka z Moimi rodzicami i mamusia dzis gotuje obiadek. On tylko zrobil i usmarzyl kotlety[emoji6]Oj tak warto warto. I dlatego będę się tak długo starać na ile mi sił wystarczy!!! A Ty Kochana odpoczywaj w domku!!! Jak Twój M sam sobie trochę pogotuje to nic mu się nie stanie[emoji12][emoji12][emoji12]
Ewelyn taka jest nasza rola kochać urodzić wychowywać i cieszyć się z tego co stworzyłyśmy i czasem martwić i bać się o te najukochańsze osoby [emoji6]ale czym byłoby nasze życie bez tego wszystkiego [emoji6][emoji182]Ale jak się urodzi to nadal jest pod górkę. Strach non stop. Ale radości tez mnóstwo. Zresztą jesteśmy w stanie bardzo się poświęcić dla naszych kruszynak
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
3 lataHejka Dziewuszki[emoji11][emoji11][emoji11]
@xxEwelaxx jak tam Moja Kochana minął sobotni wieczoŕ??? Liczę na to, że ten zły nastrój w końcu przejdzie!!! Może zróbcie sobie dzisiaj jakaś wycieczkę z M???Wiesz ten Twój dziwny cykl przyniesie właśnie coś dobrego!!! Który to już dzisiaj dc??
@mfifi04 długo już pracujesz w cukierni??
@alunia87 życzę udanej wycieczki rowerowej. I trzymam za Ciebie kciyki żebyś dała radę[emoji1][emoji1][emoji1]
@Ewelyn no to teraz niech te plemniczki działają!!! No to chyba zapowiadają się bardzo miłe wakacje[emoji6][emoji6][emoji6]
@aga_agi jak się czuje córeczka?? Mam nadzieję, że choróbsko już przechodzi!!!
@InezkaK oj ktoś tu chyba jest bardzo zajęty staraniami[emoji12][emoji12][emoji12]
@DorciaMamaOlka cały czas trzymam kciuki za ten jutrzejszy test. Wiesz czasami nasze przeczucia zawodzą[emoji6]
@90_natka to po wizycie poproszę o zdanie relacji! Dacie radę na pewno[emoji16]masz racje, że zrzucenie wagi nie zawsze pomaga. Z tym śluzem wodnistym to też racja , On też jest śluzem płodnym.
@justys0702 jak tam sytuacja u Ciebie?? Wypuszczą Was jutro do domku??
No a Ja wczoraj niestety z M nie pojechałam do znajomych ☹☹☹jak byliśmy na zakupach zaczęły Mnie strasznie boleć te miejsca po wyrwaniu zębów i nie dałam rady pojechać[emoji17] chciałam Mojego M namówić żeby pojechał sam bo mieli wczoraj tą ligę oglądać, ale stwierdził, że zostanie ze Mną bo różnie to bywa jak bym np. Na pogotowie musiała jechać. Ale tablteka trochę pomogła. Obejrzeliśmy film i spać. Ale za to dzisiaj rano nadrobiliśmy wczorajszy wieczór[emoji12][emoji12][emoji12]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
aga_agi
Aneta, dziękuję już dużo lepiej, krosty zaczynają po mału znikać, nowe nie wychodzą. No ale jeszcze tydzień Młoda w domu.
Z górki to nigdy nie będzie, zawsze o coś się martwimy, a że się uderzy, a że chora i wiele wiele innych. Jednak jest dużo, dużo rzeczy, które to nasze martwienie wynagradza.
Justys super wiadomość, że wszysko dobrze.
Z górki to nigdy nie będzie, zawsze o coś się martwimy, a że się uderzy, a że chora i wiele wiele innych. Jednak jest dużo, dużo rzeczy, które to nasze martwienie wynagradza.
Justys super wiadomość, że wszysko dobrze.