reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@Ewelyn Kochana przepraszam zapomniałam jeszcze o Tobie[emoji46]Przrpraszam oczywiście też dołączam do Ciebie do naszej listy czerwcowych szczęściar[emoji11][emoji11][emoji11]

No Kochane to nie może być przypadek, że tak nam te dni płodne w ten sam weekend wypadają[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A Ja głupiutka tak się martwiłam nie potrzebnie[emoji12][emoji12][emoji12]pojawił się u Ciebie znów śluz??? Bo też cały czas myślę jak tam u Ciebie. A wiesz bardzo bym się cieszyła jakby tak ten czerwiec przyniósł nam te dwie kreseczki[emoji7][emoji7][emoji7]kurde no czerwiec musi być nasz!!! Bardzo Bardzo w to wierzę i nie przestanę!!! Także @xxEwelaxx @InezkaK @mfifi04 @alunia87 @DorciaMamaOlka do boju dziewczyny[emoji6][emoji6][emoji6] @aga_agi a Ty kiedy dołączysz do starań???

Niestety śluzu już nie ma.. jest tylko taki jak to delikatnie powiedzieć biały.. czyli nie płodny. Może nie było owulacji wogole w tym miesiącu sama nie wiem
Też bardzo bym chciała by ten miesiąc dla nas wszystkich okazał się wspaniały :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety śluzu już nie ma.. jest tylko taki jak to delikatnie powiedzieć biały.. czyli nie płodny. Może nie było owulacji wogole w tym miesiącu sama nie wiem
Też bardzo bym chciała by ten miesiąc dla nas wszystkich okazał się wspaniały :)

A jakieś bóle podbrzusza może miałaś??? Wiem, że ogólnie nie u każdej kobiety pokazuje się ten śluz. Także jeszcze nic nie jest stracone. Tak samo jak czytałam o mierzeniu temperatury która też nie zawsze pokazuje owulacje oraz nie jest wysoka. Więc staranka w dalszym ciągu mam nadzieję, że są[emoji6][emoji6][emoji6]

A jakieś bóle podbrzusza może miałaś??? Wiem, że ogólnie nie u każdej kobiety pokazuje się ten śluz. Także jeszcze nic nie jest stracone. Tak samo jak czytałam o mierzeniu temperatury która też nie zawsze pokazuje owulacje oraz nie jest wysoka. Więc staranka w dalszym ciągu mam nadzieję, że są[emoji6][emoji6][emoji6]

Tak bolało mnie podbrzusze pójdziesz i czasami zakuje, staramy się ale nie codziennie jak ten miesiąc taki dziwny trochę odpuscilam sama nie wiem..

@Ewelyn Kochana przepraszam zapomniałam jeszcze o Tobie[emoji46]Przrpraszam oczywiście też dołączam do Ciebie do naszej listy czerwcowych szczęściar[emoji11][emoji11][emoji11]

No Kochane to nie może być przypadek, że tak nam te dni płodne w ten sam weekend wypadają[emoji6][emoji6][emoji6]

A ja nie wiem czy coś z tego będzie bo juz 2 dzień pozytywnego testu owu a jajnik żaden nie boli [emoji13] temperatura tez nie wskazuje na owu. Ale ja mam tyle stresu teraz ze może lepiej jak będziemy mogli działać za miesiąc podczas wakacji [emoji6]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak bolało mnie podbrzusze pójdziesz i czasami zakuje, staramy się ale nie codziennie jak ten miesiąc taki dziwny trochę odpuscilam sama nie wiem..

Codziennie nie musicie, ale co drugi dzień[emoji6]jak jajniki kłują to dobrze bo to znak, że pracują. Moim zdaniem jeszcze nic straconego. Wiesz co i może to nawet lepiej, że taki dziwny jest. Może właśnie dzięki temu coś się tam dzieje dobrego. Bo skoro reszta tych cykli była normalna jak każda inna no to teraz MUSI BYĆ DOBRZE

Codziennie nie musicie, ale co drugi dzień[emoji6]jak jajniki kłują to dobrze bo to znak, że pracują. Moim zdaniem jeszcze nic straconego. Wiesz co i może to nawet lepiej, że taki dziwny jest. Może właśnie dzięki temu coś się tam dzieje dobrego. Bo skoro reszta tych cykli była normalna jak każda inna no to teraz MUSI BYĆ DOBRZE

Ja już straciłam nadzieję tak po cichu mówiąc sama nie wiem zmęczenie to wszystko ciężko jest się pogodzić ze się nie udaje, skończą mi sie leki to pójdę do lekarza niech zobaczy co tam słychać do bylam w styczniu a w lipcu pojedziemy do tej kliniki takie mam plany

A Ja głupiutka tak się martwiłam nie potrzebnie[emoji12][emoji12][emoji12]pojawił się u Ciebie znów śluz??? Bo też cały czas myślę jak tam u Ciebie. A wiesz bardzo bym się cieszyła jakby tak ten czerwiec przyniósł nam te dwie kreseczki[emoji7][emoji7][emoji7]kurde no czerwiec musi być nasz!!! Bardzo Bardzo w to wierzę i nie przestanę!!! Także @xxEwelaxx @InezkaK @mfifi04 @alunia87 @DorciaMamaOlka do boju dziewczyny[emoji6][emoji6][emoji6] @aga_agi a Ty kiedy dołączysz do starań???

My szalejemy od lipca w poniedziałek wracam do pracy, na 3 tygodnie i wakacje... Wychilowana i zrelaksowana ruszam do boju
Za Was wszystkiw już teraz mocno kciuki trzymam ✊✊✊

A ja nie wiem czy coś z tego będzie bo juz 2 dzień pozytywnego testu owu a jajnik żaden nie boli [emoji13] temperatura tez nie wskazuje na owu. Ale ja mam tyle stresu teraz ze może lepiej jak będziemy mogli działać za miesiąc podczas wakacji [emoji6]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
U Mnie temperatura skacze tak około 4dni po owu. Wcześniej też nigdy nie miałam bóli owulacyjnych mimo iż Ona była. Zaczęły się dopiero po stymulacji. Z tego co wiem to od momentu jak test jest najbardziej pozytywny(bo tu chyba zależy o to jak ciemna ta kreska jest) to w przeciągu 48godz dochodzi do owulacji. Także wiesz, każdy organizm inny i każdy cykl również. Także spokojnie Działajcie[emoji11][emoji11][emoji11]

reklama
Justys szpital to nic przyjemnego ale ja jestem zdania że lepiej dwa razy sprawdzić niż coś przeoczyć :) także super że lekarz tak się przejął i nie zbagatelizował tego plamienia! Najważniejsze, że wszystko już jest dobrze a weekend szybko przeleci i wrócicie do domku :)

Ewela tak piszecie o tym śluzie i mi się przypomniało że chyba Ty zastanawiałaś się parę dni temu czy tylko rozciągliwy śluz jest płodny? Chciałam wtedy napisać ale coś mi przeszkodziło i potem wyleciało mi z głowy.. Każdy śluz wodnisty i przezroczysty też jest śluzem płodnym, czasami niektórzy uważają że jest to śluz "gorszej" jakości niż typowe "białko jajka" ale świadczy on o dniach płodnych :) u mnie np w większości cykli w okolicy owulacji występuje właśnie taki, rzadko pojawia się u mnie typowe "bj" a owulacje potwierdzone.

Do góry