reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dziekuje dziewczynki[emoji5]
Mam nadzieje, ze szybko wyjde i wroce do domu[emoji5]

f2w3yx8d8eesu797.png
Justyś Kochana, nie strasz nas. Oj to maleństwo pewnie mocno wojuje[emoji6][emoji6][emoji6]i pewnie troszkę w środku pomieszało[emoji1][emoji1][emoji1]wypocznij Kochana i dopiero wracaj do domku dalej spokojnie wypoczywać[emoji10][emoji10][emoji10]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczynki[emoji5]
Ja na patologi ciazy. Wczoraj mialam lekkie plamienie krwia i lekarz prowadzacy zdecydowal, zeby mnie polozyc do szpitala na obserwacje. No i tak sobie leze z kroplowka i chyba zaraz oszaleje z tych nudow. Jedyne co mnie pociesza to to, ze prawdopodobnie wyjde juz w poniedzialek do domu.

f2w3yx8d8eesu797.png

Obyście jak najszybciej wyszli ale pod warunkiem, że wszystko sprawdzone i będzie dobrze.

Juz jak mnie przyjmowali na oddzial to bylo wszystko dobrze, ale powiedzieli, ze skoro mam skierowanie to mnie zostawia na obserwacje.

f2w3yx8d8eesu797.png
Wiesz lepiej być pewnym niż wrócić do domu i się martwić. A weekend szybko zleci. Pisz Kochana jak tylko masz ochotę My tutaj zawsze poprawimy Tobie humor jakby co[emoji11][emoji11][emoji11]

Wiesz lepiej być pewnym niż wrócić do domu i się martwić. A weekend szybko zleci. Pisz Kochana jak tylko masz ochotę My tutaj zawsze poprawimy Tobie humor jakby co[emoji11][emoji11][emoji11]

Dziekuje[emoji5]
Napewno bede pisac i bede z wami myslami. Trzymam kciuki za was wszystkie. I czekam na dwie kreseczki[emoji5]

f2w3yx8d8eesu797.png

Sorki, ale było spore opóźnienie. Dopiero wróciłam do domu. Więc to plamienie to był okres a słaby bo po poronieniu po prostu był słaby przyrost endometrium więc nie było się co złuszczać. Jest jeden pęcherzyk o wielkości 17mm także jest dobrze jak na tak wczesny dzień cyklu bo 10dc. Zastrzyk dostałam. Krewka pobrana. Wyniki za tydzień i jeżeli będzie coś nie tak z wynikami to będą do Mnie zadzwonić. Także cały weekend mamy działać[emoji6][emoji6][emoji6]no i o koło 20czerwca mam nadzieję, że ukażą się dwie kreski!!!! I nie tylko u Mnie ale reszty też!!!!!! Jak zwykle pozytywnie nastawiona po wizycie u Mojego gina[emoji1][emoji1][emoji1]oj jak Ja Go lubie. On taki pocieszny jest[emoji16][emoji16][emoji16]

Strasznie się cieszę że wszystko jest Dobrze, i dobre wieści ze jest pęcherzyk możecie się starać [emoji4] kochana to do dzieła [emoji4]trzymam kciuki żeby ś w tym cyklu się udało

Przepraszam że tak późno pisze ale nie wychodziłam na tel. [emoji9]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam za wszystkie kciuki[emoji109][emoji109][emoji109] Dziewczyny także do boju ten weekend jest nasz a wiem, że większość z nas tutaj obecnych ma dni płodne także sobie nie żałujcie[emoji12][emoji12][emoji12]

@DorciaMamaOlka w poniedziałek miejmy nadzieję widzimy piękne dwie kreseczki[emoji1][emoji1]

@xxEwelaxx Kochana Moja mam nadzieję, że te złe dni przejdą i zacznie świecić dla Ciebie słoneczko[emoji11][emoji11][emoji11]wypoczęta po nocce??

Kochana spałam tylko 4 godziny padam na twarz.. W dodatku jutro do pracy na 8 [emoji52] masakra wogole nie odpoczełam, myślałam o Twojej wizycie u gin a później zapomniałam wejść na tel. Ale bardzo się cieszę że jest wszystko dobrze [emoji11]

reklama
Kochana spałam tylko 4 godziny padam na twarz.. W dodatku jutro do pracy na 8 [emoji52] masakra wogole nie odpoczełam, myślałam o Twojej wizycie u gin a później zapomniałam wejść na tel. Ale bardzo się cieszę że jest wszystko dobrze [emoji11]

A Ja głupiutka tak się martwiłam nie potrzebnie[emoji12][emoji12][emoji12]pojawił się u Ciebie znów śluz??? Bo też cały czas myślę jak tam u Ciebie. A wiesz bardzo bym się cieszyła jakby tak ten czerwiec przyniósł nam te dwie kreseczki[emoji7][emoji7][emoji7]kurde no czerwiec musi być nasz!!! Bardzo Bardzo w to wierzę i nie przestanę!!! Także @xxEwelaxx @InezkaK @mfifi04 @alunia87 @DorciaMamaOlka do boju dziewczyny[emoji6][emoji6][emoji6] @aga_agi a Ty kiedy dołączysz do starań???

Do góry