reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ja też od razu :) jak na razie bezskutecznie,ale jadę dalej :) ogólnie dziewczyny nie wiedząc ile mam pęcherzyków,kiedy owu i czy pekly jest mi o niebo lepiej :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ryczałam jak wyszłam od gin a mąż pyta dlaczego płacze " bo bardzo chce a jeszcze bardziej się boję " i powiedzieliśmy sobie ze teraz ostatnia próba tym bardziej ze teraz mam byc obstawiona sterydami ,luteina, acardem i heparyna i kwasem foliowym [emoji5]boże ja chyba wariuje. ..

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też od razu :) jak na razie bezskutecznie,ale jadę dalej :) ogólnie dziewczyny nie wiedząc ile mam pęcherzyków,kiedy owu i czy pekly jest mi o niebo lepiej :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
I chyba tak też czasami lepiej. Zostawić wszystko na boku i po prostu cieszyć się życiem[emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@InezkaK ja to bym chciała trójkę dzieci i męża już też o tym przekonałam. Jestem jedynaczką i nie jest Mi z tym dobrze. Choć jeszcze nie mam ani jednego maleństwa to będę dążyć do tej Mojej szczęśliwej trójki tak długo na ile Mi sił wystarczy[emoji16][emoji16][emoji16]

@InezkaK ja to bym chciała trójkę dzieci i męża już też o tym przekonałam. Jestem jedynaczką i nie jest Mi z tym dobrze. Choć jeszcze nie mam ani jednego maleństwa to będę dążyć do tej Mojej szczęśliwej trójki tak długo na ile Mi sił wystarczy[emoji16][emoji16][emoji16]

Kochana marzenia się spełniają i wiara czyni cuda więc ja wierzę że szczęście dotrze do nas wszystkich [emoji7]i trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]za wszystkie dziewczyny bo ja już wiem jakie to szczęście tulic dzieciątko kochać je uczyć wszystkiego prowadzić za rękę przez całe życie [emoji182][emoji7]

Inezka to normalne, że się boisz, z pewnością nie wariujesz. Powiedziałabym, że zwariowałaś jakby nawet cień strachu się nie pojawił. Najważniejsze, że wszysko w porządku i macie zielone światło.

U nas ospa. Córka z przedszkola przyniosła.

Aneta u mojej Dominiki w grupie są trojaczki. Dwie dziewczynki i chłopiec. Więc czasami może się udać jednym strzałem

reklama
Kochana marzenia się spełniają i wiara czyni cuda więc ja wierzę że szczęście dotrze do nas wszystkich [emoji7]i trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]za wszystkie dziewczyny bo ja już wiem jakie to szczęście tulic dzieciątko kochać je uczyć wszystkiego prowadzić za rękę przez całe życie [emoji182][emoji7]

I do Ciebie też dotrze szczęście i będziesz tulić jeszcze jedno maleństwo. Wiem, że się boisz i rozumiem to doskonale, ale czego nie robimy żeby spełnić marzenia. Przeżyjemy wszystko byle było dobrze[emoji6][emoji6][emoji6]

Do góry