reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ja też od razu :) jak na razie bezskutecznie,ale jadę dalej :) ogólnie dziewczyny nie wiedząc ile mam pęcherzyków,kiedy owu i czy pekly jest mi o niebo lepiej :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ryczałam jak wyszłam od gin a mąż pyta dlaczego płacze " bo bardzo chce a jeszcze bardziej się boję " i powiedzieliśmy sobie ze teraz ostatnia próba tym bardziej ze teraz mam byc obstawiona sterydami ,luteina, acardem i heparyna i kwasem foliowym [emoji5]boże ja chyba wariuje. ..

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też od razu :) jak na razie bezskutecznie,ale jadę dalej :) ogólnie dziewczyny nie wiedząc ile mam pęcherzyków,kiedy owu i czy pekly jest mi o niebo lepiej :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
I chyba tak też czasami lepiej. Zostawić wszystko na boku i po prostu cieszyć się życiem[emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@InezkaK ja to bym chciała trójkę dzieci i męża już też o tym przekonałam. Jestem jedynaczką i nie jest Mi z tym dobrze. Choć jeszcze nie mam ani jednego maleństwa to będę dążyć do tej Mojej szczęśliwej trójki tak długo na ile Mi sił wystarczy[emoji16][emoji16][emoji16]

@InezkaK ja to bym chciała trójkę dzieci i męża już też o tym przekonałam. Jestem jedynaczką i nie jest Mi z tym dobrze. Choć jeszcze nie mam ani jednego maleństwa to będę dążyć do tej Mojej szczęśliwej trójki tak długo na ile Mi sił wystarczy[emoji16][emoji16][emoji16]

Kochana marzenia się spełniają i wiara czyni cuda więc ja wierzę że szczęście dotrze do nas wszystkich [emoji7]i trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]za wszystkie dziewczyny bo ja już wiem jakie to szczęście tulic dzieciątko kochać je uczyć wszystkiego prowadzić za rękę przez całe życie [emoji182][emoji7]

Inezka to normalne, że się boisz, z pewnością nie wariujesz. Powiedziałabym, że zwariowałaś jakby nawet cień strachu się nie pojawił. Najważniejsze, że wszysko w porządku i macie zielone światło.

U nas ospa. Córka z przedszkola przyniosła.

Aneta u mojej Dominiki w grupie są trojaczki. Dwie dziewczynki i chłopiec. Więc czasami może się udać jednym strzałem

reklama
Kochana marzenia się spełniają i wiara czyni cuda więc ja wierzę że szczęście dotrze do nas wszystkich [emoji7]i trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]za wszystkie dziewczyny bo ja już wiem jakie to szczęście tulic dzieciątko kochać je uczyć wszystkiego prowadzić za rękę przez całe życie [emoji182][emoji7]

I do Ciebie też dotrze szczęście i będziesz tulić jeszcze jedno maleństwo. Wiem, że się boisz i rozumiem to doskonale, ale czego nie robimy żeby spełnić marzenia. Przeżyjemy wszystko byle było dobrze[emoji6][emoji6][emoji6]

Do góry