reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Bardzo dziękujemy, poki co nie jest źle, no ale to drugi dzień. Dopiero krostki zaczynają wyłazić. Niby jest lepiej mieć za małego ospę, jest mi tylko przykro, że to taki niefortunny czas. Dominika od września chodzi na tańce i w piątek mają pierwszy pokaz. Taki z prawdziwego zdarzenia. W przedszkolu ominie nas pierwsza wycieczka i piknik rodzinny. No ale jakoś damy radę.

Oj dziewczyny jak ja trzymam kciuki za te Wasze krechy :yes:
Aga ale kiepsko wam sie trafiło z ta ospą [emoji15]oby szybko przeszło zycze zdrowka [emoji8]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka Dziewczyny[emoji1][emoji1][emoji1]

@DorciaMamaOlka trzymam kciuki żebyś zapoczątkowała u nas 2 kreseczki!!!

@aga_agi przykro, że tak się namieszało, Oj pewnie córcia smutna. Całuje mocno i tulę[emoji7][emoji7][emoji7]

@InezkaK i jak tam dzisiejsze przemyślenia??

@xxEwelaxx Kochana jak tam u Ciebie? Wczoraj już pewnie czasu nie miałaś, ale daj znać dzisiaj jak się czujesz??

@mfifi04 w dalszym ciągu życzę owocnych staranek[emoji6]korzystaj puki można[emoji1][emoji1]

@alunia87 a jak tam u Ciebie który dc??

@90_natka to mogę zrozumieć, że jak dostaniesz pozwolenie od gin na 3 dzieciątko to się zdecydujesz?? Życzę Tobie tego. A może właśnie Twoje szczęście już Ciebie nie opuści i doczekasz się 3 [emoji7][emoji7]

Ja w piątek idę do gina i już Mi się po nocach śni☹☹

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka Dziewczyny[emoji1][emoji1][emoji1]

@DorciaMamaOlka trzymam kciuki żebyś zapoczątkowała u nas 2 kreseczki!!!

@aga_agi przykro, że tak się namieszało, Oj pewnie córcia smutna. Całuje mocno i tulę[emoji7][emoji7][emoji7]

@InezkaK i jak tam dzisiejsze przemyślenia??

@xxEwelaxx Kochana jak tam u Ciebie? Wczoraj już pewnie czasu nie miałaś, ale daj znać dzisiaj jak się czujesz??

@mfifi04 w dalszym ciągu życzę owocnych staranek[emoji6]korzystaj puki można[emoji1][emoji1]

@alunia87 a jak tam u Ciebie który dc??

@90_natka to mogę zrozumieć, że jak dostaniesz pozwolenie od gin na 3 dzieciątko to się zdecydujesz?? Życzę Tobie tego. A może właśnie Twoje szczęście już Ciebie nie opuści i doczekasz się 3 [emoji7][emoji7]

Ja w piątek idę do gina i już Mi się po nocach śni☹☹

Nie wierzę,że będą dwie kreski u mnie...co miesiąc historia zatacza Koło :) ciągle czarny kot przebiega mi drogę :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Olek ma ponad 7 lat...3 poronienia za mną ostatnio w lutym :( teraz w tym cyklu brałam clo,bez monitoringu...ryzyko ogromne,że tak powiem :)

Aż 3 poronienia[emoji46] to dużo. A wiesz jakie były przyczyny?? Ja jestem właśnie na stymulacji klomifenem, i w piątek na monitoring. No ryzyko jest. Od którego dnia cyklu brałaś clo??

Hej kobietki.Ja kiedys tu u Was pisalam teraz wracam.U mnie u mnie leci 4cs w zasadzie jak teraz @ przyjdzie to zacznie sie 5cs jezeli do lipca sie nie uda to tez zaczynam z klomifenem.

Trzymam kciuki za nas Wszystkie mega mocno

Dziewczynki cierpliwosci, u nas udalo sie w 3 cyklu stymulacji aromkiem :)

Przesylam fluidki i 3mam kciuki za testujace dziewczynki :-* :-* :-*

reklama
Aż 3 poronienia[emoji46] to dużo. A wiesz jakie były przyczyny?? Ja jestem właśnie na stymulacji klomifenem, i w piątek na monitoring. No ryzyko jest. Od którego dnia cyklu brałaś clo??

Dwie ciążę biochemiczne,a ostatnia w 10 tc serduszko przestało bić :( badania DNA nie wykryly żadnych wad genetycznych,zespół antyfosfolipidowy wykluczono oraz mutacje mthrf również...od pozytywnego testu mam mimo wszystko brać clexane ponieważ mogą się pojawić mikro zakrzepy ....

Do góry