reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Musimy wierzyć, że nas wszystkie też to spotka !!!! Dla mnie ciężki czas, zbliżają się terminy dwóch ostatnich Maluszków, dzień dziecka...boję się tych dni...dobrze, że moja mamcia do Polski przylatuje na kilka dni.

Dobranoc :-)

-----------------------------

Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!

A[*] S[*] E[*]

reklama
Aneta u mojej Dominiki w grupie są trojaczki. Dwie dziewczynki i chłopiec. Więc czasami może się udać jednym strzałem
U Mojego męża w rodzinie są bliźniaki od strony dziadków, a Ja do tego jestem stymulowana także wszystko możliwe[emoji1][emoji1][emoji1]a do tego Mojemu Mężowi marzą się bliźniaki[emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@xxEwelaxx jak tam u Ciebie Kochana??? Jak humor?? Pewnie siedzisz w pracy. Ale jak tylko będziesz miała czas to się odezwij. Martwi Mnie to, że takie dni Ciebie dopadły.
@kamisia871 dobrze, że w tych dniach nie będziesz sama. Chyba masz dobry kontakt z mamą?? To fajnie[emoji16]ja mam lepszy kontakt z teściową niż z mamą niestety.

@InezkaK prześpij się z tym wszystkim. To pomaga[emoji10]

@aga_agi z tego co pamiętam ti chyba lepiej jak za małego przechodzi się ospe??
Oby córeczka szybko wyzdrowiała. Dużo dużo zdrówka dla niej[emoji11][emoji11][emoji11]

@DorciaMamaOlka chyba miałaś jakoś na dniach testować???
Tylko nie zapomnij nam się pochwalić[emoji6][emoji6][emoji6]

Przyjemnych Snów Dziewczyny[emoji813][emoji813][emoji813]

@xxEwelaxx jak tam u Ciebie Kochana??? Jak humor?? Pewnie siedzisz w pracy. Ale jak tylko będziesz miała czas to się odezwij. Martwi Mnie to, że takie dni Ciebie dopadły.
@kamisia871 dobrze, że w tych dniach nie będziesz sama. Chyba masz dobry kontakt z mamą?? To fajnie[emoji16]ja mam lepszy kontakt z teściową niż z mamą niestety.

@InezkaK prześpij się z tym wszystkim. To pomaga[emoji10]

@aga_agi z tego co pamiętam ti chyba lepiej jak za małego przechodzi się ospe??
Oby córeczka szybko wyzdrowiała. Dużo dużo zdrówka dla niej[emoji11][emoji11][emoji11]

@DorciaMamaOlka chyba miałaś jakoś na dniach testować???
Tylko nie zapomnij nam się pochwalić[emoji6][emoji6][emoji6]

Przyjemnych Snów Dziewczyny[emoji813][emoji813][emoji813]

Miłych i owocnych. Ja zaczynam swoje starania :-)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Miłych i owocnych. Ja zaczynam swoje starania :-)

Oj zapomniałam o Tobie Słoneczko[emoji10][emoji10] no to trzymam kciuki za Ciebie.
I w takim razie owocnych starań. W czerwcu Ja tu widzę same dwie kreseczki a w lutym 2018 bedziemy jako mamusie[emoji8][emoji8][emoji8]

Oj zapomniałam o Tobie Słoneczko[emoji10][emoji10] no to trzymam kciuki za Ciebie.
I w takim razie owocnych starań. W czerwcu Ja tu widzę same dwie kreseczki a w lutym 2018 bedziemy jako mamusie[emoji8][emoji8][emoji8]

Ja zawsze się sama przypomnę :-) nie trzeba o mnie pamiętać. Oj będą same krechy [emoji173] [emoji182]

Ja zawsze się sama przypomnę :-) nie trzeba o mnie pamiętać. Oj będą same krechy [emoji173] [emoji182]

Trzeba trzeba pamiętać. Jesteś czasami taka cicha myszka[emoji12][emoji12][emoji12]nie ma cie nie ma i nagle się pojawiasz[emoji6][emoji6][emoji6]

Ryczałam jak wyszłam od gin a mąż pyta dlaczego płacze " bo bardzo chce a jeszcze bardziej się boję " i powiedzieliśmy sobie ze teraz ostatnia próba tym bardziej ze teraz mam byc obstawiona sterydami ,luteina, acardem i heparyna i kwasem foliowym [emoji5]boże ja chyba wariuje. ..

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
To normalne odczucia po stracie.Sama musisz podjąć decyzję czy czujesz się na siłach by zacząć.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny to jestem w szoku że u Was informowali o możliwości badań i pochówku! Oczywiście w pozytywnym szoku bo jest szansa że coś się poprawia w naszej służbie zdrowia :)

Inezko bardzo się cieszę, że po wizycie same dobre wieści! Ja też wstępnie miałam powiedziane by odczekać 3cykle a po kontroli dostaliśmy zielone światło do starań wcześniej. Myślę, że jeśli czujesz się gotowa to nie czekajcie, ale nic na siłę. A strach będzie niestety już zawsze...

Aneta my z mężem też właśnie zawsze myśleliśmy o trójce :) choć pewnie życie trochę te nasze marzenia zweryfikuje znając moje szczęście ;) bo ja niestety jestem po operacji na brzuchu w dzieciństwie, dodatkowo miałam cc i teraz też nie wiadomo jak się ta ciąża zakończy... A im bliżej porodu tym bardziej sama nie wiem.. Wcześniej wydawało mi się, że chcę spróbować rodzić sn i ginka mówiła, że mogę a teraz ona raczej mówi o cc a i ja z każdym kolejnym tygodniem coraz bardziej się waham jaką decyzję podjąć bo i tak prawdopodobnie ciążę będę mieć zakończoną przed terminem więc jak nie zacznie się samo to i tak zostanie przy cięciu.
Niby moja gin mówi, że teraz już nie ma tak że 2 cc przekreślają szansę na kolejne ciąże, ale znając moje szczęście to na tej ciąży pewnie się zakończy.
Trzymam kciuki żeby u Was udało się spełnić marzenie o trójeczce :)

Aga_agi oj to oby córcia lekko przeszła tę ospe! Zdrówka!

reklama
Bardzo dziękujemy, poki co nie jest źle, no ale to drugi dzień. Dopiero krostki zaczynają wyłazić. Niby jest lepiej mieć za małego ospę, jest mi tylko przykro, że to taki niefortunny czas. Dominika od września chodzi na tańce i w piątek mają pierwszy pokaz. Taki z prawdziwego zdarzenia. W przedszkolu ominie nas pierwsza wycieczka i piknik rodzinny. No ale jakoś damy radę.

Oj dziewczyny jak ja trzymam kciuki za te Wasze krechy :yes:

Do góry