reklama
justys0702
Fanka BB :)
Rejestrowalam w usc. Robilam badania genetyczne, zeby okreslic plec.I mieliście to dzieciatko zzarejestrowane, czy po prostu tak mowiliście, że Lilianka bedzie?
justys0702
Problem nie jest w tym czy jest 2n czy jedno. Ale w tym, ze mam juz coreczke zatejestrowana o imieniu Liliana, a teraz myslimy nad Lilianna.Ja znam same Lilianny przez 2 n wiec nie wiem w czym mialby byc problem
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
AnetaManiak
justys0702
Mam nadzieje.Mysle ze to sa jakby 2 inne imiona skoro raz przez 1 n a raz przez 2.Dodatkowo jak powiecie ze Wam bardzo zalezy ..by uczcic pamiec zmarlego dziecka to mysle ze nie bedzie problemu:*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje za rade[emoji5]
justys0702
Mozesz zbadac plec i przyczyne poronienia. Ale wtedy jesli masz zabezpieczony material. Ja bylam po zabiegu i kazalam im zabezpieczyc material do badania. Plec znalam po tygodniu. Minus jest tylko taki, ze sama musisz zaplacic za badania.Aaa... to nawet nie wiedziałam, że tak można.
Po luteinie to normalne że jest taka wydzielina, też mamJa tez mialam bole brzucha i chcieli mnie w szpitalu zostaeic, ale w ostatniej chwili lekarka stwierdzila, ze nie ma takiej potrzeby. Zazywalam 6tabletek magnezu dziennie. Teraz juz bole ustapily i mam tylko 3tabletki. Ostatnio zauwazylam u siebie bardziej mokra wydzieline, ale moh gin stwiedzil, ze to przez luteine moze tak byc. Mam nadzieje, ze to nie wody.
Mam termin na 11 wrzesnia. A co do imienia to raczej zostaniemy przy swojej decyzji.
@aga_agi żeby była możliwość pochowania dziecka też musisz zarejestrować w usc. Ja straciłam ciążę w 16tc i też robiłam badania genetyczne plus badanie płci żeby była 100% pewność i z tym szliśmy zarejestrować córkę w usc.
reklama
DorciaMamaOlka
Dziewczyny która testuje na dniach?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom