A ty kiedy? :-)Dziewczyny która testuje na dniach?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ty kiedy? :-)Dziewczyny która testuje na dniach?
Nie mam pojęcia może za 5 dniA ty kiedy? :-)
Mi jeszcze długo do testowania ale powodzenia wszystkim przed którymi nieco szybciejDziewczyny która testuje na dniach?
Wiem że teraz to tylko korzystać. Choć chciałabym mieć pewność że wszystko będzie dobrze.@mfifi04 no właśnie czekanie najgorsze [emoji54] ale chociaż wiesz, że będziesz miała dobrą konkretną opiekę[emoji4]
No i wiesz trzeba korzystać z tych szaleństw wszystkich puki można bo potem to tylko zakazy i zakazy[emoji12][emoji14][emoji12][emoji14]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana zobaczysz, że teraz będzie wszystko dobrze. Jesteś po dwóch poronieniach ??? Ten lekarz ma pewnie racje, że Twój organizm traktuje ciążę jako zagrożenie. Ale idzie przecież oszukać organizm przy pomocy leków. Twój gin bodajże o jakiś sterydach mówił?? To pójdź do niego żeby od razu Ci je przepisał. Będziesz wtedy bardziej spokojniejsza jak będą leżały w domu i od razu jak zobaczysz dwie kreseczki bedziesz mogła je wziąść.Wiem że teraz to tylko korzystać. Choć chciałabym mieć pewność że wszystko będzie dobrze.