reklama
Tak po 2 stratach. 19 czerwca powinna być @ a 20 czerwca umówiłam się do lekarza. Niestety przyjmuje raz w miesiącu więc odrazu się do niego zapisałam.Kochana zobaczysz, że teraz będzie wszystko dobrze. Jesteś po dwóch poronieniach ??? Ten lekarz ma pewnie racje, że Twój organizm traktuje ciążę jako zagrożenie. Ale idzie przecież oszukać organizm przy pomocy leków. Twój gin bodajże o jakiś sterydach mówił?? To pójdź do niego żeby od razu Ci je przepisał. Będziesz wtedy bardziej spokojniejsza jak będą leżały w domu i od razu jak zobaczysz dwie kreseczki bedziesz mogła je wziąść.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
AnetaManiak
Fanka BB :)
To dobrze, że udało Ci się na tak szybki termin zapisać. A badania genetyczne kiedy masz??Tak po 2 stratach. 19 czerwca powinna być @ a 20 czerwca umówiłam się do lekarza. Niestety przyjmuje raz w miesiącu więc odrazu się do niego zapisałam.
AnetaManiak
Muszę najpierw iść po skierowanie do gin na nfz 13 czerwca dopiero. Tak mi dziewczyny poradziły z innego forum. Niby rodzinny też wystawia. No zobaczymyTo dobrze, że udało Ci się na tak szybki termin zapisać. A badania genetyczne kiedy masz??
AnetaManiak
Kurde, że na wszystko trzeba tyle czasu czekać. I bądź tu człowieku mądry i cierpliwy
AnetaManiak
Oj Ja do cierpliwych raczej nie należę[emoji14] ale jak trzeba to wtedy jestem, ale tylko wtedy jak jest naprawdę wielka potrzeba o cierpliwość. Moje kochane pieski też Mnie trochę poskromiły pod względem cierpliwości[emoji1]mam beagla do którego czasami trzeba kilkadziesiąt razy jedną rzecz powtarzać zanim on to zrobi i wtedy sobie powtarzam "Aneta bądź cierpliwa, Aneta bądź cierpliwa...." [emoji6][emoji6][emoji6]Aneta uczymy się cierpliwości
Zaaaneta
Hej dziewczynki zaglądam czasami ale tyle tego że nie ogarniam nic mi się nie chce mam totalnego lenia i cały czas bym spała.
Mam nadzieję że dzidzia się rozwija. Dopiero 6czerwca mam wizytę na <3 mam nadzieję że będzie wszystko ok
Trzymam kciuki za staraczki marzenia się spełniają tylko trzeba poczekać mam nadzieję że lada dzień ppsypia się tesciki z dwiema kreskami
Mam nadzieję że dzidzia się rozwija. Dopiero 6czerwca mam wizytę na <3 mam nadzieję że będzie wszystko ok
Trzymam kciuki za staraczki marzenia się spełniają tylko trzeba poczekać mam nadzieję że lada dzień ppsypia się tesciki z dwiema kreskami
reklama
××Ewela××
Dzisiaj mój 16 dc a śluz jest ale nie wiem czy płodny czy zwykły, wiesz po popronieniu ten śluz jest dziwny już nie taki jak wcześniej, ciężko odczytać swój organizm A u Ciebie jak tam ? Który dc ? Jak samopoczucie ?@xxEwelaxx właśnie a pojawił się może już w końcu ten płodny śluz??? Bo przypomniało Mi się, że Ty bedziesz teraz chyba miała 14dc??
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom