reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Hej dziewczyny ☺ tak wiem że nie miałam robić testów przed@ ale samochód sam mnie pokierowal pod aptekę no i się stało jestem 10dpo jak myślicie czy to znowu torbiel?

Załączniki

• 20170522_152132-1.jpg
    20170522_152132-1.jpg
    239,6 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Kreseczke widac[emoji5]
A moze idz na bete.

f2w3yx8d8eesu797.png
Jutro albo w środę zrobię na 100%
Dziwne by było jak by się udało bo miałam w tym miesiącu mega depresję i teraz mi smutno bo mój dziadek w szpitalu nie miałam nawet ochoty wam napisać bo stwierdziłam że moje życie to jedna Wielka lipa.
Mam nadzieję że się udało ☺

Dziwne by było jak by się udało bo miałam w tym miesiącu mega depresję i teraz mi smutno bo mój dziadek w szpitalu nie miałam nawet ochoty wam napisać bo stwierdziłam że moje życie to jedna Wielka lipa.
Mam nadzieję że się udało [emoji5]
Mozliwe, ze sie udalo. Nie myslalas o tym, mialas inne zmartwienia na glowie.
Trzymam kciuki, zeby tak bylo i zdrowie dla dziadzia.

f2w3yx8d8eesu797.png

Mam nadzieję że się udało [emoji5]
Kto wie może w tym miesiącu akurat twoje myśli były skierowane gdzieś indziej i coś zaskoczyło [emoji12].Mam nadzieję, ze z dziadkiem już lepiej i trzymam kciuki [emoji110],żeby to jednak nie była torbiel tylko fasolina [emoji2].Zrób betę ona prawdę Ci powie [emoji110].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny [emoji5] tak wiem że nie miałam robić testów przed@ ale samochód sam mnie pokierowal pod aptekę no i się stało jestem 10dpo jak myślicie czy to znowu torbiel?
Oj Kochana trzymam mocno mocno kciuki żeby to była fasolka[emoji6][emoji6][emoji6]nio i oczywiście zdrówka dla Dziadka. Ja już niestety ani babci ani żadnego dziadka nie mam [emoji17][emoji17][emoji17]jak zrobisz bete to daj od razu znać. A wiesz, że myślałam cały czas o Tobie, i trzymałam kciuki żeby wam się udało[emoji16][emoji16][emoji16]naprawdę życzę Tobie z całego serca żeby to była fasolka[emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj Kochana trzymam mocno mocno kciuki żeby to była fasolka[emoji6][emoji6][emoji6]nio i oczywiście zdrówka dla Dziadka. Ja już niestety ani babci ani żadnego dziadka nie mam [emoji17][emoji17][emoji17]jak zrobisz bete to daj od razu znać. A wiesz, że myślałam cały czas o Tobie, i trzymałam kciuki żeby wam się udało[emoji16][emoji16][emoji16]naprawdę życzę Tobie z całego serca żeby to była fasolka[emoji1][emoji1][emoji1]

Dzwoniłam do dziadka i jutro już wychodzi na szczęście to nie udar ☺ już ma 83 lata zuch chlopina mam wspaniałego dziadka i dwie babcie jeszcze hehe☺☺☺ dziękuję kochana bardzo mi miło ze ktoś cały czas w nas wierzył no i może w końcu się udało bylabym przeszczesliwa jutro jadę na betę ☺ także o 15 już będę wszystko wiedziala. Jak zobaczyłam tą drugą kreskę to usiadłam i płakałam jak bóbr ☺ hehe brzuch mnie ciągnie już jakieś dwa dni no i mrowia mnie piersi także może może ☺ a wszystko zasługa mojego męża to on mi kazał zrobić test bo twierdzi że się zmieniłam ostatnio jakoś hihi☺

Dzwoniłam do dziadka i jutro już wychodzi na szczęście to nie udar [emoji5] już ma 83 lata zuch chlopina mam wspaniałego dziadka i dwie babcie jeszcze hehe[emoji5][emoji5][emoji5] dziękuję kochana bardzo mi miło ze ktoś cały czas w nas wierzył no i może w końcu się udało bylabym przeszczesliwa jutro jadę na betę [emoji5] także o 15 już będę wszystko wiedziala. Jak zobaczyłam tą drugą kreskę to usiadłam i płakałam jak bóbr [emoji5] hehe brzuch mnie ciągnie już jakieś dwa dni no i mrowia mnie piersi także może może [emoji5] a wszystko zasługa mojego męża to on mi kazał zrobić test bo twierdzi że się zmieniłam ostatnio jakoś hihi[emoji5]
To dobrze, że z dziadkiem wszystko Ok [emoji6] naprawdę trzymam dalej mocno kciuki żeby to była fasolka[emoji7][emoji7][emoji7]jak pisałaś o tym śluzie wtedy, to stwierdziłam, że to bardzo dobry znak, bo taki śluz bardzo bardzo sprzyja plemnikom. Także Ja nawet i za Ciebie jestem bardzo dobrej myśli, że jest to szczęśliwy traf [emoji11] no i Twój M to widzę, że tak jak Mój jakiś Wiedźmin [emoji14][emoji12] bo jak Ja zaszłam to Mój też Mówił, że napewno się udało no i miał wtedy racje.

No a teraz czekam na @ bo Ja tym razem jestem jakoś tak pewna, że nic z tego. Już dosłownie w kościach czuję, że się zbliża. I do tego mam dzisiaj cholernego doła, aż Mój M się dziwi bo Ja to raczej pozytywnie nastawiona na wszystko, nawet jak coś się niedobrego dzieje. Ale od tego poronienia to potrafię tylko innych uspokajać i dawać dobre rady ale za to w Swoje szczęście już nie wierzę[emoji17][emoji17][emoji17] Ach ciężkie to życie[emoji54][emoji50]

reklama
To dobrze, że z dziadkiem wszystko Ok [emoji6] naprawdę trzymam dalej mocno kciuki żeby to była fasolka[emoji7][emoji7][emoji7]jak pisałaś o tym śluzie wtedy, to stwierdziłam, że to bardzo dobry znak, bo taki śluz bardzo bardzo sprzyja plemnikom. Także Ja nawet i za Ciebie jestem bardzo dobrej myśli, że jest to szczęśliwy traf [emoji11] no i Twój M to widzę, że tak jak Mój jakiś Wiedźmin [emoji14][emoji12] bo jak Ja zaszłam to Mój też Mówił, że napewno się udało no i miał wtedy racje.

No a teraz czekam na @ bo Ja tym razem jestem jakoś tak pewna, że nic z tego. Już dosłownie w kościach czuję, że się zbliża. I do tego mam dzisiaj cholernego doła, aż Mój M się dziwi bo Ja to raczej pozytywnie nastawiona na wszystko, nawet jak coś się niedobrego dzieje. Ale od tego poronienia to potrafię tylko innych uspokajać i dawać dobre rady ale za to w Swoje szczęście już nie wierzę[emoji17][emoji17][emoji17] Ach ciężkie to życie[emoji54][emoji50]

No właśnie Aneta u ciebie taki brak wiary ...??twoje pozytywne nastawienie az do tego nie pasuje a moze sie i u ciebie udało życzę ci tego [emoji6]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry