reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dzwoniłam do dziadka i jutro już wychodzi na szczęście to nie udar [emoji5] już ma 83 lata zuch chlopina mam wspaniałego dziadka i dwie babcie jeszcze hehe[emoji5][emoji5][emoji5] dziękuję kochana bardzo mi miło ze ktoś cały czas w nas wierzył no i może w końcu się udało bylabym przeszczesliwa jutro jadę na betę [emoji5] także o 15 już będę wszystko wiedziala. Jak zobaczyłam tą drugą kreskę to usiadłam i płakałam jak bóbr [emoji5] hehe brzuch mnie ciągnie już jakieś dwa dni no i mrowia mnie piersi także może może [emoji5] a wszystko zasługa mojego męża to on mi kazał zrobić test bo twierdzi że się zmieniłam ostatnio jakoś hihi[emoji5]
Zaaaneta czekam jutro na wiadomosci jak twoja beta a po cichu mysle ze ci sie udalo[emoji6] trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie Aneta u ciebie taki brak wiary ...??twoje pozytywne nastawienie az do tego nie pasuje a moze sie i u ciebie udało życzę ci tego [emoji6]

Ja sądzę, że chyba dopadł Mnie ten tak zwany PMS( zespół napięcia przedmiesiączkowego) na domiar złego jak wlazłam dzisiaj na Facebooka to pełno znajomych ciężarnych chwalących się brzuszkami. To aż siadłam i ryczałam [emoji17] dzisiaj to najchętniej bym się położyła i zasnęła. Na poprawę humoru kupiłam sobie Martini i teraz siedzę i zastanawiam się czy się przypadkiem jeszcze do Męża nutelli nie dobrać

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

To dobrze, że z dziadkiem wszystko Ok [emoji6] naprawdę trzymam dalej mocno kciuki żeby to była fasolka[emoji7][emoji7][emoji7]jak pisałaś o tym śluzie wtedy, to stwierdziłam, że to bardzo dobry znak, bo taki śluz bardzo bardzo sprzyja plemnikom. Także Ja nawet i za Ciebie jestem bardzo dobrej myśli, że jest to szczęśliwy traf [emoji11] no i Twój M to widzę, że tak jak Mój jakiś Wiedźmin [emoji14][emoji12] bo jak Ja zaszłam to Mój też Mówił, że napewno się udało no i miał wtedy racje.

No a teraz czekam na @ bo Ja tym razem jestem jakoś tak pewna, że nic z tego. Już dosłownie w kościach czuję, że się zbliża. I do tego mam dzisiaj cholernego doła, aż Mój M się dziwi bo Ja to raczej pozytywnie nastawiona na wszystko, nawet jak coś się niedobrego dzieje. Ale od tego poronienia to potrafię tylko innych uspokajać i dawać dobre rady ale za to w Swoje szczęście już nie wierzę[emoji17][emoji17][emoji17] Ach ciężkie to życie[emoji54][emoji50]

Nie martw się będzie dobrze ja poroniłam w wrześniu zeszłego roku i dopiero teraz widzę jakiekolwiek szansę, będZiESZ i ty szczęśliwa mamusia zobaczysz ☺

Kochane moje dużo wiary życzę każdej z Nas :) ja też czasem wątpię w szczególności gdy przychodzi @ ale na drugi dzień mi przechodzi :) Żaneta trzymam kciuki :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

InezKaK boli jak diabli...teraz masz czas na żałobę i to Ty ustalisz kiedy się podniesiesz, otrząśniesz się z błota i pójdziesz dalej. Moja pani psychiatra nie raz mi powtarzała: tera Ty jesteś najważniejsza !! Daj sobie czas na łzy, ból bo to jest potrzebne tylko paniętaj, że żyć trzeba dalej a i tak nie zapomnisz o tych małych istotkach, nawet jak za jakiś czas się zaczniesz uśmiechać.

Zaaaneta po cichutku trzymam kciuki i wiadomości z bety !!

AnetaManiak głowa do góry, ehhh nie jest łatwo bo sama siebie karcę, że tak się nakręciłam żeby nam się udało !!! Już panika, że śluz nie taki, czy testy dobre itd.

-----------------------------

Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!

A[*] S[*] E[*]

Dziewczyny potrzebuje waszej pomocy !! myslalam o tym zeby mierzyć temperature ale w moim przypadku to problem bo pracuje na 3 zmiany , więc moze testy owulacyjne ale kiedy i jak je robic ?! Jestem zielona w tym temacie a wy jeszcze chodzicie na usg ogladac pecherzyki...

Dziewczyny potrzebuje waszej pomocy !! myslalam o tym zeby mierzyć temperature ale w moim przypadku to problem bo pracuje na 3 zmiany , więc moze testy owulacyjne ale kiedy i jak je robic ?! Jestem zielona w tym temacie a wy jeszcze chodzicie na usg ogladac pecherzyki...

Ja chodziłam na usg. Monitoring zawsze owulacja była przynajmniej potwierdzona

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mierzę temperaturę. Już dość długo. Trochę wiem na ten temat i mogę pomóc. Co do testów to słyszałam różne opinie. Teraz ten cykl po poronieniu Ja bym radziła mierzyć temperaturę ale tylko po to by mieć pewność, że nie doszło do żadnego zakażenia. Od następnego cyklu dopiero będziesz miała pewność jaka jest podstawowa temperatura Twoja ciała. Pracujesz na zmiany?? Wystarczy, że przed zmierzeniem temperatury bedziesz spała minimum 3godz. I będzie wszystko ok. Jak masz jakieś pytania to pytaj[emoji6][emoji6][emoji6] a i jeszcze jedno Ja polecam zaopatrzyć się w termometr owulacyjny z dwoma cyframi po przecinku. Bo tutaj liczą się odskocznie nawet 00.05

reklama
Anetka a jaki to termometr ? Taki cyfrowy ? I glupie pytanie ale mierzymy temp gdzie ..???dowcipnie ?

Do góry