reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

U mnie diagnoza się potwierdziła. Beta wzrosła tylko do 3371 :(

Jutro miałam się stawić do szpitala. Ale dzwoniłam do lekarki i chce czekać na samoistne oczyszczenie. To była wczesna bardzo ciąża wiec nie powinno być problemu. W czwartek mam wizytę u niej. Kolejny raz miałam termin na styczeń i kolejny raz się nie udało. Chyba nie jest dane mi być styczniową mamusią :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kate bardzo mi przykro :( myslalam ze Twoja fasolka zawalczy. Trzymaj sie i nie poddawaj...

reklama
Kate bardzo mi przykro :( myslalam ze Twoja fasolka zawalczy. Trzymaj sie i nie poddawaj...

Nie poddam się nie ma takiej opcji! Będę walczyć o nasze trzecie upragnione szczęście. Jednak żal w serduchu jest [emoji20]myślałam, że kolejny raz mnie to nie spotka. Teraz będę gnębić lekarkę o poronienia nawykowe. Czy czasem u mnie to nie występuje. Co prawda to dopiero druga nieudana próba. Ale była też u mnie ciąża biochemiczna. Jakby to razem zsumować to już trzecia strata. Ale oni chyba na te biochemiczne inaczej patrzą... w każdym razie żaden lekarz nigdy z tym mnie poważnie nie potraktował i twierdzili, że 60% kobiecych miesiączek to ciąże biochem.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane przyszlam Wam fluidków dac ciazowych duzo!W styczniu jak wiecie puste jajo plodowe a tu moja zdrowa chyba dziewczynka[emoji7]Wczoraj mielismy prenatalne;)
Nie załamujcie się!!Jeszcze kazda z Was bedzie tutaj wracac z pieknymi wiesciami!Ten wątek jest tylko przystankiem do Szczescia kazdej z Nas!!!
1495259466-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczna kruszynka dajesz nadzieję na to ,ze kiedyś będzie dobrze [emoji4] i jeszcze zaświeci słońce.
Póki co u mnie zaszło,ale tylko do jutra [emoji3]
1495311957-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny!

U nas wczoraj minęły 3 lata od ostatniej straty.. Trzy lata temu urodziłam naszą martwą córeczkę :( wczoraj jak tak staliśmy na cmentarzu to doszliśmy z mężem do wniosku że ten czas leci strasznie szybko! Pamiętamy wszystko tak jakby to było wczoraj, a to już tyle czasu minęło... Jeszcze chwila a nasza córa będzie miała 2 lata, a dosłownie chwilę później przyjdzie na świat synek.
Pamiętajcie że każda z nas doczeka się swojego Wymarzonego Szczęścia, nie traćcie nadziei. Wierzę, że nasze Aniołki czuwają nad nami z góry i wszystko co złe już za nami!

Witam nową koleżankę. Przykro że musiałaś do nas dołączyć... Co do ciąż biochemicznych to ja też miałam dwie, pierwszy lekarz nie uznawał ich więc go zmieniłam. Teraz ostatnimi czasy bywam u różnych lekarzy i żaden nie kwestionuje tego że to również były straty. Tym bardziej, że obie mam "udokumentowane" bo obie były podczas monitoringów i gin widział kiedy była owulacja... Także myślę że to kwestia znalezienia odpowiedniego lekarza. Ja po 2 ciążach biochemicznych i stracie w 16tc dostałam skierowania na badania, genetyka, kariotypy. Po dwóch stratach już przysługują refundowane badania.

Millo gratulacje :)

Witam dziewczyny miałam zostać styczniową mamą 2018 niestety ale się nie udało. W czwartek 18 maja straciłam swoją kruszynkę. Mam nadzieję, że będę mogła z Wami pogadać. Strasznie mi przykro z powodu wszystkich strat, teraz doskonale wiem co czujecie.

Witam dziewczyny miałam zostać styczniową mamą 2018 niestety ale się nie udało. W czwartek 18 maja straciłam swoją kruszynkę. Mam nadzieję, że będę mogła z Wami pogadać. Strasznie mi przykro z powodu wszystkich strat, teraz doskonale wiem co czujecie.
Witaj i bardzo mi przykro z powodu twojej straty [emoji25]ja tez mialam byc styczniowa mamą i niestety ...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane przykro, że takie sytuacje nas spotykają. Pozostaje w tym całym bólu pozostać silnym...mocno przytulam !! Czas może załagodzić ból i tyle...nigdy nie zapomnimy, zawsze będziemy tęsknić.

90_natka ojjj tak czas leci, a wspomnienia jak żywe...pamiętam każdy szczegół z naszych trzech tragedii, biestety.

Millo śliczna Dzidziula !!

U mnie zbliża się owu i już na teście blada krecha się pokazała. W ogóle już drugi cykl jakieś 5 dni po skończeniu @ pojawiło się krwawienie jednodniowe. W zeszłym cyklu poleciałam do gina i mówił, że ok niestety teraz nie dałam rady skontrolować, mam nadzieję że tam wszystko ok.

-----------------------------

Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!

A[*] S[*] E[*]

Witam nowe dziewczyny i bardzo Wam współczuję...dokładnie każda z Nas tutaj wie jak bardzo to boli,ale z każdym tygodniem będzie lepiej...oczywiście każdej życzę szybkiego powrotu do starań :) dziewczyny piszcie jak u Was :) która testuje? Ja mam właśnie 7 dc i już zaczęliśmy szaleć :) poza tym od 3 dni biorę clo...takze pełna mobilizacja,ale nie nastawiam się bo wolę się pozytywnie zaskoczyć :D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam nowe dziewczyny i bardzo Wam współczuję...dokładnie każda z Nas tutaj wie jak bardzo to boli,ale z każdym tygodniem będzie lepiej...oczywiście każdej życzę szybkiego powrotu do starań :) dziewczyny piszcie jak u Was :) która testuje? Ja mam właśnie 7 dc i już zaczęliśmy szaleć :) poza tym od 3 dni biorę clo...takze pełna mobilizacja,ale nie nastawiam się bo wolę się pozytywnie zaskoczyć :D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj ;) w niedzielny wieczór. Ja po weselu. We wtorek wizyta u lekarza mam nadzieję ze będzie wszystko ok.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry