reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny ja mam cholernego doła [emoji20]staram się myśleć pozytywnie ale to jest silniejsze te myśli dwie straty w ciagu trzech miesięcy ....

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Inezka, a może jeszcze nie warto "na siłę" myśleć pozytywnie? Musimy się trochę podołować aby później słońce które zaświeci aż nas oślepiło Dziś byliśmy na komuni u przyjaciół zaczęły się rozmowy o planowaniu trzeciego dziecka jednej rodziny. Wyszłam do łazienki wyryczałam się i wróciłam. Właściwie nikt nie wiedział o naszej stracie. Mi już trochę lepiej, ale mam świadomość,że czeka mnie 2tygodnie chorobowego i trochę odsapnę. Trzymaj się kochana.

Dziewczyny ja mam cholernego doła [emoji20]staram się myśleć pozytywnie ale to jest silniejsze te myśli dwie straty w ciagu trzech miesięcy ....

Jesteśmy w podobnej sytuacji :-( musisz być silna. Ja zajęłam głowę praca. Udało mi się przez to wszystko przejść. Masz wsparcie w swoim partnerze?? To mi dużo dało

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Inezka:(Tule Cię mocno!!!a co na to lekarz?Masz jakies badania porobic juz?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana jedyne co mogę doradzić w tej sytuacji to szukać dobrego lekarza .... Porobić badania które teraz zrefunduje Ci NFZ :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Jesteśmy w podobnej sytuacji :-( musisz być silna. Ja zajęłam głowę praca. Udało mi się przez to wszystko przejść. Masz wsparcie w swoim partnerze?? To mi dużo dało

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam wspaniałego męża i od czerwca wracam do pracy może bedzie łatwiej mniej czasu na myślenie. ...

@DorciaMamaOlka U mnie póki co 24 dc test najwcześniej zrobię w niedzielę ,ale raczej cykl stracony.Nic nie wskazuje na to ,ze się mogło udać[emoji53] zero śluzu i jakiś nie spotykanych wcześniej objawów.
Trzymam kciuki za twój cykl [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry