reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny ten olej z wiesiolka jest cudowny❤ od poronienia czyli od 8msc nie widziałam u sb plodnego śluzu aż do tego cyklu brałam wiesiolek od 4dc i dziś zauważyłam u sb tyle plodnego śluzu ze aż omalo się nie zabilam jak bieglam do męża żeby skorzystać haha był zaskoczony ze o 8 rano coś od niego chce hehe☺☺☺ zrobiłam test owu i wyszły dwie krechy☺ mam cichutka nadzieję że się w końcu uda☺ jestem taka szczęśliwa ze w końcu zobaczyłam u sb ten płodny śluz. Już się martwilam ze coś jest nie tak trzymajcie kciuki ❤ wieczorem zrobimy poprawkę

A ja wlasnie zastanawiam sie jak to jest z tym wiesiolkiem.... Ja bralam 3 cykle i nic. Odstawilam i jest kropka. Ktoras z dziewczyn tez tu pisala ze wiecej szkody niz pozytku z wiesiolka wiec musisz zaobserwować na sobie.. :)

reklama
Kurde dzis wypadają u mnie dni płodne ,a zauważyłam że krwawie [emoji54]. To jest taka duża ilość śluzu podbarwiona krwia. Okres miałam 29 do 4.Przytulanki były 7 teraz cholera wie co to czy jakaś implantacja czy jakieś paskudztwo do mnie przyszło. Pierwszy raz mam taka fazę ,żeby były jakieś plamienia. Dodam, ze nie biorę nic prócz witamin [emoji53].Ktoś miał tak ? Dziś 14 dzień cyklu [emoji53] cykle 28-31.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Temperature mierzysz albo mialas monitoring?

@AnetaManiak
Troszke mnie tym artykułem uspokoiłaś , bo pierwszy raz się z czymś takim spotkałam .Może faktycznie cos w tym jest.

Ale Xssenia ma racje. Mierzysz tempke?? Albo jesteś po monitoringu?? Ogólnie już nie jednokrotnie spotkałam się z tym że dziewczyny mają śluz zabarwiomy w środku cyklu

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale Xssenia ma racje. Mierzysz tempke?? Albo jesteś po monitoringu?? Ogólnie już nie jednokrotnie spotkałam się z tym że dziewczyny mają śluz zabarwiomy w środku cyklu

Nie mierze ,bo w tym cyklu postanowiłam się nie skupiać na staraniach ,bo wiadomo psychika to też połowa sukcesu.

Nie mierze ,bo w tym cyklu postanowiłam się nie skupiać na staraniach ,bo wiadomo psychika to też połowa sukcesu.

Ale sądzę że to właśnie to. Czyli plamienie około owulacyjne. No u Mnie jest inaczej bo zawsze byłam nastawiona na nie. I gadałam a pewnie się nie uda a i tak nic z tego nie będzie i tak w kółko. A dopiero jak powiedziałam sama do siebie, że w tym miesiącu się uda i koniec kropka to faktycznie tak było

Ale sądzę że to właśnie to. Czyli plamienie około owulacyjne. No u Mnie jest inaczej bo zawsze byłam nastawiona na nie. I gadałam a pewnie się nie uda a i tak nic z tego nie będzie i tak w kółko. A dopiero jak powiedziałam sama do siebie, że w tym miesiącu się uda i koniec kropka to faktycznie tak było

U mnie jak się udało to spisałam ten cykl na straty ,bo mało przytulanek.Więc wydaje mi się ,ze to właśnie głową to połowa sukcesu ,żeby za bardzo się nie skupiać na staraniach.
Będę obserwować swój organizm przez weekend jak plamienia się utrzymaja skonsultuje je z ginem.Po stracie człowiek jest już wyczulony na wszelkie odchylenia od normy.

U mnie jak się udało to spisałam ten cykl na straty ,bo mało przytulanek.Więc wydaje mi się ,ze to właśnie głową to połowa sukcesu ,żeby za bardzo się nie skupiać na staraniach.
Będę obserwować swój organizm przez weekend jak plamienia się utrzymaja skonsultuje je z ginem.Po stracie człowiek jest już wyczulony na wszelkie odchylenia od normy.

U każdej z nas działa to inaczej. Niektórzy odpuszczają i się udaje a niektórzy jak się konkretnie starają to bach i też się udaje. Co organizm to inny. Ale z tymi plamieniami masz racje jak się nie skończą po około 2-3dniach to do lekarza. Narazie bynajmniej nie zawracaj sobie tym głowy. Chodź wiem, że łatwo się mówi. A u Mnie 28 dzień po poronieniu. Pewnie za jakieś dwa tygodnie przyjdzie @

reklama
Kurde dzis wypadają u mnie dni płodne ,a zauważyłam że krwawie [emoji54]. To jest taka duża ilość śluzu podbarwiona krwia. Okres miałam 29 do 4.Przytulanki były 7 teraz cholera wie co to czy jakaś implantacja czy jakieś paskudztwo do mnie przyszło. Pierwszy raz mam taka fazę ,żeby były jakieś plamienia. Dodam, ze nie biorę nic prócz witamin [emoji53].Ktoś miał tak ? Dziś 14 dzień cyklu [emoji53] cykle 28-31.

Ja miałam ok 21 dc. Potem przyszła @;/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry