reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

U każdej z nas działa to inaczej. Niektórzy odpuszczają i się udaje a niektórzy jak się konkretnie starają to bach i też się udaje. Co organizm to inny. Ale z tymi plamieniami masz racje jak się nie skończą po około 2-3dniach to do lekarza. Narazie bynajmniej nie zawracaj sobie tym głowy. Chodź wiem, że łatwo się mówi. A u Mnie 28 dzień po poronieniu. Pewnie za jakieś dwa tygodnie przyjdzie @

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
od razu po pierwszej @ wznawiacie starania ?

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
od razu po pierwszej @ wznawiacie starania ?

Lekarz nam już dawno dał zielone światło bo to była wczesna ciąża i poronienie samoistne całkowite. Po dwóch tygodniach już miałam hormony w normie. Także przyznaję się bez bicia, że nie uwarzamy[emoji14] może dla niektórych to za wcześnie ale lekarz Mi powiedział że nie mamy czekać i jeżeli organizm nie będzie gotowy to nie znajdę a jak jest gotowy to mam się nie bać. Wierzę Mu i oby miał racje

Lekarz nam już dawno dał zielone światło bo to była wczesna ciąża i poronienie samoistne całkowite. Po dwóch tygodniach już miałam hormony w normie. Także przyznaję się bez bicia, że nie uwarzamy[emoji14] może dla niektórych to za wcześnie ale lekarz Mi powiedział że nie mamy czekać i jeżeli organizm nie będzie gotowy to nie znajdę a jak jest gotowy to mam się nie bać. Wierzę Mu i oby miał racje

Też nie czekałam tylko zdałam się na los [emoji4].Kto wie Aneta może akurat wam się uda [emoji4].

Też nie czekałam tylko zdałam się na los [emoji4].Kto wie Aneta może akurat wam się uda [emoji4].

Cieszyła bym się jak głupia, a Mój mąż to chyba jeszcze bardziej[emoji6] ale od paru dni jestem chora także nie wiem Mój mąż mimo to nie odpuszcza mówi do Mnie "no i co z tego za parę dni będziesz zdrowa a My będziemy tak czy siak regularnie się Kochać i koniec kropka [emoji38][emoji38][emoji38] rozbrajają Mnie czasami jego teksty [emoji16][emoji16][emoji16]

Cieszyła bym się jak głupia, a Mój mąż to chyba jeszcze bardziej[emoji6] ale od paru dni jestem chora także nie wiem Mój mąż mimo to nie odpuszcza mówi do Mnie "no i co z tego za parę dni będziesz zdrowa a My będziemy tak czy siak regularnie się Kochać i koniec kropka [emoji38][emoji38][emoji38] rozbrajają Mnie czasami jego teksty [emoji16][emoji16][emoji16]

I ma racje. Choroba przejdzie. A starania powinny nadal trwac[emoji5]
Ja z Mezem tez regularnie sie staralam i udalo nam sie w 2 cyklu po poronieniu[emoji5] nie zwracalam uwagi na chorobe. Niby mierzylam temperature, ale i tak nie moglam tego ogarnac. I jak widac sie udalo[emoji5]

f2w3yx8d8eesu797.png

I ma racje. Choroba przejdzie. A starania powinny nadal trwac[emoji5]
Ja z Mezem tez regularnie sie staralam i udalo nam sie w 2 cyklu po poronieniu[emoji5] nie zwracalam uwagi na chorobe. Niby mierzylam temperature, ale i tak nie moglam tego ogarnac. I jak widac sie udalo[emoji5]

f2w3yx8d8eesu797.png
No w sumie to racja. Mam przykład ciotki która była na antybiotyku i zaszła a mała urodziła się zdrowa i duża bo prawie 5kg. Fajnie, że tak szybko wam się udało[emoji4]A już wiesz kto siedzi u Ciebie w brzuszku??

Dziewczyny mam mały problem.. otóż przyszedł termin @ wczoraj dostałam lekkiego plamienie takiego leciutko różowego.. no pomyślałam jutro się rozkręci, ale dziś przez cały dzień na podpasce lekko brozowa plamka i nic więcej.. zastanawiam się co się dzieje. Nie bardzo to rozumiem, pobolewa mnie brzuch u dołu ale bardzo lekko. Testu nie chce narazie robić bo tych rozczarowań mam już dość.. co o tym myślicie może to przez te tabletki na prolaktyne brogeron biorę już go trzeci miesiąc..

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam mały problem.. otóż przyszedł termin @ wczoraj dostałam lekkiego plamienie takiego leciutko różowego.. no pomyślałam jutro się rozkręci, ale dziś przez cały dzień na podpasce lekko brozowa plamka i nic więcej.. zastanawiam się co się dzieje. Nie bardzo to rozumiem, pobolewa mnie brzuch u dołu ale bardzo lekko. Testu nie chce narazie robić bo tych rozczarowań mam już dość.. co o tym myślicie może to przez te tabletki na prolaktyne brogeron biorę już go trzeci miesiąc..

A test robilas?:)

reklama
Nie, chyba nie chce .. co miesiąc robiłam te testy i zawsze się roczarowywałam potem kiepski nastrój. Boję się

Do góry