reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

To Kochana pamiętaj żeby teraz odstawić olej z wiesiołka. Po każdym serduszkowaniu nóżki do góry i tak jak to Mój lekarz mówi przez najbliższe 3-4 tyle ile się da[emoji6][emoji6][emoji6]pracować i pracować[emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję że się uda dzięki za wsparcie ☺

reklama
Dziewczyny, w sumie nie wiem gdzie to napisac... ale musze sie wygadac bo dostaje na glowe.

Mnie sie udalo ;) mam termin na tydzien.. i wyczekuje.

I wyczekuje az to sie zacznie.

I nie moge przestac myslec, ze jak ostatnio tak wyczekiwalam skurczy i bolu to byly te dwa tygodnie kiedy czekalam az zaczne ronic.. boje sie. Boje sie jak cholera, ze poszlo tym razem za latwo. Ze nie zasluzylam. Ze na samym koncu cos pojdzie nie tak.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja wlasnie zastanawiam sie jak to jest z tym wiesiolkiem.... Ja bralam 3 cykle i nic. Odstawilam i jest kropka. Ktoras z dziewczyn tez tu pisala ze wiecej szkody niz pozytku z wiesiolka wiec musisz zaobserwować na sobie.. :)
Xsenia jestem zachwycona nigdy nie miałam tyle sluzu... na razie mi się podoba ale zobaczymy, już bo nie biorę bo tylko do owulacji trzeba ☺ ale widzę postępy także się cieszę ☺

Nie, chyba nie chce .. co miesiąc robiłam te testy i zawsze się roczarowywałam potem kiepski nastrój. Boję się

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Racja. Wiem coś na ten temat. Ale wiem też, że będziesz się stresować co jest nie tak. Może poczekaj do końca weekendu jak się nie rozkręci to zrób test w poniedziałek. Tak dla pewności

Racja. Wiem coś na ten temat. Ale wiem też, że będziesz się stresować co jest nie tak. Może poczekaj do końca weekendu jak się nie rozkręci to zrób test w poniedziałek. Tak dla pewności

Zrobiłam teraz, mąż mnie namówił. Ale biel.. może się rozkręci

Tak zrobię jeśli się nie rozkręci @ dziękuję [emoji8]

Wiem jak jest ciężko jak widzisz na teście biel i tylkp biel. Załamanie i smutek. Ale będzie dobrze. U mnie jak zaszłam to w terminie miesiączki też była biel dopiero 3dni później pokazała się słaba druga kreska. Także mimo tego plamienia jeszcze wszystko jest możliwe [emoji8]

No w sumie to racja. Mam przykład ciotki która była na antybiotyku i zaszła a mała urodziła się zdrowa i duża bo prawie 5kg. Fajnie, że tak szybko wam się udało[emoji4]A już wiesz kto siedzi u Ciebie w brzuszku??

Tak. Bedziemy miec coreczke[emoji5]

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama
Dziewczyny zrobiłam test z rana.. biel a okresu nie ma, zaczynam się denerwować.. mam delikatne plamienie ale nawet nie wiem czy to można nazwać plamienie.. strasznie się boję nie wiecie co to może być ? Dlaczego tak się stało.. jeśli okres nie przyjdzie do poniedziałku planuje iść do gin .. strasznie się denerwuje

Do góry