reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@kamisia871 witaj, strasznie smutna ta Twoja historia :( ale najważniejsze, że w pewnym stopniu udało się przepracować straty, nie tracisz nadziei i jesteś pełna wiary i optymizmu! Wierzę, że niedługo się uda i tym razem wszystko skończy się szczęśliwie. Trzymam za Was kciuki :)

@InezkaK gratuluję dobrego przyrostu hcg, teraz musi być już tylko dobrze!

@xssenia trzymam kciuki i zobaczysz że będzie wszystko dobrze :) ja w ciąży z córką miałam pierwszą betę niewiele ponad 13 a wszystko skończyło się dobrze :)
A co do wyluzowania to wierz lub nie ale moim zdaniem to jest właśnie klucz do sukcesu. W ciążę z córką zaszłam właśnie w cyklu w którym odpuściłam, nie poszłam na monitoring i nawet nie dostałam zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka (a bez tego nie miałam owulacji)-a jednak mimo mojego niedowierzania beta była właśnie pozytwna :)

My jutro jedziemy na echo serca... Mam nadzieję, że z Małym jednak wszystko dobrze, że zastawka się domknęła i serduszko okaże się zdrowe :)
Napewno tak bedzie [emoji170]serduszko bedzie zdrowei bedzie bilo jak dzwon trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Mam nadzieje tez ze moja beta teraz tylko przyrastac ide sprawdzic na koniec tygodnia a za tydzień we wtorek mam wizyte i chce uslyszec serduszko , jestem juz na zwolnieniu a od dwoch 10 dni biore acard i luteine i folik mama1 [emoji170]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny [emoji3] chciałabym do Was dołączyć, jednak ja jeszcze jestem na etapie ze w poniedziałek idę sprawdzić czy beta mi spadła [emoji6] wciąż czekam na pierwszą @ po poronieniu sprzed 4 tygodni. U mnie serduszko przestało bić w 7 tyg, jednak wywoływane poronienie miałam dopiero w 11.
Mimo wszystko jestem pełna optymizmu ze tym razem się uda.
Podziwiam Was za wasze podejście i trzymam kciuki za nas wszystkie [emoji3]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny [emoji3] chciałabym do Was dołączyć, jednak ja jeszcze jestem na etapie ze w poniedziałek idę sprawdzić czy beta mi spadła [emoji6] wciąż czekam na pierwszą @ po poronieniu sprzed 4 tygodni. U mnie serduszko przestało bić w 7 tyg, jednak wywoływane poronienie miałam dopiero w 11.

Witaj szkoda tylko, że w takiej sytuacji się witamy. Ale fajnie, że od razu z tak pozytywnym nastawieniem [emoji6][emoji4] jesteśmy widzę w podobnym czasie bo Ja dzisiaj 25dni od poronienia i też czekam na @. Rozgość się i zarażaj dziewczyny Swoim optymistycznym podejściem[emoji6][emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj nie byłaś przypadkiem na staraczkach? Przykro mi z powodu twojego aniołka[emoji72]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj nie byłaś przypadkiem na staraczkach? Przykro mi z powodu twojego aniołka[emoji72]

Nie, tylko Was podczytuje [emoji6]. Byłam na październikowe mamy. Najpierw pobede tutaj bo wciąż czekam na @ i dopiero zacznę starania. W poniedziałek zrobię sobie kontrolne betę i crp. Kupiłam nowy termometr żeby wiedzieć czy jest w miarę ok. Będę też brać wiesiołka bo dwa razy się udało. Zastanawiam się nad ziołami ojca Sroki, bo dziewczyny bardzo je polecaja. No ale póki co cierpliwie czekam na @ i wracam do sportowe formy [emoji3]

Nie, tylko Was podczytuje [emoji6]. Byłam na październikowe mamy. Najpierw pobede tutaj bo wciąż czekam na @ i dopiero zacznę starania. W poniedziałek zrobię sobie kontrolne betę i crp. Kupiłam nowy termometr żeby wiedzieć czy jest w miarę ok. Będę też brać wiesiołka bo dwa razy się udało. Zastanawiam się nad ziołami ojca Sroki, bo dziewczyny bardzo je polecaja. No ale póki co cierpliwie czekam na @ i wracam do sportowe formy [emoji3]

Właśnie ja też byłam na październiku;/ obecnie jestem po 2 poronieniu. Nie poddaje się. A wiadomo co było powodem?

Niestety nie [emoji52] wszystkie badania miałam ok. Może stres a może jakaś wada i natura zrobiła selekcję. Póki co nie wnikam i wierzę , że będzie dobrze, ale strach jest i będzie.

Niestety nie [emoji52] wszystkie badania miałam ok. Może stres a może jakaś wada i natura zrobiła selekcję. Póki co nie wnikam i wierzę , że będzie dobrze, ale strach jest i będzie.

Oczywiście strach będzie z nami do samego końca przecież to zrozumiałe ;/

reklama
Do góry