reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@kamisia871 witaj, strasznie smutna ta Twoja historia :( ale najważniejsze, że w pewnym stopniu udało się przepracować straty, nie tracisz nadziei i jesteś pełna wiary i optymizmu! Wierzę, że niedługo się uda i tym razem wszystko skończy się szczęśliwie. Trzymam za Was kciuki :)

@InezkaK gratuluję dobrego przyrostu hcg, teraz musi być już tylko dobrze!

@xssenia trzymam kciuki i zobaczysz że będzie wszystko dobrze :) ja w ciąży z córką miałam pierwszą betę niewiele ponad 13 a wszystko skończyło się dobrze :)
A co do wyluzowania to wierz lub nie ale moim zdaniem to jest właśnie klucz do sukcesu. W ciążę z córką zaszłam właśnie w cyklu w którym odpuściłam, nie poszłam na monitoring i nawet nie dostałam zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka (a bez tego nie miałam owulacji)-a jednak mimo mojego niedowierzania beta była właśnie pozytwna :)

My jutro jedziemy na echo serca... Mam nadzieję, że z Małym jednak wszystko dobrze, że zastawka się domknęła i serduszko okaże się zdrowe :)
Napewno tak bedzie [emoji170]serduszko bedzie zdrowei bedzie bilo jak dzwon trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Mam nadzieje tez ze moja beta teraz tylko przyrastac ide sprawdzic na koniec tygodnia a za tydzień we wtorek mam wizyte i chce uslyszec serduszko , jestem juz na zwolnieniu a od dwoch 10 dni biore acard i luteine i folik mama1 [emoji170]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny [emoji3] chciałabym do Was dołączyć, jednak ja jeszcze jestem na etapie ze w poniedziałek idę sprawdzić czy beta mi spadła [emoji6] wciąż czekam na pierwszą @ po poronieniu sprzed 4 tygodni. U mnie serduszko przestało bić w 7 tyg, jednak wywoływane poronienie miałam dopiero w 11.
Mimo wszystko jestem pełna optymizmu ze tym razem się uda.
Podziwiam Was za wasze podejście i trzymam kciuki za nas wszystkie [emoji3]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny [emoji3] chciałabym do Was dołączyć, jednak ja jeszcze jestem na etapie ze w poniedziałek idę sprawdzić czy beta mi spadła [emoji6] wciąż czekam na pierwszą @ po poronieniu sprzed 4 tygodni. U mnie serduszko przestało bić w 7 tyg, jednak wywoływane poronienie miałam dopiero w 11.

Witaj szkoda tylko, że w takiej sytuacji się witamy. Ale fajnie, że od razu z tak pozytywnym nastawieniem [emoji6][emoji4] jesteśmy widzę w podobnym czasie bo Ja dzisiaj 25dni od poronienia i też czekam na @. Rozgość się i zarażaj dziewczyny Swoim optymistycznym podejściem[emoji6][emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj nie byłaś przypadkiem na staraczkach? Przykro mi z powodu twojego aniołka[emoji72]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj nie byłaś przypadkiem na staraczkach? Przykro mi z powodu twojego aniołka[emoji72]

Nie, tylko Was podczytuje [emoji6]. Byłam na październikowe mamy. Najpierw pobede tutaj bo wciąż czekam na @ i dopiero zacznę starania. W poniedziałek zrobię sobie kontrolne betę i crp. Kupiłam nowy termometr żeby wiedzieć czy jest w miarę ok. Będę też brać wiesiołka bo dwa razy się udało. Zastanawiam się nad ziołami ojca Sroki, bo dziewczyny bardzo je polecaja. No ale póki co cierpliwie czekam na @ i wracam do sportowe formy [emoji3]

Nie, tylko Was podczytuje [emoji6]. Byłam na październikowe mamy. Najpierw pobede tutaj bo wciąż czekam na @ i dopiero zacznę starania. W poniedziałek zrobię sobie kontrolne betę i crp. Kupiłam nowy termometr żeby wiedzieć czy jest w miarę ok. Będę też brać wiesiołka bo dwa razy się udało. Zastanawiam się nad ziołami ojca Sroki, bo dziewczyny bardzo je polecaja. No ale póki co cierpliwie czekam na @ i wracam do sportowe formy [emoji3]

Właśnie ja też byłam na październiku;/ obecnie jestem po 2 poronieniu. Nie poddaje się. A wiadomo co było powodem?

Niestety nie [emoji52] wszystkie badania miałam ok. Może stres a może jakaś wada i natura zrobiła selekcję. Póki co nie wnikam i wierzę , że będzie dobrze, ale strach jest i będzie.

Niestety nie [emoji52] wszystkie badania miałam ok. Może stres a może jakaś wada i natura zrobiła selekcję. Póki co nie wnikam i wierzę , że będzie dobrze, ale strach jest i będzie.

Oczywiście strach będzie z nami do samego końca przecież to zrozumiałe ;/

reklama
Do góry