reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

U Mnie lekarz też nie kazał czekać. U Mnie wyniki w porządku tylko z mężem gorzej [emoji52]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja meza nie badałam, lekarz mówił że to przez prolaktyne zobaczymy jak to wszystko się poukłada.. jeśli do lipca nic z tego nie będzie pojadę do takiej kliniki niech porobia badania zobaczymy

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja meza nie badałam, lekarz mówił że to przez prolaktyne zobaczymy jak to wszystko się poukłada.. jeśli do lipca nic z tego nie będzie pojadę do takiej kliniki niech porobia badania zobaczymy

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Nam lekarz dał 3 miesiące na stymulacji jak to nie podziała to wtedy klinika [emoji52]

Nam lekarz dał 3 miesiące na stymulacji jak to nie podziała to wtedy klinika [emoji52]

Ważne,że lekarz obrał jakąś drogę :) my mamy 7mio letniego syna,i od razu powiem,że żałuję że tak późno zdecydowaliśmy się na drugie dziecko...za nami 3 straty najpierw dwie ciążę biochemiczne a ostania w 10 tc ....trzeba mieć siłę i nadzieję :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ważne,że lekarz obrał jakąś drogę :) my mamy 7mio letniego syna,i od razu powiem,że żałuję że tak późno zdecydowaliśmy się na drugie dziecko...za nami 3 straty najpierw dwie ciążę biochemiczne a ostania w 10 tc ....trzeba mieć siłę i nadzieję :)

Tak czytając Twoją wypowiedź, to zastanawiam się z kąd bierzesz siłę na to żeby dalej walczyć. 10tc to już prawie 1/3 ciąży to dość wysoko[emoji17] Ja żałuję, że w Polsce tyle lat chodziłam do jednej pani ginekolog mimo tego, że była nie sympatyczna i olewała to co Ja mówię. A potem się okazało, że Mnie źle zdiagnozowała i źle leki dostawałam [emoji17][emoji17][emoji17] a dzisiaj jeszcze jak na złość czuję się gorzej niż wczoraj u do tego mam dzisiak dentyste i właśnie siedzę i czekam W Wam Dziewczyny Życzę Pogodnego Miłego Dzionka [emoji8][emoji8][emoji8]

Tak czytając Twoją wypowiedź, to zastanawiam się z kąd bierzesz siłę na to żeby dalej walczyć. 10tc to już prawie 1/3 ciąży to dość wysoko[emoji17] Ja żałuję, że w Polsce tyle lat chodziłam do jednej pani ginekolog mimo tego, że była nie sympatyczna i olewała to co Ja mówię. A potem się okazało, że Mnie źle zdiagnozowała i źle leki dostawałam [emoji17][emoji17][emoji17] a dzisiaj jeszcze jak na złość czuję się gorzej niż wczoraj u do tego mam dzisiak dentyste i właśnie siedzę i czekam W Wam Dziewczyny Życzę Pogodnego Miłego Dzionka [emoji8][emoji8][emoji8]

Szczerze to samo przychodzi,w lutym gdy dowiedziałam się ze serduszko nie bije byłam w totalnym dołku...Nie byłam w stanie jeść,pić ani oddychać...postanowienia były takie,że zrobimy badania DNA płodu z określeniem płci włącznie...wyszło że Jaś był zdrowy,później znalazłam dobrego ginekologa który zlecił badania i również wszystko jest ok....serce mi pękło,gdy pojechałam do szpitala na zabieg podano mi tabletki na wywołanie poronienia i chyba materiały do badania miałam wyłowić z wc...następnego dnia zrobiono mu usg gdzie okazało się,że mimo krwawienia nie poronilam i kolejny raz chcieli wywołać...Nie zgodzilam się więc zrobili zabieg...ogólnie żyje,ale czasem brak siły

Puk, puk można?

-----------------------------

Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!

A[*] S[*] E[*]

A u mnie dziewczynki tak sobie
Jestem chora grypa mnie dopadła żołądkowa :-(
Tragedia
Na usg nie widać jeszcze serduszka
Lekarz powiedział że ciąża musi być o tydzień młodsza
Ale ja już waryjuje :-(
Ehh

A u mnie dziewczynki tak sobie
Jestem chora grypa mnie dopadła żołądkowa :-(
Tragedia
Na usg nie widać jeszcze serduszka
Lekarz powiedział że ciąża musi być o tydzień młodsza
Ale ja już waryjuje :-(
Ehh
Spokojnie Kochana nie denerwuj się. Wszystko będzie dobrze. Pamiętaj o maleństwie, że się rozwija i potrzebuje Twojego spokoju[emoji6][emoji6][emoji6]zobaczysz wszystko będzie Dobrze [emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Do góry