reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Współczuję kochana.. ja też czuje że zaczynam tracić głos. Swojego czasu dość często traciłam głos, ale od dłuższego czasu było dobrze, a od wczoraj coś czuje.. eh pogoda marna i to wszystko przez to.

Mnie ogólnie dziś słaby nastrój złapał, moja ciostra cioteczna ma córeczkę bardzo fajna lubię sie z nią bawić moi rodzice też ja uwielbiają.. Chciałabym mieć takiego swojego skarbka eh..

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem Ciebie[emoji17] mam tylko nadzieję że i do nas zapuka takie małe szczęście[emoji7] ogólnie też mam dzisiaj doła. Byłam rano w pracy( na szczęście maż ze Mna pojechał bo bez niego bym tam siedziała i ryczała) nawet ciężko było Mi się skupić na pracy. Czasami też przychodzą do Mnie takie dni,że nie wierzę w to, że kiedyś jeszcze zobaczę te dwie upragnione kreski i zawita do Mnie szczęście, że może nie zasługuje na nie i dlatego zostało Mi odebrane [emoji29][emoji29][emoji29]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rozumiem Ciebie[emoji17] mam tylko nadzieję że i do nas zapuka takie małe szczęście[emoji7] ogólnie też mam dzisiaj doła. Byłam rano w pracy( na szczęście maż ze Mna pojechał bo bez niego bym tam siedziała i ryczała) nawet ciężko było Mi się skupić na pracy. Czasami też przychodzą do Mnie takie dni,że nie wierzę w to, że kiedyś jeszcze zobaczę te dwie upragnione kreski i zawita do Mnie szczęście, że może nie zasługuje na nie i dlatego zostało Mi odebrane [emoji29][emoji29][emoji29]

Zasługujesz kochana [emoji173] i napewno niedługo Ciebie i nas wszystkie to spotka. Niestety musimy tyle wycierpiec.. niektóre osoby się nie starają i zachodzą w ciążę a my.. chyba musimy być cierpliwe chodź uważam że z biegiem czasu to jest cholernie ciężkie.
Ile czasu się już staracie ?
Ja w tym miesiącu trochę wszystko olalam nie wchodzę na kolendarzyk nie patrzę staram się nie myśleć wiem że @ przyjdzie tak jak zawsze.. aj ten dzisiejszy humor

@AnetaManiak uszy do góry :) ja średnio co tydzień mam taki humor...a ból gardła już od tygodnia mnie trzyma,gil z nosa po pas i wszystko boli :( mój mąż dwa tygodnie na antybiotyku był więc też nie mam nawet cienia nadziei na pozytyw :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Zasługujesz kochana [emoji173] i napewno niedługo Ciebie i nas wszystkie to spotka. Niestety musimy tyle wycierpiec.. niektóre osoby się nie starają i zachodzą w ciążę a my.. chyba musimy być cierpliwe chodź uważam że z biegiem czasu to jest cholernie ciężkie.
Ile czasu się już staracie ?
Ja w tym miesiącu trochę wszystko olalam nie wchodzę na kolendarzyk nie patrzę staram się nie myśleć wiem że @ przyjdzie tak jak zawsze.. aj ten dzisiejszy humor

Ogólnie nie zabezpieczamy się od 8lat. Ale nie mogę powiedzieć, że regularnie współżyliśmy, bo była to raczej pogoń za pracą i za pieniędzmi. Także tak konkretnie to staramy się od jakiś 3lat. 5lat temu mój mąż wyjechał do niemiec po roku pojechałam do niego. I wtedy tak zaczęliśmy konkretnie o tym myśleć. A Wy jal długo??

każda z nas zasługuje na dzidka :) jednym przychodzi to łatwiej (być może zbyt łatwo), innym trudniej, ale w końcu może sie uda :)

@AnetaManiak uszy do góry :) ja średnio co tydzień mam taki humor...a ból gardła już od tygodnia mnie trzyma,gil z nosa po pas i wszystko boli :( mój mąż dwa tygodnie na antybiotyku był więc też nie mam nawet cienia nadziei na pozytyw :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
U Mnie to akurat Ja jestem bardziej chorowita a Mój mąż raczej okaz zdrowia. A jeżeli chodzi o wyniki to ze Mną wszystko w porządku a z mężem nie jest dobrze i bądź Ty człowieku mądry

Ogólnie nie zabezpieczamy się od 8lat. Ale nie mogę powiedzieć, że regularnie współżyliśmy, bo była to raczej pogoń za pracą i za pieniędzmi. Także tak konkretnie to staramy się od jakiś 3lat. 5lat temu mój mąż wyjechał do niemiec po roku pojechałam do niego. I wtedy tak zaczęliśmy konkretnie o tym myśleć. A Wy jal długo??

My od sierpnia.. ponad 9 miesięcy niestety..

Ale od sierpnia to po poronieniu??? Czy od sierpnia tak ogólnie??? Sorki za wnikliwość. Bo Ja jestem dopiero 3tyg po poronieniu.

W lipcu poroniłam, byłam u lekarza nie kazał czekać na @ tylko od razu się starać. I od sierpnia zaczęliśmy się starać do tej pory nic z tego nie wyszło biorę leki na prolaktyne bo mam wysoka. Pytaj o wszystko po to tu jesteśmy :)

reklama
W lipcu poroniłam, byłam u lekarza nie kazał czekać na @ tylko od razu się starać. I od sierpnia zaczęliśmy się starać do tej pory nic z tego nie wyszło biorę leki na prolaktyne bo mam wysoka. Pytaj o wszystko po to tu jesteśmy :)

U Mnie lekarz też nie kazał czekać. U Mnie wyniki w porządku tylko z mężem gorzej [emoji52]

Do góry