DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Albo tyraja w robocie jak ja nie znoszę tej roboty
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wczoraj właśnie tyrałam, ok też nie lubię swojej pracyAlbo tyraja w robocie jak ja nie znoszę tej roboty
Hej niedziela mija spokojnie na odpoczywaniu bo wczoraj z pracy wróciłam o 1 w nocy i dziś zaczynam dwa tyg. Urlopu jestem mega szczęśliwa Tobie jeszcze też troszkę zostało więc odpoczywaj i korzystaj. U mnie dziś 25 dc ale wiem że znowu będzie porażka i staram nie myśleć o tym, też często dopada mnie taka myślHej Dziewczyny Jak niedziela Wam mija? Dla mnie to ostatni dzień tygodniowego urlopu także jeszcze leniuchuje i jutro wracam z nową energia do pracy choć pewnie po kilku dniach mi się znudzi [emoji14] dziś u mnie 23dc ale zachowuje spokój i będę czekać narazie. Chodź dzisiaj rano naszła mnie jakaś straszna myśl że nigdy nie zostanę mama ... dlatego poszłam dalej spać i narazie mi przeszedł ten pesymizm.
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
W takim razie miłej pracy. Aby szybko zlecialaWszystko zniose ale zaraz do pracy idę ta myśl ze zamiast być z rodziną w domu to muszę iść do pracy mnie wkurza...
Współczuję kochana.. ja też czuje że zaczynam tracić głos. Swojego czasu dość często traciłam głos, ale od dłuższego czasu było dobrze, a od wczoraj coś czuje.. eh pogoda marna i to wszystko przez to.A niech to wszystko szlak. Obudziłam się z bólem gardła. Miałam nadzieję, że przejdzie, a Tu coraz gorzej
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom