reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ale coś Mi się wydaję, że w tym Maju to będzie tutaj aż wysyp dwóch kreseczek, a potem będą już tylko szczęśliwe mamusie na przełomie Stycznia I Lutego [emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny bylam dzis u ginekologa zeby zerknal na wyniki wszystko ok tak jak mowilyscie.
Wczoraj strasznie bolal mnie lewy jajnik i lekarz zrobil mi dzis usg dowcipne zeby zobaczy co i jak. Powiedzial ze ladnie peklo i ze jest plyn w zatoce czy jakos tak endometrium powiedzial ladne 7 mm.
Nie wiem czy on wrozka czy co ale powiedzial zebym zrobila bete 15 jesli 14 sie @ nie pojawi.
Powiedzial tez ze obiecujaco to wyglada.
Hmmm zobaczymy nie chce sie nakrecac

Ja w tym miesiącu odpuszczam sobie starania nic nie liczę ,ani nie kalkuluje 10 zaczynam nową pracę i raczej nie fajnie by wyglądają moja ciaza juz na poczatku.Jednak nie zamierzam się tym zbytnio przejmować ,bo byt materialny nie powinno się przekładać ponad rodzinę wiec zdaje się na los.Oczywiście za wszystkie będę trzymała ładnie kciuki [emoji110] ,ale dla mojego zdrowia psychicznego musze tu zadziej zaczac zaglądać.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Ojejku dziewczyny co tu taka cisza ? [emoji4] ciepło się zrobiło to każda korzysta z ładnej pogody [emoji4]

Dziewczyny jak się czujecie ? Jak starania ? [emoji8][emoji173]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bo pewnie wszystkie dziewczyny zajęte staraniami [emoji6][emoji6][emoji6] w taką pogodę to aż się na wszystko ma ochotę[emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry