reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Lenka tylko się cieszyć że nie masz objawów. Jak zaszłam w ciążę po poronieniu byłam przerażona że na pewno jest coś nie tak bo do ok 6-7 tygodnia zero objawów. A później jak mnie dopadło czułam się jak wrak człowieka. Teraz jestem 10t5d i objawy ostatnio raz mam raz nie. Panikuje średnio co 2-3 dni. Mój lekarz się ze mną nie nudzi.:) Głowa do góry. Limit nieszczęść wyczerpalas. Teraz tylko będzie dobrze. Zobaczysz. Trzymam kciuki:)
Oby tak było jak mówisz
Bo tak się bardzo boję
Staram się o tym nie myśleć ale się nie da

reklama
Oby tak było jak mówisz
Bo tak się bardzo boję
Staram się o tym nie myśleć ale się nie da
Uwierz mi. Rozumiem doskonale co czujesz. Ten strach zostanie w nas chyba do końca. Jak mam zły dzień to myślę sobie o słowach mojego lekarza. Jedno poronienie nie oznacza że zdarzy się kolejne. U 85 % kobiet po poronieniu kolejna ciąża kończy się sukcesem. Teraz musi być dobrze.:)

Też mam te słowa utkwione a głowie
Ale dziś mam zły dzień
Tak siw denerwuje strasznie
Mam nadzieję że wsZystko dobrze
Napewno bedzie dobrze. Zobaczysz[emoji5]
Na kiedy wypada Ci termin porodu?

f2w3yx8d8eesu797.png

Dziewczyny wszystko mnie boli,gardło nawet włosy i mam gorączkę...Już po owu ale podzialane było i pewnie cykl stracony przez przeziębienie :( zaraz mnie uj strzeli :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny wszystko mnie boli,gardło nawet włosy i mam gorączkę...Już po owu ale podzialane było i pewnie cykl stracony przez przeziębienie :( zaraz mnie uj strzeli :(

Moja ciotka w cyklu w którym zaszła w ciąże była na antybiotyku. Także jeszcze nic nie jest stracone [emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 czytałam co się stało i szczerze Ci powiem,że to wszystko jest straszne :( jest mi strasznie przykro i tule Cię z całych sił [emoji173] wiem,że silna z Ciebie kobieta,mądra i napedzasz wszystkie do działania i tym bardziej nie mogę pogodzić się z tą niesprawiedliwoscia :( co teraz? Może jakieś badania,masz plan?

reklama
Do góry