reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dupeczki moje dziś mam 10 ta rocznicę ślubu :) lecę do pracy na 6 ta a później liczę na to,że mąż się postara :D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
To macie dwa razy dłuższy staż małżeński od nas hihi, my w tym roku 5 rocznica :)
Wszystkiego najlepszego :) zdrówka dla Was no i oczywiście tego jedynego wymarzonego Prezentu w postaci Dzieciątka :)

To macie dwa razy dłuższy staż małżeński od nas hihi, my w tym roku 5 rocznica :)
Wszystkiego najlepszego :) zdrówka dla Was no i oczywiście tego jedynego wymarzonego Prezentu w postaci Dzieciątka :)
Witam w klubie. My tez w tym roku 5 lat po slubie. A razem juz od 11 lat[emoji5]

f2w3yx8d8eesu797.png

Dupeczki moje dziś mam 10 ta rocznicę ślubu :) lecę do pracy na 6 ta a później liczę na to,że mąż się postara :D

Wśród ciągłej życia pogody, niech rozkosz Was oplata, wśród miłości , wiary, zgody żyjcie w zdrowiu długie lata [emoji1][emoji1][emoji1]

My 24maja będziemy mieć 9 rocznicę ślubu [emoji6] a 30 października 10lat jak jesteśmy razem. Jak się poznaliśmy to była dosłownie miłość od pierwszego wejrzenia[emoji7][emoji7]już po 2 miesiącach znajomości mieliśmy datę ślubu kościół i salę załatwioną. I nie żałuję że tak szybko się zdecydowaliśmy [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam w klubie. My tez w tym roku 5 lat po slubie. A razem juz od 11 lat[emoji5]

f2w3yx8d8eesu797.png
To razem długi staż macie :) my jesteśmy takim trochę śmiesznym przypadkiem ;) bo znamy się dzięki wspólnym znajomym od 16 lat, a razem jesteśmy z przerwami od ponad ośmiu ;) byliśmy razem na początku liceum potem się rozstaliśmy a ja byłam w dość długim związku z kimś innym i jak tamto się rozpadło to mój mąż nagle się znowu pojawił ;) i ja się śmieję że jestem z mężem wbrew swoim zasadom bo zawsze mówiłam że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki i jak koniec związku to koniec a on się śmieje że po prostu cierpliwie na mnie czekał :p

@AnetaManiak ale wspaniała historia :) super :) mam takich jednych znajomych, którzy też wzięli szybko ślub bo po 3 miesiącach znajomości :) i też są cały czas szczęśliwi, już 8 lat po ślubie :)

To razem długi staż macie :) my jesteśmy takim trochę śmiesznym przypadkiem ;) bo znamy się dzięki wspólnym znajomym od 16 lat, a razem jesteśmy z przerwami od ponad ośmiu ;) byliśmy razem na początku liceum potem się rozstaliśmy a ja byłam w dość długim związku z kimś innym i jak tamto się rozpadło to mój mąż nagle się znowu pojawił ;) i ja się śmieję że jestem z mężem wbrew swoim zasadom bo zawsze mówiłam że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki i jak koniec związku to koniec a on się śmieje że po prostu cierpliwie na mnie czekał [emoji14]

@AnetaManiak ale wspaniała historia :) super :) mam takich jednych znajomych, którzy też wzięli szybko ślub bo po 3 miesiącach znajomości :) i też są cały czas szczęśliwi, już 8 lat po ślubie :)

No juz dlugo jestesmy razem[emoji5] na szczescie bez zadnych przerw. To byl moj pierwszy i mam nadzieje ostatni mezczyzna[emoji5]
Czasami sama sie zastanawiam gdzie ja mialam oczy, bo tak mnie potrafi wkurzyc, ale nigdy bym go nie zamienila[emoji5]

Ty z Mezem tez sie dlugo znasz[emoji5] widocznie takie bylo wasze przeznaczenie[emoji5]

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama
Wśród ciągłej życia pogody, niech rozkosz Was oplata, wśród miłości , wiary, zgody żyjcie w zdrowiu długie lata [emoji1][emoji1][emoji1]

My 24maja będziemy mieć 9 rocznicę ślubu [emoji6] a 30 października 10lat jak jesteśmy razem. Jak się poznaliśmy to była dosłownie miłość od pierwszego wejrzenia[emoji7][emoji7]już po 2 miesiącach znajomości mieliśmy datę ślubu kościół i salę załatwioną. I nie żałuję że tak szybko się zdecydowaliśmy [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
O rety ale miło mi się zrobiło :) dziękuję :*

Do góry