reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

@mfifi04 czytałam co się stało i szczerze Ci powiem,że to wszystko jest straszne :( jest mi strasznie przykro i tule Cię z całych sił [emoji173] wiem,że silna z Ciebie kobieta,mądra i napedzasz wszystkie do działania i tym bardziej nie mogę pogodzić się z tą niesprawiedliwoscia :( co teraz? Może jakieś badania,masz plan?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochanie narazie muszę przestać krwawiac. Mam zamiar się zapisać do innego gin bo ta ostatnia to szkoda wogole gadać. Profesor. Mam nadzieję że mi pomoże!! Muszę być silna. Płacz tu w niczym nie pomoże. Walczę dalej[emoji173]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochanie narazie muszę przestać krwawiac. Mam zamiar się zapisać do innego gin bo ta ostatnia to szkoda wogole gadać. Profesor. Mam nadzieję że mi pomoże!! Muszę być silna. Płacz tu w niczym nie pomoże. Walczę dalej[emoji173]

Tak mi przykro [emoji26]trzymaj sie kochana

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 tak mi przykro. Trzymaj się i nie poddawaj. Poszukaj dobrego specjalisty i próbuj dalej. I do Ciebie uśmiechnie się szczęście:)

@mififi04 Kochana trzymaj się. Głowa do góry. Już koniec tych nieszczęść a kysz. Nie poddawaj się. I dobrze ,że znalazłaś innego lekarza. Po tym jak potraktowała Ciebie Twoja gin też bym tak zrobiła. Nowy lekarz oby inne podejście i będzie wszystko dobrze zobaczysz[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry