reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Gin daje mi dupka po owu przez 10 dni

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale masz potwierdzoną monitoringiem tą owulacje?? Bo może za szybko dostajesz dupka i przez to skraca Tobie cykle i blokuje owulacje tak jak byś w ogóle nie miała fazy płodnej tylko przechodzisz od razu w niepłodnoą

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale masz potwierdzoną monitoringiem tą owulacje?? Bo może za szybko dostajesz dupka i przez to skraca Tobie cykle i blokuje owulacje tak jak byś w ogóle nie miała fazy płodnej tylko przechodzisz od razu w niepłodnoą

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak byłam na monitoringu :/

Chwile mnie tu nie bylo a tu co :(

mififi bardzo mu przykro. Badz silna.

Dorcia a moze to ten castangus tak namieszal Ci w cyklach?
Ja w tym cyklu tez chora w trakcie owu takze jestem strasznie zla:/ juz brak mi sil:/

reklama
No właśnie wiem :( jak się czujesz kochana?

Dobrze. 100 razy lepiej jak ostatnio. Nie przeżywalam tego aż tak mocno - choć wydaje się to głupie. Bardzo przykro jest mi z tego powodu ale wiem że muszę walczyć dalej. A co u ciebie?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry