reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

A dziś rano miałam trzeci pozytywny test. Beta niestety 0.10 ehhh mnie to już nigdy nie ucieszy pozytywny test :sad:zalamalam się, siedzę i rycze :sad: chyba już nie zrobię żadnego testu będę czekała do@ .
Wgl straciłam już nadzieję na to że będę mamą :frown:
Wolałabym żeby te testy mi nic nie pokazywały a tak to już się napalilam ze się w końcu udalo:sad:
Masakra tak się źle czuje:sad:
Co ja wam dziewczyny będę głowę zawracala, zamętu tylko narobilam tymi testami już nie będę się chwalila pozytywnymi testami:sad:
Ej no nie wierze :-( :-( :-(

reklama
A dziś rano miałam trzeci pozytywny test. Beta niestety 0.10 ehhh mnie to już nigdy nie ucieszy pozytywny test :sad:zalamalam się, siedzę i rycze :sad: chyba już nie zrobię żadnego testu będę czekała do@ .
Wolałabym żeby te testy mi nic nie pokazywały a tak to już się napalilam ze się w końcu udalo:sad:
Co ja wam dziewczyny będę głowę zawracala, zamętu tylko narobilam tymi testami już nie będę się chwalila pozytywnymi testami:sad:
Nie smuc się :( wiem ze nagorzej się tak napalic ze juz się udało.. życie niestety daje po dupie i każda z nas się już o tym przekonała. Ale trzeba wierzyć że będzie dobrze i ze każda z nas zrobi wszystko żeby się doczekać dzidziusia i musi się udać w końcu :*

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie załamuj się. Który to Twój cykl starań?? To forum jest po to żeby się wyżalić, żeby napisać o tym co Cie boli. Najlepiej i najłatwiej jest właśnie pisać w sumie do osób obcych nam niż osobom bliskim o tym mówić. Ja wiem i rozumiem, że to czekanie aż zapuka do nas szczęście jest ciężkie i trudne i bardzo bardzo przykre i wydaję Ci się teraz że wszyscy wokół mają to szczęście tylko nie Ty. Ale wiedz, że nie jesteś w tym sama. I uwierz też, że do Ciebie zapuka w końcu to szczęście[emoji8][emoji8][emoji8]i zawsze czekaj na nie z otwartymi rękoma

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję za pocieszenie we wrześniu straciłam fasolkę już 7msc i nic

Nie smuc się :( wiem ze nagorzej się tak napalic ze juz się udało.. życie niestety daje po dupie i każda z nas się już o tym przekonała. Ale trzeba wierzyć że będzie dobrze i ze każda z nas zrobi wszystko żeby się doczekać dzidziusia i musi się udać w końcu :*

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba muszę zmienić lekarza, wydaje mi się ze przez tą luteine wgl nie mam owulacji czekam jeszcze na wynik progresteronu to wszystko się wyjaśni,z drugiej str torbiele:(

Zanetko przykro mi:(ciekawe czemu tak jest ze niektorym testy pokazuja cien i to nic nie znaczy.. nigdy mi sie tak nie zdarzylo..
Nie zalamuj się:*Kochana wkoncu sie uda,musi przeciez!!!

Anetko u mnie mdlosciowo..w piatek ide na usg.Boje się..mam nadzieje ze bąbelek sie rozwija i serduszko dalej bije jak dzwon.&&
SUper ze macie zielone swiatlo od gina:)Mnie sie udalo w 1 normalnym cyklu zajsc i czesto sie to zdarza.. od 1 do 3 cykli najczesciej:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Coś czuje ze torbiele na to wplywaja. Dziękuję za wsparcie i trzymam kciuki za was dziewczyny niech wasze fasolki rosną zdrowe i silne: )

Hej dziewczyny robiłam wczoraj po południu test ten z rossmana czy one sa dobre ? A dzisiaj z rana chcialam zrobic dla potwierdzenia ale wpadl mi do toalety :( czy wy tez widzicie ten cien na zdjeciu ?
1493189803-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja widzę delikatna kreseczke :) oby to było to [emoji110]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Test negatywny dziś 29 dc więc już nadzieji brak.Czekam na @ ostatnio były cykle 28 dniowe ten może być dłuższy. Wczoraj miałam mega doła weszłam na fb , a tam jak na złość kilka osób postanowiło się podzielić swoją ciążą [emoji22]. A tu zaraz 17 cykl i jak nie bylo dziecka tak nie ma [emoji22].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze jest nadzieja do puki nie przyjdzie @ ja jeszcze trzymam kciuki [emoji110] też dość często łapie doła wchodząc na fb a to ktoś urodził, a to ogłasza ze jest w ciąży, oczywiście cieszę się ale jednak w sercu taki smutek.. U mnie 9 miesiąc starań.. też nadziei brak. Teraz niby nowy cykl ale już mnie to nie cieszy bo i tak co miesiąc rozczarowanie..

Bardzo mi przykro, rozumiem jakie to rozczarowanie.. ale kochana głowa do góry jeszcze zobaczysz swoje upragnione kreseczki [emoji9]

reklama
Coś czuje ze torbiele na to wplywaja. Dziękuję za wsparcie i trzymam kciuki za was dziewczyny niech wasze fasolki rosną zdrowe i silne: )
Moment moment jak długo Ty masz te torbiele?? Bierzesz na nie jakieś leki??? Bo wiem, że Torbiele leczy się hormonalnie. Jak to nie daje efektów to wtedy trzeba wykonać zabieg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry