reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Zanetko przykro mi:(ciekawe czemu tak jest ze niektorym testy pokazuja cien i to nic nie znaczy.. nigdy mi sie tak nie zdarzylo..
Nie zalamuj się:*Kochana wkoncu sie uda,musi przeciez!!!

Anetko u mnie mdlosciowo..w piatek ide na usg.Boje się..mam nadzieje ze bąbelek sie rozwija i serduszko dalej bije jak dzwon.&&
SUper ze macie zielone swiatlo od gina:)Mnie sie udalo w 1 normalnym cyklu zajsc i czesto sie to zdarza.. od 1 do 3 cykli najczesciej:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana nie stresuj się to nie jest dobre dla dzidziusia. Wszystko będzie dobrze. Serduszko bije jak dzwon

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zanetko przykro mi:(ciekawe czemu tak jest ze niektorym testy pokazuja cien i to nic nie znaczy.. nigdy mi sie tak nie zdarzylo..
Nie zalamuj się:*Kochana wkoncu sie uda,musi przeciez!!!

Anetko u mnie mdlosciowo..w piatek ide na usg.Boje się..mam nadzieje ze bąbelek sie rozwija i serduszko dalej bije jak dzwon.&&
SUper ze macie zielone swiatlo od gina:)Mnie sie udalo w 1 normalnym cyklu zajsc i czesto sie to zdarza.. od 1 do 3 cykli najczesciej:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem przekonana, że z maleństwem jest napewno wszystko w porządku i jest zdrowiutkie i serduszko bije jak dzwon[emoji7][emoji7][emoji7]dałaś Mi nadzieję na to, że Tobie tak szybko się udało[emoji16][emoji16][emoji16]oby i U Mnie tak było[emoji6]który to już u Ciebie tydzień?? Pozdrów proszę ode Mnie Grudniówki [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Zanetka wez na wszelki wypadek skonsultuj sie z jakims innym lekarzem.. Tylko nie z byle kim, poszperaj po necie albo popytaj kolezanki moze kogos sprawdzonego maja. Z tego co wiem co torbiele leczy sie progesteronem albo zabieg...

reklama
Moment moment jak długo Ty masz te torbiele?? Bierzesz na nie jakieś leki??? Bo wiem, że Torbiele leczy się hormonalnie. Jak to nie daje efektów to wtedy trzeba wykonać zabieg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Lutine biorę, lekarz chciał mi udać jakąś antykoncepcję ale nie chciałam także leczymy luteina i mam wrażenie że zatrzymuje mi owulacje niby biorę od 16 do 25dc ale chyba owulacje mam ok 17dc lub 18dc, mówiłam ginowi o tym ale on twierdzi że musimy uregulować cykle żeby zacząć się efektownie starać,ale nie rozumiem dlaczego mi nie zaproponuje monitoringu skoro owulki nie mam do 14 dc nie wiem gdzie iść do innego. Boję się nowych leków ,rozmów o stracie i sama nie wiem czy ktoś mi może pomóc ehh:(

Do góry